150

Dinosaurus

преди 3 години

Нали ги срути бе, пак ли те са ти виновни! Някой си ти показал защо да върнеш мандата, а ти защо въобще отиде в НС? Нали ти трябваше да покажеш как да стават нещата? Или отиде само да мрънкаш и да се оправдаваш с всичко и всички? Това става по улиците и в смотаната ти телевизийка, в НС се поема ОТГОВОРНОСТ, ч*к*ндур вреден! Лексиката е на Тошко от трибуната на НС

149

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНапротив, твоята Ива Христова заяви, че не е в дневния ред и забрани д асе стане на крака!

148

Анонимен

преди 3 години

Пумярска история. Зад оградата лаят с пяна на устата, като ги тикнаха напред, подвиха опашки под малките мадурчета и заскимтяха.

147

Гледна точка

преди 3 години

До 190. Само пълен *** като теб може да напише такива глу.пости. Ти май не си разбрал, че всички, даже най-ревностните протестира от "Изсери.се. Мутри вътре", признаха, че изборите са били честни.

146

Анонимен

преди 3 години

Трифонов е зависим от Бижков след като предлага Антоанета Стефанова, която по нейните думи е била спонсорирана винаги от него.

145

Анонимен

преди 3 години

До 205Единствените депутати, които не се изправиха и не отдадоха почит на жертвите от арменския геноцид бяха тези на ДПС и ГЕРБ.

144

Анонимен

преди 3 години

Да бе мирно седяло, не би чудо видяло.

143

Х

преди 3 години

Славчо, когато човек няма опит, по- добре да си мълчи. Не може да си толкова краен. И в 3 - те партии които цитираш ( ГЕРБ, БСП и ДПС) има доста ценни хора, експерти, които могат да бъдат полезни за държавата. Има още много да се учиш който момче.

142

Шопа

преди 3 години

Къв а тоа таласъм?

141

ИТН 200

преди 3 години

Излъгах Тоз Народ с 200!

140

Анонимен

преди 3 години

Кратко ясно и точно, нема какво повече да им се обясняваш повече, пълен игнор и на 3-те партии.

139

Анонимен

преди 3 години

Слави пее за априлското въстание,но:1.Издига ДПС мекерето от НБУ Ива Митева.2.Незабавно Митева услужва на ДПС и отклонява предложение за почит на арменския геноцид.3.Така пеещия за априлската епопея се нарежда само до турския меджвлис.След всичко това се оказва,че ИТН ще се запомни само с позорни неща.

138

Реалист

преди 3 години

До реалността. Хе-хе, тези проценти откъде ги изкопа. Събуди се, сънуваш.

137

Анонимен

преди 3 години

Изобщо не съм му фен на Слави, обаче сега ония от ГЕРБ ще видят кон боб яде ли!!!И Джипко Бибитков и Каскета биля!!!

136

Изнервен

преди 3 години

Стига си мрънкал бе, ***. То винаги могат да се намерят някакви оправдания. Какво искаш, да имаш 200 депутати и тогава да реализираш мандата, така ли?

135

АнонимеН

преди 3 години

НЕ СЛУЧАЙНО ТРОМАВО СЕ ПРИЕМАТ ПРОТОКОЛИТЕ!!ДАВА СЕ ВРЕМЕ НА МОШЕНИЦИТЕ ОТ ГЕРБ ДА ФАЛШИФИЦИРАТ ПРОТОКОЛИТЕ И ЗА ДОПЪЛНЯТ ЧУВАЛИТЕ С БЮЛЕТИНИ В ТЯХНА ПОЛЗА!

134

Анонимен

преди 3 години

И те смятат да я карат като Нинова - само на контра и нищо градивно. Хем ти се чува гласа нон-стоп, хем нищо не правиш реално. По нанадолнището с 200.

133

Ганди

преди 3 години

Всяка жаба да си знае гьола,казал го е суверена,така че Слафчо казвай си остроумните вицове,чети си от текста и аутокюто написано от великите ти сценаристи и остави политиката за знаещите и можещите.

132

sss

преди 3 години

Реалноста mnogo si kuh transjendar

131

Мехуро, ходя пеша бе

преди 3 години

Коалицията е само една в парламента и има мнозинство - ГЕРБ, БСП и ДПС със 150 гласа. Всичко друго е лъжа. Спряха нов изборен кодекс, за да няма по-честни избори. Спряха комисията за насилието при протестите, за да могат да размазват хората. Спряха и комисията за Сарая - за да не се види как са оплетени трите на всяко държавно ниво и корупция до ушите.