44

Анонимен

преди 3 години

Ако има, ще го сменят и това е правилният подход.

43

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 44 - ти сериозно ли си мислиш че някога е имало държавност

42

Анонимен

преди 3 години

Сигурно Борисов се чувства прецакан. Смяташе , че с милиардите дадени на САЩ за осем самолета си е купил индулгенция. Хахах, един наивник на над средна възраст!

41

Българско Лято

преди 3 години

А с Елена Фичерова как стояха нещата, нея защо я уволнихте така тихомълком?

40

Анонимен

преди 3 години

хаахха Боко и компания кво си мислеха, сега новата власт ще си пази своите - няма значение добричлият колко е източил, той е наш човек. Сега ще съдарат и кожата от гърба на герберите, ще им вземат всичко което са трупали и ще си го раздадат на себе си. Който държи цялата власт той коли и беси и прави каквото си иска и както се казва вчера кюлчетат бяга в боковото чекмедже, а днеска са в радевото чекмедже

39

Анонимен

преди 3 години

Като цяло, всеки ден ставаме свидетели на огромни скандали , сочещи към корупция, беззаконие и кражба. Явно Борисов не единствен, но без съмнение, по време на 10 годишното му управление, той е главен виновник за разграждане на държавността.Което разграждане е видимо във всяка сфера на обществения живот.

38

Анонимен

преди 3 години

Здравейте, Радеви амбразурчици!Как е, почнахте вече с издъките, виждам?Скоро народът ше ви поиска сметка за атаките срещу Прокурстурата и незаконните уволнения, които правите в момента!

37

-

преди 3 години

И да е имал фирма за източване на ДДС вие ЗАЩО не сте го хванали за 12 години??????????????Сега не е важно какво е имал , а как ще ви изрита от властта и ще ви конфискува откраднатото!

36

Гост

преди 3 години

Тоя габровски ,, професор" , дали знае колко е грозен ?

35

Един от мнозинството

преди 3 години

Кеф ми е да гледам, как червените кхмери наредени в стройни Матросовски редици, се опитват с опорки спуснати им от Позитано за плещат глупусти и да защитават новите калинки (наречени още СПЕЦОВе) от народната любов. Колкото и да се напъвате - отърване няма ! Излагацията е пълна, но това не учудва народа - вие само това си знаете !

34

Край

преди 3 години

Горанов трябва да лежи 20 годиниСпецов също - 3-4

33

аяоа

преди 3 години

ох аш геш

32

Анонимен

преди 3 години

На Рашков баща му е точно такъв партизанин, избил е стотици хора след 09.09.1944 г

31

1

преди 3 години

До Анонимен-32 също като червената тиква,и те се самонагаждат.

30

Анонимен

преди 3 години

Сега се вижда защо Радев е назначил Спецов. Освен, че е бушон Спецов има за задача да прикриеа източването на ДДС от Радев и ортаците му.Затова толкова плюят срещу Гешев. Гешев много успешно разследва такива ДДС измами, има хиляди осъдени.

29

Анонимен

преди 3 години

Прогноза ДПС пред БСП

28

1

преди 3 години

дончев,и българския народ,питаше,имал ли е твоето слънце,чекмеджета с кюлчета,и вие все отговаряхте не няма,и на вас НАП,ще отговори с вашия отговор,не нямал е фирма за източване.

27

Анонимен

преди 3 години

Червените Мутри се самонагаждат

26

Кефи ме

преди 3 години

Мене много ме кефи новия шеф на НАП. По бельо без сутиен. И статията му в "жената днес" е супер професионална. И каза, че няма да ни тормози за касови бележки. Аз касова наличност нямам. А и знае как да точи ДДС. Като брачеда. Ръка ще му целувам на Божков

25

у лево

преди 3 години

Точно се питах, дали днес ще останем без мутринг (брифинг) от ОПГерб, но неее, появиха се.Абе къде е батко, да не е забегнАл?И стига с тоя Спецов. Кога е имал той тази фирма? Ако е точил ДДС, защо не сте го погнали бе, било е по ваше време. Затова гербаджийските калинки в НАП оставят милиарди несъбрани данъци. Можете да вземате заплати, но не и да работите, работите, работите ....