76

Анонимен

преди 3 години

НИКЪДЕ НЕ ГО КАНЯТЯ ПО СВЕТА. Обикаля като запоследно България. Айде, търколило се чорапчето и си обиколило гарнизона, а от там с изстребител за Сибир.

75

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 84Къде е Гешев ? :)

74

Анонимен

преди 3 години

Ще започнем от теб да знаеш!Много миреше на ....

73

Анонимен

преди 3 години

На бай Х не му трябва заплата,мис Плеймейт му носи каквото трябва.Хубава надница беше в шкафа,дай Боже всекиму.

72

Анонимен

преди 3 години

Вдигай юмрук и да не ти пука румба постигна си твоето за втори път и за втори ще съжаляваш но нищо оня с каскета чака септември е близо на море разстояние е!!!

71

Анонимен

преди 3 години

15 000 лв заплатата на Радев. През март се кри като плъh и работи точно 5 дена. Надницата на президента беше 3000 лв на ден за уронване престижа на България.ИМПИЙЧМЪНТ!

70

Анонимен

преди 3 години

Боце така и не разбра защо при демокрацията има избори.За него изборите са излишни.Трябва да е той докато е жив а след него я щерката, я унуката.

69

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 73Добре де "Тонка", сега вече стана жена със семейство която е пенсионерка и е подкрепяла през целия си съзнателен живот Боце :)))) Мразиш и Радев, щото пилотчика ще набие твоя любим Боце :))

68

Монката

преди 3 години

Ти ни струваш най-скъпо с твоето нищоправене и плещене на глупости

67

Анонимен

преди 3 години

Пътнико несвиден, пътнико старКъде си тръгнал с торбата с лъжите??За президент не ставаш сине, ти си будалаащом в главата ти е влязла някаква мухаа.

66

Анонимен

преди 3 години

Радев, дой едно доказателство поне! Поне едно. Не става само с поръчаните от теб и Черепа компромати. Дай доказателство или като ти падне имунитета отиваш в затвора заради разрухата, заради нарушаванеуто Конституцията и подтикването на народа към метеж. Дай доказателство. Всичко, което говориш е от сорта една жена каза на пазара.

65

Анонимен

преди 3 години

Нов президент трябва на България! Някой като Доналд Тръмп. Дори самият той.

64

НА ДУМИ

преди 3 години

...вика :" Има корупция!"...АМИ ПОДАЙ СИГНАЛ С ДОКУМЕНТИ ПРИ КЬОВЕШИ!!!! АМА ЩО СЕ ОСЛУШВАШ КАТО ГЪРМЯН ЗАЕК??? Пля.м.па.ло дървено!

63

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАз съм интелигентна жена и семейството ми и със сигурност на 100% съм на много по - високо ниво на осъзнатост и знания в много области от вас и огромната чат от западащото културно население в България. Специалността ми е политическа и НЕ СЪМ с тоя президент. Защото петни името на България. Трябва да си ходи.. руска ***!Моля,всички като вас интелигентни знаещи и можещи -понеже вие сте държавата тя е това заради вас! Не те нтелигентни- Прости сте и НЕмислещи!

62

А ха ха

преди 3 години

НАЙ- МНОГО БЯХА "МАНИПУЛИРАНИ" ИЗБОРИТЕ, НА КОИТО ПРИ УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ - ИЗБРАХА ТЕБ, РАДЕВ!!!

61

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 60Абе дървен си е, не го виждам за премиер :)) Обаче му е простено, все пак е военен и не краде като Бокича :)) Все пак ми прави удоволствие да гледам последния стон на гербераските тролчета, нема такова падение братче :)))

60

Карма

преди 3 години

Преди време си мислех, че прякорът нищоправещ е тролска творба. После се замислих отново и не разбрах какво е направил този Фигурант. Кажете ми какво е направил, моля ви ?! Уж най лошия ни президент Роската поне докара немски фирми и заводи. Аре гербаджия съм. Питайте хората там какви са ?!

59

Анонимен

преди 3 години

Като има корупция защо не сезираш прокуратурата бе фигурант смотан?

58

Калеко Алеко

преди 3 години

Ами корупцията я създаваха такива като Черепа, чиито фигурант е Румбата, създаваха я и един други мутри които сега са посъдими или се укриват извън страната и чиито адвокати, така наречените Сестри Галеви влезнаха в Парламента за да защитават правата им, като променят системата на правосъдидо така, че делата на Божковците, Василевците, Карнобатските босове, Аарабаджиеви и Баневи да бъдат прекратени, а запорираните им авоари пак да влезнат в употреба за да създават корупция ... !!!

57

Анонимен

преди 3 години

РадеФ, Радеф...Корупция има откакто свят светува, а комунистите я използват най-много, защото са в изолация и опозиция.Те дават големите подкупи за да имат достъп до баницата и кокала...