27

Театър Сълза и Смях

преди 3 години

Ам'чи вЕрно ли?!

26

Анонимен

преди 3 години

ДБ и ИТН ще сринат държавата, видяхте и първите им стъпки, дадоха си по 10000 лева заплати и почнаха задкулисни договорки. Толкова ли взимат хората дето избраха Слави, за това ли ви избраха да крадете?

25

Кукла на конци

преди 3 години

Митов е момичето на Баце

24

Така е

преди 3 години

Нещата са сериозни. Геополитически нито Русия е предвидима, нито Турция. А нашите партньори искат да имат поне един сигурен такъв в региона. Досега бяхме, преди да залитнем в краен популизъм към хора, които дни след старта на парламента се отметнаха от обещаното. Къде е мажоритарният вот, за койтобяха влязли, къде е лев субсидия? Щели ама понататък като има стабилност. Каква стабилност с темерути, които не искат да говорят с никого?! А Слави даже онлайн не се включва. Изплези се на наивниците.

23

Анонимен

преди 3 години

Единствената партия способна да краде качествено и да съсипва България е ГЕРБ заедно с ВМРО.

22

Анонимен

преди 3 години

Това че може да говори един човек ,не означава че няма да краде и лъже и че работи в полза на държавата.ГЕРБ не направи нищо от това което обеща.Само лъжи и агресия и страх създаде. За това сме на първо място по починали хора в Европа не в ЕС.ГЕРБ работеше абсолютно безпринципно и в момента съсипва икономиката. На първо място сме в ЕРопа по престъпност и корупция.Има още хиляди пропуски,но това което написах е достатъчно.

21

Анонимен

преди 3 години

Единствената партия способна да управлява е герб.

20

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

2034 годинаМАТУРА XII клас история"Бойко Борисов - строителят на съвременна България"...

19

Анонимен

преди 3 години

Не успя да стане министър председател и сега почва да вещае мрачни прогнози. Споко, бе Митов и без вас герберюгите ще съмне.

18

Анонимен

преди 3 години

Според анализатори САЩ са силно притеснени за стабилността в България на фона на тежката криза около Украйна и агресивните действия на Москва.Ненапразно преди изборите на 4 април у нас Митов е бил на срещи във Вашингтон по покана на Демократическата партия.

17

Серсем

преди 3 години

Лицето на ГЕРБ е П.К.Пто . Наглост,невежество,простащина,властолюбие. Кой човек с поне малко достойнство ще се прави на ударен след доказаните псувни и определения на Чекмеджан,които той пак отричаше ,но се доказаха.

16

Анонимен

преди 3 години

Даниел Митов е шпионин на ГЕРБ ,влезнат в ДБ за да разбие партията,но не успя да го направи. ГЕРБ е много опасно създание.Тя е партията която нанесе най-много щети на България. Най-много починали хора,най-много мигрирали хора,най-ниски заплати в Европа,единствена държава без завършена магистрала,единствена държава със столица с дупки по улиците и без тротоари,където улиците се мият само на пролет.Държава където има най-много обири на глава от населението.ГЕРБ най-антиБългарската партия след ВМРО

15

Герберофоб

преди 3 години

Имаха да се пеняват герберунгелите

14

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

Странна партия... - енин фъфли, друг злобее, а останалите глухонеми...

13

до № 1 0

преди 3 години

Политически труп е турбочалгамутротрупа Славунций.

12

Анонимен

преди 3 години

Този пък кой беше

11

Оратор

преди 3 години

Гледах го снощи в Панорама. Хареса ми. Много обран, говори колкото и каквото трябва, истински дипломат. В този парламент няма с кого да си говори. Насреща си има сценаристи на пошло шоу, с кръчмарски изблици, Мая Манолова и гьонсуpати като Бабикян и Хаджигенов. Още другата седмица тошковци ще хвърлят бялата кърпа, но може Дончева и Галевска да съставят кабинет. Те повече шанс за НС нямат, а нека не подценяваме алчността им. Всеки ден да този цирк сипва вода в мелницата на ГЕРБ, но губим време.

10

Бай Иван

преди 3 години

Аре стига с мантрата ако не са ГЕРБ и край.Откраднаха млрд. сега се кахърят че изборите стрували няколко млн.От сутрин до вечер са по всички телевизии да ни обясняват колко зли са ИТН и ДБ.Жалко че някои хора ще ви се вържат на глупостите.

9

Анонимен

преди 3 години

отрочето на Мигленка Кунева се е изказало?...

8

Анонимен

преди 3 години

Врачува чилякът, бе. Сигурно гледа на боб. Или на пъп.