15

Анонимен

преди 2 години

Отново според НСИ средната работна заплата в град София се е повишила за двугодишния период 2019-2021 с цели 20%.

14

Анонимен

преди 2 години

Ще прииждат и наводняват столицата, защото в нея РЗ е поне 50% по-висока от тази в провинцията и към работниците се отнасят като към хора, а не като към животни. А такива като Илчовски и Ваньо Пилето да си търсят аргати.

13

Анонимен

преди 2 години

Истината е,че доста софиянци,просто се изнесоха,но не в селатя,а в чужбина.Това обаче от брокери няма да го чуете.

12

Анонимен

преди 2 години

В момента и пари да имаш ,няма какво да купиш,защото всеки втори каскет си мисли,ааа сега няма да продавам,щото имота ми е златен,цените още и още и още ще се вдигат,ще стискам.И какъв е извода?Ами просто не купувате,и гледате цирка.

11

Анонимен

преди 2 години

Хахаха по-добро образование в столицата(не можеш да си запишеш детето на детска градина или училище),по-добро здравеопазване(ноември ме разкриват два дни с три линейки из София по болници и навсякъде те питат защо си дошъл точно при нас).В София вече няма НОРМАЛНИ УСЛОВИЯ ЗА ЖИВОТ.

10

реджеб иведик

преди 2 години

браво нека да вдигат цените на имотите

9

Анонимен

преди 2 години

Поне има едно вярно нещо - хората предпочитат панелки. Скапаният социализъм строеше по-добре от прехвалената демокрация.

8

Анонимен

преди 2 години

Тия дето купуват и хал хабер си нямат какво беше преди 10 години.Картинката едно към едно.Пазара беше стигнал дъно на предлагане,кредити на кило,за всеки,в почти всеки квартал имаше по няколко обяви,цени в космоса.И тогава дойде срива,цените се сринаха с над 30 процента.И тогава брокерите пяха същата песен ,че спад в цените нямало как да се реализира.Вижте само процентите с които напомпват ценитр,и времето в което го правят,и сами си правете изводите.Тези ръстове не са реални .

7

Анонимен

преди 2 години

В момента покупката на жилище,е като покупката на фабрика пред 9 Септември 1944 година.

6

Анонимен

преди 2 години

Да купуваш във София на 2000+ е/м2 трябва да си луд, а ако да продадеш на тази цена си гений :)

5

софиянец

преди 2 години

К'ва къща на село ви гони бе? Тези села близо до София не са изобщо села, а столични квартали! Хайде моля ви, пишете подвеждащи заглавия! Например, Банкя какво село е? Бившият ни премиер селянин ли е, че си има къща там?Да му имам къщата! Моята къща на село е на 200 километра от София, необитаема, а двора е пущиняк!

4

Анонимен

преди 2 години

Не слушайте брокери.Те преди година бвха се свряли в миша дупка.Не изпадайте и в еуфория.Всички централни банки,открито комуникират вдигане на лихвите,вчера ФЕД в САЩ,преди ден Норвежката ЦБ,открито заяви че от Септември започва серийно вдигане на лихвите си.Постепенно филма с евтините пари приллючва.В момента каквото и да купите сте вътре и с двата крака,защото ценитр са безбожни,а предлагането никакво.

3

Глупости

преди 2 години

Според НСИ през 2020 София за първи път от доста време намалява с около 20000 души.За сметка на това цените на имотите скочиха до небето, за разлика от наемите, които паднаха доста.

2

dsadsa

преди 2 години

Ами, то вече в София не се живее....от "двойно повече идващите"

1

Анонимен

преди 2 години

Щото банките дават и затова се купува. Но да видим докога ще е така.