52

Анонимен

преди 3 години

За Пеевски и Божков ок но да сме им благодарни че и нас не са ни санкционирали при положение че им купихме самолети за милиарди засега само на картинка! Много странно аз като купувам стока давам пари като си я получа а не чакам с години!!!

51

Анонимен

преди 3 години

Тошко много си зле с Мозъка рептила Слави ви изпил соковете

50

Анонимен

преди 3 години

Аз пък мисля че беше правилно да санкционират ЦЕЛИЯ държавен апарат. ВСИЧКИ до един са корумпирани или пък си затварят очите за корумпираните им колеги. Жалко че се размина само с няколко знакови фигури...

49

Анонимен

преди 3 години

Няма как да е анти-Българин,като защитава Българските интереси!А това е да няма корупция и престъпност.Не мога да разбера хората като вас,които защитават престъпници.И как наричат хора анти-Българи,които наказват най-големите вредители на България.Засрамете се корумпирани издания.Браво на С.Паси единствения смел,политик,който казва самата истина.Другите като мишки нищо не казват.Това означава ,че са корумпирани.

48

Спомен

преди 3 години

Оня германски чичко, с малките мустачки , щеше да ви оправи ,Соломончо! Жалко , че му попречиха, защото днес можехме да управляваме целия Изток , а не "българина" Карадайъ да уговаря с Ердоган как ще вземат изборите в България!

47

Анонимен

преди 3 години

Вие всичките може да не сте крали милиарди, но поддържате и легитимирате престъпни диктатури и военни хунти, като гласувате за тях. Затова заслужавате санкции всичките. Провалихте надеждата за истинска демокрация и охолен живот на всички във вашата африканска бананова република.

46

Анонимен

преди 3 години

Пфу, каква ГНУСНА наглост! САЩ - най - престъпната "държава" в света ще " възпитава" 1300 годишна България! Отврат!

45

Анонимен

преди 3 години

Ще санкционират ама ще трябва да връщат милиардите с лихва платени в аванс за боклучавите им Ф16-ки

44

Анонимен

преди 3 години

До Българин 24САМО ГЛЕДАЙ ДА НЕ ЦЪФНЕ ГОЛИЯТ ТИ ***, ЧЕ НЯКОЙ БИК ОТ АЛАБАМА ЩЕ ТЕ ОЩАСТЛИВИ.

43

Анонимен

преди 3 години

Откак сме в ЕС немаме нищо,ни земеделие ни животновъдство ни нищо,унищожихме си икономиката за да купуваме *** от големите чужди вериги.Американците да ни санкционират за какво че им дадохме мариците и да си строят бази без да плащат нито стотинка!

42

Хехе

преди 3 години

"Затова младите бягат от България.."А ти ЗАЩО не избяга с Герганчето ? А?

41

А Х

преди 3 години

Един човечец с малък мустак беше подкарал излишните "човешки същества",но не успя да си довърши работата.За съжаление!Ако беше оправил гърбоносите и дългоухи хайванчета и ония и комунистите,сега щяхме да живеем в Земен рай,а не в такава ***.Нищо де,той човека с мустаците е мъртав,но идеите му са живи.Рано или късно...

40

Анонимен

преди 3 години

Аз не разбирам Българите,които са срещу тази санкция.Ние ако бяхме нормална държава щяхме да вкараме в затвора отдавна всички посочени лица,а не те да бъдат царе на България.За съжаление С.Паси е абсолютно прав.Ако не бяхме в НАТО о ЕС,повечето от нас щяха да напуснат страната ,а останалата част щеше да е в мизерия.Партиите ГЕРБ,ВМРО,БСП и ДПС са виновни за това,което сме.Най-бедно,най-умиращи и най-корумпирани.Това вече целия свят го знае.И отново,благодарности на САШ,защото те се грижат за нас

39

Анонимен

преди 3 години

САЩ все едно нищо не са казали, щом вместо да посочат точно кой е корумпираният политически лидер използват някакво неясно определение.

38

Анонимен

преди 3 години

Нас за какво да ни санкционират под цялата държава разбираме ние,обикновените хора,ние не сме краднали милиардите,викаш Соломоне да целуваме ръка на братята американци!

37

Анонимен

преди 3 години

Нали помните Милошевич? И той също се правеше на голяма работа с военната му хунта, точно като вас.

36

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Аууу,Вълчи дол,направо настръхнах.Добре че Соломон ни...светна,иначе щяхме да...драпаме за визи(туристически),ама друг път.Бях се...засилил да гледам...прериите в Средбия Запад и каньона в Елдорадо,ама коня ми се...отвърза и избяга.

35

Анонимен

преди 3 години

Чичо Джо ще ви каже на вас една тоталитарна демокрация и елитарни избори с машини! Ще видите вие съветски съюзници.

34

Анонимен

преди 3 години

КЪФ ГЕРБ? Посочени са три КОНКРЕТНИ ЛИЦА. Едното е тясно свързано с Радев и протестите. Така както цяла България знае, че това лице проведе, финансипаше и издържаше партиите на протескта, така и САЩ го знаят прекрасно. Знаят също, че лицата пряко замесени в този преврат са Радев, Манолова, Отровното трио и компания които след това се намърдаха в Парламента с цел РЕВАНШИЗЪМ. Радев да не се прави на света вода ненапита. Защото той е основната мутра и ръководен кадър по размириците в държавата.

33

Баба мара

преди 3 години

изобщо не ме интересува мнението на сащ за мен това е кражба на чуждо имуществоприкрито уж че се борим с корупцията генезисът на янките е стрелба и кражбада се махат от българия и да си правят ученията на тяхна територия