20

Анонимен

преди 2 години

МАКЕДОНИЯ НЕ Е БЪЛГАРСКА И НЯМА ДА БЪДЕ! АРИВЕДЕРЧИ БГ ШМАТАРОЦИ!

19

Анонимен

преди 2 години

Реве българско добиче - строшили му рогата.

18

Анонимен

преди 2 години

Португалия - малка комунистическа държавичка без значение в Европа. Македония ще влезе в ЕС въпреки натискът от Русия и България.

17

Анонимен

преди 2 години

ясно и точно са поставени въпросите, макетата да престанат да крадат истрия. Нема исторически документи, в които да съществува македонска народност от 2300г. Все едно да основем на ново Одриското царство и да претендираме за Беломорска Тракия

16

Анонимен

преди 2 години

УБЕЖДАВАНЕТО ДА ЗАЕМЕШ РАЗУМНА ПОЗИЦИЯ НЕ Е НАТИСК. НА БЪЛГАРСКОТО *** ЩЕ МУ СТРОШАТ РУСКИТЕ РОГА И ЩЕ ГИ ЗАВРАТ НА РУСКИТЕ МУ СПОНСОРИ ОТЗАД.

15

Анонимен

преди 2 години

То, имаме ли поне един съсед, който да не ни е внушено да мразим за нещо? Това ни е патриотизма на нас - да мразим съседите си. После се чудим защо сме утайките на Европа...

14

Анонимен

преди 2 години

Удар за СръбскоРуската и съответно заешката пропаганда! Похвално слово от португалката! Провалиха се! Хората разбраха за езика ни, за кражбата! Солени сълзи се ронят, а злоба хапе езиците на запад от Благоевград.

13

Анонимен

преди 2 години

Натиск? Въпрос на време е да ни изритат от ЕС и НАТО заради Македония и другите про-руски политики и интриги. Всички са вдигнали ръце от простотията българска. Братя ни били македонците, един народ сме били... ама пак им забихме нож в гърба и лишихме децата им от бъдеще и нормален живот.

12

Анонимен

преди 2 години

Борисов провеждаше чужда политика в България!

11

българин

преди 2 години

Всичко беше заради Гърция! Напълни ги ЕС с пари,само и само да не го напусне Гърция! И после се самозабравиха Елините!

10

Анонимен

преди 2 години

Аз пък искам само да престанат да ме псуват пред цял свят без да има защо, изтрябвал ми е таралеж в гащите - да си се обичкат със Сърбия и Русия и да не ми се пречкат пред очите. И защо те ще ме заливат с помия, като за тази цел си имаме родно грипенче, милиончевица и ради дълбоки ? Пак ни връхлетя комунизма, тепърва трябва да се "чегъртат"коМУНЬО-партийките, тоа трябва да ме занимават и прим...ти сърбо-македонисти.

9

Shshs

преди 2 години

Когато Македония влезе в ЕС и отвори кофи шоповете с тревата в Западна Европа ще казваме "от България съм", а те ще ни отвръщат "ааа, Вие сте съседите на Македония, били ли сте на екскурзия в Скопие?" Продължавайте да гледате на тревата като на наркотик и вечно ще си останем последни по свобода в Европа.

8

Анонимен

преди 2 години

Да, трябва време. Още 20-30 години да почакат а на опашката макетата, да им уврат крaтyнитe, пък после ще видим.

7

Shshs

преди 2 години

Слагайте минусчета на коментара чи дъртаци патриоти. ЕС създават условия Македония да стане новата столица на марихуаната в Европа. Сега сте консервативни, но ако не легализираме тревата до 10 години ще видите че Македония ще се превърне в любима туристическа дестинация на десетки хиляди млади българи.

6

Да

преди 2 години

Добро утро! Заради алчността на брюкселските тикви да разширяват ЕС, т.е. да създават нови неформални колонии, куцо, кьораво и сакато ще бъде прието с почести. Лигги течаха и за 80 милионния пазар на Турция, но е трудно да се командват ориенталски ск0т0ве.

5

България над всичко

преди 2 години

за истинските българи................Тракия, Мизия и Македония са само географски понятия..............но по стечение на обстоятелствата беше създадена тая ГМО_държава със смешното име Северна Македония!! И къде е Южна Македония?В Гърция ли???Няма по света такава пародия на държава........като Македония.............да спрат да крада БГ-история..........или ще гледа ЕС през крив макарон!!

4

Анонимен

преди 2 години

Е тъ?

3

Shshs

преди 2 години

Мащедония легализираха тревата. Идеята е да станат новата Холандия на ЕС. Ако някой тук не промени законите Македония ще ни задмине по туризъм, а ние ще си останем обект на рекет от мафиотите в костюми и униформи.

2

Барселона

преди 2 години

Браво.Повече дискусии с Лидерите за да могат да разберат същността на проблема...

1

Евро2020

преди 2 години

Нищо не разбира тази, точно обратното, върху Македония е "упражняван натиск", биха ги и трите мача.