74

Анонимен

преди 3 години

Радев не може да се опре на малкото пръсче на Борисов

73

Анонимен

преди 3 години

50 лева! Жалки подаяния за едни овце, толкова узурпирани от бедност, че не виждат по-далеч от тия 50лв. Подигравка и гавра с нашите родители, 50лв! Аре кажете мерси! Нали така викаше дебелака? Тия гербавите ЕДНО нещо не са свършили като хората, ама ЕДНО. Всичко е с цел крадене или гласове за изборите, никога с цел за хората да се направи нещо. Пожелавам йм смъртни присъди на герберунгелите.

72

Анонимен

преди 3 години

слаби правителства повече няма да Търпим ще излезем на протести

71

Анонимен

преди 3 години

Лъжат, като за световно първенство ...От самото начало и досега...

70

гост

преди 3 години

До До гостХайде да не намесваме БКП защото точно след него България и обедня и опустя .По това време ограничения имаше но и работа имаше и заплати редовни безплатно здравно осигуряване. Бяхме зле откъм престъпноста,наркоманията,корупция и клошарството с които се запознахме по време на демокрацията и унищожаването на икономика и селско стопанство

69

Анонимен

преди 3 години

Лъжат. Пари има. Просто тези в момента пълнят чекмеджетата. Бойко също пълнеше но даваше и за народа. Това е разликата между лакеите на фигуранта и неговите.

68

Анонимен

преди 3 години

Пак много време изкараха тия добавки, предвид, че Бойко ги пусна само да за спечели някой глас за изборите, след като миналата година му опре отзад.

67

Обективен

преди 3 години

Мина времето, когато пенсионерите гласуваха за БСП. Сегашните пенсионери гласуват за СДС и ГЕРБ и с носталгия си спомнят времето преди 30 години, когато подрипваха и ревяха "Долу БКП" по площадите.

66

лъжата ЕС

преди 3 години

Затова избягаха британците, да не хранят хитри гърци + крадливи българи...

65

Интелектуалец

преди 3 години

Борисов е съвременен Робин Худ.

64

Вземете от шкафчето

преди 3 години

Там има достатъчно

63

До интелектуалеца

преди 3 години

Да, а после щеше да вземе парите от богатите, за да върне заемите, които е изтеглил, за да даде по 50 лева на калпак преди изборите. Най-великия е.

62

Пенсионер

преди 3 години

Ето как...ЩЕ ГЛАСЪВАМ ЗА ДПС..като моите съселяни от северозапада....

61

Интелектуалец

преди 3 години

О, достолепни Генерале,Един едничък на света,България за теб мечтаеДа донесеш й свобода!Със твоя борбен дух спаси ниОт Румен Радевото Иго,От комунисти отърви ни,На изборите победи го.Ти честен си и чист,Една стотинка не си взелНе като онзи кагебист,Дето правителството е превзел.Излезте с Томи и Дани, и ЦветаДа ни защитите от злото,Отнесете БСП като комета,И възвърнете доброто.Обичам те, любими мой Генерал, Бойко Борисов Велики!

60

Интелектуалец

преди 3 години

Борисов милееше за народа си и теглеше заеми за да раздава пари на бедните. Велик Държавник!

59

Анонимен

преди 3 години

Какво бръщолеви бат Петьо от "Труд",какво ломоти Недялко дебелият,хората знаят.Пълниш задн..ът на пишештите слуги и очакваш хвалбите до небесата.

58

ВОТА Е МЕНТЕ!

преди 3 години

РУМЕН РАДЕВ И ХУНТАТА , ВЕЧЕ ЗАГУБИХА ИЗБОРИТЕ ----------ЩЕ СПЕЧЕЛИ САМО ДПС, КАРАДАЙЪ И ЕРДОГАН-СУЛТАН И....ПО-ДОБРЕ....ХА,ХА,ХАААА...

57

До гост

преди 3 години

Ми то пенсионерите си гласуват за наследниците на бившото БКП от ГЕРБ и БСП - така че не съм си мислил, че нещо ще се промени. Но 25 евро са си смешна сума заради която доста пенсионери са готови да се продадат. Тъжното, е че Боко ви докара до просешка тояга и за вас 25 евро са "си помощ".

56

Румен Владимиров

преди 3 години

Гласувалите за чалгаджията Слави Трифонов и простака Тошко еди кой си, накрая получиха за награда да ги управляват екс-милиционери, "експерти" от кръга Жан Виденов, с две думи шайка абсолютни некадърници! Помните ли тройната коалиция? За 4 години 0 км. магистрали. Учителите със заплата по-ниска от тази на чистачката в съда. Какво щеше да се случи с министър на Бойко, ако си позволеше да каже на среща с протестиращи учители "Разваляме седянката"? На петата минута щеше да е аут! А сега свикайте!

55

Фалита идва !!

преди 3 години

Със или без Эвро...все тая.Страната е проядена от чудовищни корупция+кражби.