165

антикрадец

преди 3 години

Явно според т.нар. "патриоти" това дали съседа ми е обратен е по - важно от това---дали ще има какво да ям; Всъщност ВМРО и останалите крадци се чудят как да наберат популярност и едновременно с това хората да забравят за: продажба на бг паспортите; рухнала ограда с Турция; рекета над фирмите и подкрепата на Тиквата.

164

Jj

преди 3 години

Спрете ВМРО и Карлос Контрера, демонстрация на групово, психическо отклонение

163

Анонимен

преди 3 години

Проблемът не е в гейовете, а в хетеро хората. Ако си гей, малцинство си, и изведнъж някой ти предложи да излезеш на парад и да се изживееш като някакъв борец за свобода и права на онеправданите и всички лоши хетеросексуални да стоят и да те плюят....ами как няма да се почувстваш важен и значим борец срещу статуквото и тиранията на хетеротата....нещо като революционер. А ако никой не те отразява *** ти как ще почувстваш значимостта си? Помислете над това.

162

Анонимен

преди 3 години

Пишман "патриотарите" да не се правят на интересни ами да поискат оставката на Фандъкова,ама как да стане,като последните четири години бяха на хранилка при Дебелият Крадец!

161

SHEFA

преди 3 години

Д 210-ДА АМА АЗ НЕ СИ *** ЖЕНАТА НА ПЛЩАДА.И НЕ ПАРАДИРАМ С Т0ВА.

160

SHEFA

преди 3 години

ГСП0Д Е СЪЗДАЛ МЪЖ И ЖЕНА-ТВА МЪЖ С МЪЖ-ЖЕНА С ЖЕНА.-ЗА МЕН ТВА Е ПСИХИЧЕСК0 ДЕЙСТВИЕ НА МЗЪКА И НЕЗНАМ ДАЛИ НЕТРЯБВА ДА СЕ ВПИШЕ В РЕГИСТРИТЕ КАТ0 ЗАБЛЯВАНЕ.-ЗА МЕН НЕ Е Н0РМАЛН БЕ Х0РА.-П.П-НЕ ГИ СЪДЯ.

159

До 198

преди 3 години

Виждаме какво става когато оставяме либерастите да си правят какво си искат, те си повярваха че ще определят правилата, повярваха си че ми налагат как да живея, какво да говоря, какво да мисля и т.н. Стига вече нихилизъм, стига вече отстъпки, време е да заемем твърда позиция, време е да отвърнем на удара - защо се оставяме да ни мачкат, някакви маргинали социопати?

158

реалист

преди 3 години

ВМРО, ВИЕ СИ ИЗБРАХТЕ ДА БЪДЕТЕ ПАТЕРИЦА НА ДЖЕНДЪРИТЕ ОТ ГЕРБ И ТЯХНАТА КМЕТИЦА. СЕГА ЩЕ МЪЛЧИТЕ И ЩЕ ГЛЕДАТЕ ПОСЛУШНО КАКТО ПРАВИХТЕ И В ПАРЛАМЕНТА.

157

Мара

преди 3 години

До АнонименАми хората си мислят, че сте откачалки заради арогантните гей паради и заради натрапчивият вой за дискриминация, а също така и заради неистовото желание на гей малцинството да налага на хетеросексуалното мнозинство собствените си възгледи. Просто си гледайте интимния живот като всички останали и няма да имате грижа.

156

АнонимеН

преди 3 години

АКО СТЕ ЗА!) ГЛАСУВАЙТЕ ЗА СЛАВИ! МНОГОКРАТНО Е ДОКАЗАЛ, ЧЕ ГИ ПОДКРЕПЯ!!_____АКО СТЕ ПРОТИВ, ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БСП!//////////////ВМРО И ГЕРБ СА ЗАЕДНО!!! НИКОГА ЗА ВМРО И ГЕРБ!

155

Анонимен

преди 3 години

Приемам парада само ако се води от Джуджето Жамбазко. С червени прашки ...мммммм

154

Социалист

преди 3 години

Радвайте се на живота защото е кратък! Всички сме хора и имаме нужда от едно и също! Щастие, внимание, любов! НЕ на омразата! Време е да върнем България там където й е мястото - в сърцето на Европа!

153

Анонимен

преди 3 години

До до ?Хомосексуализма е болест - това е обективната истината! Въпроса е че разни човечета решиха, да правят пари и политика с това заболяване. Ако гейовете правят паради, защо и зоофили, шизофреници и т.н. да не правят такива - каква е разликата? Единствения нормален секс е между мъж и жена - това е неопровержим природен закон, за ужас на либерастите.

152

АнонимеН

преди 3 години

ИЗМИСЛИХ НОВА ДУМА :DНАПИСАХ, ЧЕ ВМРО ЩЕ СЕ ОКАЛИРА С ГЕРБ!!!ВМРО ЩЕ СЕ ОКАЛЯ С ГЕРБ!! ИЛИ ПО-ТОЧНО ТЕ ВЕЧЕ СЕ ОКАЛЯХА

151

Анонимен

преди 3 години

Хахах тук се появи една лесбийка, започна да прави провокативни изказвания и всичките нормални веднага заподскачаха като бик на червено парцалче.Не разбирате ли, че именно вашата реакция на подобни неща прави шоуто. Оставете всеки да си прави каквото иска...пък като види, че не е интересен, ще свие байрака. Гейовете се правят на интересни, защото неизменно привличат внимание с това си поведение.

150

И аз така

преди 3 години

Основателят на ЛГБТ е педофил и официално е правил опити за легализацията на педофилията. ЛГБТ е просто стъпало и параван за това, всичко е официално и документирано. Аз обаче, тъй като обичам козички, и се чудя на всички де се възбуждате от хора. Ненормално е. Друго си е да погалиш тази мека козинка, да дръпнеш тази малка опашчица, да намачкаш това пълно вименце...

149

реалист

преди 3 години

Ти като ти е малка заплатата защо излизаш да протестираш мен кво ме интересува така и лесбииките излизат да се борят за наи елементарните човешки права да имат семеиство и деца

148

Истината

преди 3 години

До Анонимен..... Либерализма е болест... Болести са русофилията, путинофилията и комунизма!

147

Анонимен

преди 3 години

168, не се притеснявай, бъди каквато искаш да бъдеш, на никой не пречиш. Зарежи ги комплексарите. Аз даже харесвам лезбийки, проблема е, че те няма как да харесат мен.

146

Анонимен

преди 3 години

А прайда на хетеросексуалните кога ще бъде, че станахме малцинство?