179

:-)

преди 3 години

Човекът е бил добър като следовател и шеф на НСС, след като са го предложили за главен прокурор. А не е и бил послушко, щом са го заменили със светилото Филчев при което мутрите вилняха перфектно че даде създадоха и Мутропартия за пръв и единствен път!

178

гербер

преди 3 години

До 194.Да, но само за такива *** като теб. Вие друго не заслужавате.

177

Анонимен

преди 3 години

До гербер 197 Мисленето не е по твоята част

176

гербер

преди 3 години

До 177. Айде бе. А ти кой си и какъв си? С този *** елементарен коментар не мисля, че имаш повече от две бръчки под скалпа.

175

странджата

преди 3 години

Искам да се закрие България а ГЕРБ да съществува и да ми плащат за троленето.

174

Анонимен

преди 3 години

До гербер Говориш за злоба а тя извира от плювалника ти

173

Анонимен

преди 3 години

По-добре шеф на НСС през мутренските години, отколкото да е въртял бухалката и рекетирал хора като Баце.

172

Анонимен

преди 3 години

До ФактЛъжеш, такива драстични съкращения няма да има. Ще си отидат само престъпниците от МВР. Които са се клели за едно а правят друго. Гербаджиите само интриги и страхове сеят в българското общество. Всеки даже и герберът в държавната администрация, който работи почтено ще си работи и занапред.

171

Анонимен

преди 3 години

Баздраве, мутрооо Рашко

170

Анонимен

преди 3 години

Бой на мутри в тъмна нощ - Едните мутри срещу другите мутри - мфиотски кланове се борят за власт и пари - това е тази "държава" ! - Боже , до кога ?

169

Бонго Бонго

преди 3 години

Рошко, ще те боли главата с Бойко. Няма да можеш да спиш, ще дойде в съня ти,ще гледаш как носи чували с пари, а на теб не ти дава нищо. Това е най- тежкия кошмар за теб.На възраст си, пий Един аспирин, дамаджаната е до теб нейде.

168

Оберщурмбанфюрер

преди 3 години

Най-напред Рашко и сие да научат Българската конституция, правните разпоредби в Криминалния кодекс и тогава да плещят наляво-надясно щуротии, защото и тийнейджърите в БГ им се смеят. Бай Рашко се е вживял в ролята и на полицай, и на прокурор, и на съдия, но теориите му издишат отвсякъде. /// Някой попита, къде е Еворпейската прокуратура?! Да, има Европокуратура, но тя е с орязани пълномощия, като ония от ЕС. Зад подобни невъзможности стоят Стрина Меркелица и френското ***.

167

Плосък Гербер

преди 3 години

Мачкай Рашков.

166

Анонимен

преди 3 години

Малоимотната пенсионирана мутра Рашкоф :))

165

пияница мистик

преди 3 години

До 157 === САЩ и ЕС ще им погледат малко сеира и накрая от Европа ще кръцнат паричките, САЩ пък ще измислят какви санкции да ни наложат и тук ще станем блатото на Европа. И тогава вече ще видите истинска бедност, а не заплати като при ГЕРБ по 2000 лева средната и олио по 1,80лв. Те сега не виждаш ли какво се гласят да правят комунистите? След като при Орехчо разграбиха КТБ чрез Мустака, сега се целят в БРР. Искат да я приватизират, разбирай да я източат до дъно

164

Браво на Рашков

преди 3 години

Мутрите полудяха от истината....и това което ги чака.

163

Гледна точка

преди 3 години

До 166. Хе-хе, смешен глу.пак, аз съм на 70 години и помня всичките гадости на такива като Рашков. И стига с тази жалка опорка,че ако някой не харесва такива като Рашков, Радеф и тем подобни е задължително гербер. Има и други, които ги ненавиждат, защото са подли гадини, българомразци.

162

ЬЬЬ

преди 3 години

С каква заплата рашков се сдоби с 19 имота? и имат ли те връзка с атаките срещу Гешев, за когото се знае,че той е способен да потърси съдебна отговорност- и от него,и от радев- когато няма да имат повече имунитети за всичките им престъпления. Омразата само към Гешев и Борисов е необяснима.Къде остана историческата вина на БСП=БКП за фалитите на България-създател и организатор на олигархията и организираната престъпност но възмездие ще има и то не е далече.

161

Професор

преди 3 години

Слава на ГЕРБ! Искаме закриването на всички университети и уволнението на всички професори! Да има за тролене!

160

Анонимен

преди 3 години

Очаквам брифинг на Баце с много реване, че Рашков ще го убива.