95

Анонимен

преди 2 години

Най сетне и русофилите ще се ваксинират. Те и римляните реагират на финансови стимули.

94

Оня

преди 2 години

Който най-после разбра на кои са раздадени хотелите и кои забогатяха за една нощ с благословията на подписче отвисоко.

93

Анонимен

преди 2 години

Раздайте им там по едни 50 лева ваучер и да мълчат ваксинираните и да се готвят за поредната доза

92

Бау

преди 2 години

*** е против, защото много ще го е яд ако някой вземе пари :D Той/тя няма да се ваксинира и няма да вземе :(

91

Марин

преди 2 години

Аз се боцнах, който както иска, всеки си носи кръста. Не съм съгласен само с това, че се раздават ваучери и какви ли не префрении.

90

фен

преди 2 години

ние сме си необразовани и пр*сти - "глупавите" държави като САЩ, Израел,Швейцария се ваксинират като щури, ама ние ръсим само мозък който нямаме..... погледнете другите развити държави какво правят а ние само простотии ръсим. Заслужаваме си септември да ни изключат и да ни сложат в червената зона.

89

Анонимен

преди 2 години

Щом е толкова хубаво, защо трябва насила? Не се връзва, пичове :)

88

Бау

преди 2 години

дано го приемат, че някои от друго не разбират.

87

Анонимен

преди 2 години

Кой има изгода да отцепи балтийските и другите неособено приятелски страни от Европа? Русия! Този другар е русофил който изкривява логиката за да докаже тезата си. Дори да не са официално "отцепени" факта, че решенията се взимат поотделно вече отслабва позициите на Европа.

86

Анонимен

преди 2 години

До 81 _ 1 - Декларацията е, че производителя на ваксината няма да ти плати лечение и т.н., а не за държавата.2 - Щом си плащам здравни осигуровки, ваксиниран или не - държавата трябва да ме лекува еднакво.3 - Има условия и периоди, през които няма как да се ваксинира и никой това не го отчита.4 - Имунитета на преболедувалите е 6-10м, колкото и от ваксината, защо тогава да трябва да се ваксинирам? Та, поредното разделение и скарване на народа, без каквато и да е мисъл и научни обосновки.

85

Анонимен

преди 2 години

Какви ваксини бе пич, вече го "преболедувах" ако изобщо може да се нарече така липсата на симптоми. Такива като мен са мнозиснтво, кога ще престанете да ни налагате мало.умните си мерки и агитации?

84

Анонимен

преди 2 години

Защо неглежирате информираното НЕСЪГЛСИЕ?Прочел съм за ваксините и съм решил, че няма да се ваксинирам,още повече не е задължителна. Щом не задължителна,всяка принуда да се ваксинирам или отнемане на права в престъпление!Къде е закона в тая държава? Къде са съда и прокуратурата?

83

Анонимен

преди 2 години

Повече ваксинирани са умрели от Пфайзер, отколкото от АстраЗенека

82

Анонимен

преди 2 години

Много правилно! Нали според фарма пропагандата ваксаните по презумпция не могат да се разболеят тежко? Така че когато на есен ги тръшне делтата вместо да искат хоспитализация да пробват някое от чайчетата на Мангъров!

81

Анонимен

преди 2 години

До Утимир в този случай с половин и над половин свят сме братя, така излиза, справка: световно ниво на ваксиниране

80

Анонимен

преди 2 години

Помните ли приказките на министъра, когато беше в опозиция. Една негова реплика запомних: "Този вирус не е толкова сериозна инфекция." А какво е отношението на този министър към тази инфекция сега? Преобърна се като лопата на 180 градуса. Поведение на типичен конформистки изтърсак - в каквато среда го сложиш, такова хамелеонско поведение ще получиш.

79

Анонимен

преди 2 години

Карай си таксито и недей се изказва против ваксините.

78

Анонимен

преди 2 години

Прочети пак какво е информирано съгласие, защото ама нищо не си разбрал. Хахахха верно сте мега про...с...ти.

77

Утимир

преди 2 години

Сега разбрахте ли защо наричат ромите "братята роми", ами защото ромите и значителна част от българите са на един акъл за доста неща, и са си баш братя, сякаш една майка ги е раждала. Справка- ваксините...

76

гост

преди 2 години

До АнонименДаже и да се разболееш поне ще си сигурен че имаш естественна защита.