124

Друга тема

преди 3 години

Може ли добри хора да ми помогнат да се оправя в живота?Аз съм човек с мечти !

123

Шиптър

преди 3 години

Крайно време е албанците от двете страни на собствената си граница да вземеме нещата в свои ръце! Иначе ще клечим заедно с макетата пред оградата на ЕС.Чак сега разбрахме, че макетата всъщност им се иска да влизат в Югославия, а не в ЕС. Иначе, да бяха си решили спора с България!? Никого нямаше да изненадат, ако бяха признали световноизвестното - че историята им до 1944г. е българска!

122

Пак

преди 3 години

Зайо отново лаже и пак и пак и пак..... Зайо и 100 пъти да излажеш няма да стане твоята лъжа северомакедонска.

121

до ЗайоФ

преди 3 години

Да не пропусна и още една географска област-Пиринска Македония!

120

Комплексарчета

преди 3 години

Големи комплексарчета ! Зайо, Като сте Европа, защо се натискате да влизате в ЕС ?

119

Отговор

преди 3 години

До Мда...Знам само, че еврофондове са спирани само при Станишев и Орешарски, а при Борисов са усвоявани над 90%! Изглежда на ЕК им харесва Борисов да ги "краде"!

118

Nikos Petros

преди 3 години

АКО ГЕНЕРАЛИТЕ НА АЛЕКСАНДРОС МЕГАС = 40 ГЕНЕРАЛА--ЛИЗИМАХ, КАСАНДЕР, АНТИГОНОС МОНОФТАЛМОС, ПОЛИПЕРХОН, адм.НЕАРХОС, ФИЛЛОТАС, ПАРМЕНИОН, ПЕРДИКАС, ПТОЛЕМЕЙС, СЕЛЕВК НИКАТОР ВЕЛИКИ, АНТИОХ ПЪРВИ ВЕЛИКИ, АНТИПАТЕР, ДЕМЕТРИОС ПОЛИОРКЕТ, ГЛАУКОС (ГЛАВК) ++ още 20 други по-малко известни .........живяха днес, биха избили докрак всичките фиромонци и скопяноси .

117

за съжаление

преди 3 години

България е Азия. България е Русия. Сибир. ГУЛАГ. За съжаление...

116

до ЗайоФ

преди 3 години

Нещо, в чието име има географска посока или понятие,не е държава, а просто географска област.Ние имаме такива:Северна България, Южна Добруджа и т.н.

115

Анонимен

преди 3 години

До ЗАЙО БАЙОСърбите си правят сметката, макетата са прекалено слаби и малобройни :)) Плюс това не знаят какви са, българи,сърби. албанци..... хахахаха :)))

114

SS

преди 3 години

вместо да се упражнява в безсмислени приказки, тоа ОзоранЗайов да вземе добре да помисли какво плещи... защото пак "ще дойде баба за огънче"...

113

Анонимен

преди 3 години

Щели да засилят дейностите си със САЩ?Сънния Джо отдавна мисли да престане да се занимава с Путин и търси само Пендаровски, но не може да го види къде е на картата.... та да му се моли оня да засили отношението си.Пендаровски се е побъркал напълно.С какво мисли, че е привлекателна Македония? Петрол няма, население един файтон, полезни изкопаеми няма, има една измислена нация, измислен език и в Скопие около 30 бутафорни паметника.

112

Сам паднах

преди 3 години

Уникакален гионсуррат - Европа се била провалила да им свали ветото, а той нищо не можел да направи, за да падне това вето!Такива държави, с такива екземпляри начело, наистина не трябва да припарват до Европа. То му трябват тепърва десетилетия само да разбере, какви са европейските ценности, правила, изказ и държане и още десетилетие да се опита да ги приложи!Кауза пердута! Да ги порат албанците сръбските ypви!

111

Анонимен

преди 3 години

Македонците са първия народ на земята, ама никога преди да ги признаем не са имали държава... Защо толкова древен "народ" никога не е имал държава, въпрос за 1 млн. лв.!

110

Анонимен

преди 3 години

Браво Заев,продължавайте да сте си Европа ,ние е нямаме нищо против ,това ви чувство да продължи минимум 1век.

109

Анонимен

преди 3 години

Шайката олигарси, военни и паветните лидери са сготвени.

108

Анонимен

преди 3 години

До НякойТърсят си идентичността, какво очакваш от "народ" на 30 години :)))) Сръбската пропаганда им е промила мозъчетата, българите са най-лошите хора на планетата, нормално :))

107

Анонимен

преди 3 години

Тук трият коментари против Русия и Сърбия , срам !!!

106

Вето и за двамата

преди 3 години

"защото изведнъж България се появява сега и иска още нещо." - България се е появила хиляди години преди теб и гледай да не не си поискаме вересиите и барабар с измислените пак да станете град държава в полето. Подаваш му ръка, а то я хапе и се тръшка. Що е то? Албанец.

105

Анонимен

преди 3 години

Да търсят алтернативи? Всички македонци, добили Българско гражданство да връщат бг паспортите. Да плащат козина на влизане во Бугарска. После да им се спре свака помощ и дарение од Бугарска. И во крайот да одат воз ку рец у пи ч ку материну. Па да търсят алтернатива от там, от където са произлезли.