117

Анонимен

преди 3 години

Ееех, развинтихте си фантазията, червениорки! Ако Борисов бе крал, ако измислените ви обвинения бяха верни, досега Борисов щеше да е осъден.-------------------==============------------------------ Ееееех, ако тройната коалиция бяха крали, досега да бяха влезли в затвора, ако измислените ви обвинения бяха верни. На шегобийците в цирковата трупа как ви викаха?

116

Анонимен

преди 3 години

Възродената от Радев, мракобесна ДС, показа зъбите си. Ченгето на репресивната ДС, Рашков, има опит с разпити и репресиите на инакомислещи. Разпитвал е Евгени Михайлов по случая "танковата касета", 9 часа непрекъснато, през 1990. Хвърлял е хартии, беснял е и крещят в лицето му:"Няма да бъде ваштааа, нямааа!". Нашата дойде, комунизмът падна, но руският човек Радев, заедно с машата ИТН, го върнаха. Под прикритието на"промяната. Сложиха марионетки и комунисти.

115

Анонимен

преди 3 години

Имам много сходни спомени от Соца. Бурни ръкопляскания и всенародна обич. Ще повърна!

114

Анонимен

преди 3 години

110,111 ...Ееех, развинтихте си фантазията, червениорки! Ако Борисов бе крал, ако измислените ви обвинения бяха верни, досега Борисов щеше да е осъден. Не могат да му простят големия успех на изборите. Надяват се, с тези репресии, да намалят резултатите на ГЕРБ, на следващите избори. Чака ви нов срив, Радев, на разпит след мандата. Кьовеши го очаква.

113

Анонимен

преди 3 години

Не ми прилича на спонтанна гражданска проява, а на организирана. Има еднакви слогани, тези които не са еднакви са стилистично близки, еднакво стилистично оформление, еднакво ламинирани. Дори и физиономиите на присъстващите са сходни...

112

Анонимен

преди 3 години

Заслужили седесари като Спас Гърневски защитават с голи гърди порционодателя от злобните попълзновения на разледването за корупция.

111

Мустафа Манаф

преди 3 години

На Бойко ще му снимат ли клип като на Миньо Стайков в пасивна роля с бай Ставри?

110

Анонимен

преди 3 години

Добре де,казвате Борисов откраднал милиарди.Дайте да му видим имотите,банковите сметки,колите и общо казано богатството му.Ще кажете -скрил го е.Хубаво ама за кога ???Като стане на 90 ???Ако беше така,както казвате ,той отдавна щеше да се е оттеглил от политиката и да си живее спокойно,охолно и безшумно !

109

Анонимен

преди 3 години

Полицията къде е, няма ли да има бой?

108

Анонимен

преди 3 години

А този адвокат Менко да не е експерт в защита в менте магистралите или е от шменти къпели? Защита от адвокат със звучното име ментака и наркомана Стъки даже не ти трябват сведения, то е очевидно, че си престъпник!

107

Анонимен

преди 3 години

Баце, спри да се държиш като женски полов орган, или ти друго не умееш?

106

Пламен

преди 3 години

До АнонименТо това си е организация на Боката.

105

герб-откачалки

преди 3 години

Човек трябва да е мега залюхан за да защитава престъпник като Боко. Записи , снимки , документи.. Толкова неща го уличават и все още има ментално ограничени хора които му вярват.

104

първо разстрел

преди 3 години

...и сбед това на разпит пред народния съд!

103

Анонимен

преди 3 години

Менков е адвокатът на Галеви. Дано Борисов не се отърве леко като тях.

102

ЕЙ МУНЧОООО

преди 3 години

До 9988Я първо научи български, а?????????????

101

Анонимен

преди 3 години

Сьжелявам - борисов самият ас сьм бил винаги против политиката му но да се гаврят сьс него - криминали като стъки за да правят на негов грьб за себе си евтин политически пиар е грозно - какьвто и да е бил борисов - 12г хората му гласуваха доверие да управлява страната , много злоба се излива по негов адрес Забравихте времето когато го обожествявахте , човек трябва да помни и доброто и лошото

100

Анонимен

преди 3 години

Когато бъде свален каскета ще има доказателства в изобилие!А да кажеш на някой че ще го яде семейството му във вид на колбас/типична лексика за бивш сикаджия като Бойко/,какво е ако не престъпление!

99

Анонимен

преди 3 години

Срамно е да имаме съграждани със севернокорейски манталитет, като тези, събралите се там!

98

Анонимен

преди 3 години

А защо Бибитко не е окован като оная кметица от софийски район? Защо върви без вериги? Защо не го изкарахте и него като една мечка да ходи и той после да се жалват по съдилищата! Бокича на верига, че иначе тиквата ще се търкули и ще избяга! Оковете я тази страхлива тиква!!!