60

Активист на БСП

преди 3 години

4 000 000 000 ? банковата ти сметка ,бе Боци!!!

59

Аман бе

преди 3 години

Едни и същи приказки и от едните, и от другите. Няма оправия от такива.

58

Пян_Гъ

преди 3 години

ДЖЕНТЪЛМЕНСКО: Искам някой, който е бил пълен *** през последните 10-12 г., да дойде и да каже: "Ей, откак дойде червената хунта, загладих косъма, поумнях, имам малък бизнес, спортувам, плащам си данъците..." И да го докаже с документи - ще му дам 1000 евро да се почерпи. Ама няма никой да дойде и знаете ли защо - тук пишат предимно *** с/у надница, а те са винаги на дъното. Има и такива като мен, които пишат в обедната почивка, но не са много.

57

Анонимен

преди 3 години

Бил борисов строил магистрали и измолил повече ваксини. И строежа на Хемус му спряха и ваксинацията му спряха. За нищо не става. Браво на БСП!

56

Кики

преди 3 години

Биби колко ли сенки ще изплуват зад теб и от реалния и от криминалния свят в това несигурно време?Събирай партакешите и се покривай ,че толкова народ те желае ,ох Биби закъса го.

55

Терориста Борисов

преди 3 години

Борисов кажи си за Концлагера в Перник ще ти олекне кървав сатрап!

54

Знайко

преди 3 години

Шайката на руския агент Радев ще съсипе България.

53

Шотокан

преди 3 години

антуража на Тиквата - пекапета, братиньовци и провалени кариерирсти които го плюеха, а сега му лижат обувките като видяха че се задържа на власт.

52

statia ot Narod.bg

преди 3 години

Говорила съм и с моя приятелка, която също е минала през въпросната спалня. Имаше проблеми с някакви дела и прокуратурата ги реши. Това го знаят всички, че става така, но се страхуват да говорят, а и не ги интересува. Бизнес, кариера и пари тук се правят в кревата, с подкупи, шантаж и заплахи.Кой лицемер ще ме опровергае? Разни мижитурки говорят как органите се борели срещу престъпността и всякакви глупости. Кво се борят, като по телефона им се нарежда кой да бъде размазан. Така е от години, завърша разказа си анонимната Мата Хари.Сензационните разкрития за живота н

51

Анонимен

преди 3 години

Болестта на нашето време не е комунизмът, капитализмът или каквито и да е други. Главното и единствено е мръсничко, подличко, егоистично и добре маскирано чувство да си осигуриш своето живуркане, като се присламчиш към някой октопод, който има нужда от теб да му чистиш пипалата. Напоследък се появиха доста кандидати, спортисти, музиканти и всякакви, които нямат нищо общо с политика, но общото им е едно да се харесат на октопода и да се докопат до кокала.

50

до Възмутен DE

преди 3 години

от тези 12 години в 3 и 1/2 управляваше с повече от сегашните протестъри от кликата на пинокио и гнома наско, а 1 и 1/2 години управляваше правителството на Олигарски, съвместно с МаяМа и братя Галеви, мъжът й беше министър

49

Анонимен

преди 3 години

С крокодилски сълзи реве тоя!-:))) Свършен си др Борисов! Политически труп сииии!-:)Очите ти вади Радев! Не престана да се заяждаш с него ей! Ти си никой вече!-:) И ще загубиш тези избори!-:)

48

statia ot Narod.bg

преди 3 години

Помня как с един известен депутат от ГЕРБ се смееха, когато застреляха началничката на кабинета на кмета на Пазарджик (в началото на януари 2015 г. наемен убиец разстреля показно Татяна Стоянова, която знаеше всички далавери на кмета Тодор Попов, убийството и до днес остава неразкрито, б.ред.). Бяха сигурни, че е имало любовна афера, скандали и жената се е превърнала в мишена. Не беше сигурно още нищо, но говореха по този начин.Наясно съм. Говорила съм и с моя приятелка, която също е минала през въпросната спалня. Имаше проблеми с някакви дела и прокуратурата ги реши. Това го

47

Локако

преди 3 години

Ще гласвувам за ИТН, не защото много ги харесвам а за ад натрия носа на Баце.

46

Анонимен

преди 3 години

абе гробари, не схванахте ли, не ви искат и толкова, чао. Кскво ще възраждате мутрите ли, онзи Стъки с отреппкиите си , шпиц команда на Гроб ли е. Ами онези Бранници пред къщата на Вожда начело с Георг някой си.....

45

Анонимен

преди 3 години

Ало Ваньо...?

44

Анонимен

преди 3 години

Дори и след повече от 10 години във властта, ББ не може да бъде бутнат, това говори че си е гледал добре работата и държавата.

43

Анонимен

преди 3 години

Доказан лъжец осъден от български съд говори за манипулации и внушения.

42

Барелинов

преди 3 години

Мирлиарди са разпределени без държавни поръчки. Нещо по тоя въпроса? Не е ли опасно за нациналната сигурност?

41

Анонимен

преди 3 години

Баце, моли се да влезеш в зандана преди Сретен да е излязъл оттам. Нямаш шанс ако сте двамата на свобода и си без охрана от гавазите на УБО.