164

Анонимен

преди 3 години

Е то въпросът е не само на протестите, а и сега някой виждал ли го е. Голяма скатавка излезе тоя Слаби.

163

Анонимен

преди 3 години

Корнелия разбра, че не е желана и веднага обърна палачинката. Сега го играе обидена и отхвърлена. По никакъв начин не харесвам Славчо, защото мисля, че е поредния ултрапопулист като Барека, Яне, Веско и Волен, но тази жена е доста по-противна от него. Има излъчване на комсомолска активистка и вечно е кисела и агресивна. Очевидно не съм единствен, съдейки по състоянието на партията.

162

Анонимен

преди 3 години

90% от пpocтитутките в Гермаия са българки.

161

Анонимен

преди 3 години

И какво да прави на протестите,нали ще викате тогава,че протестът се политизира,а той беше чисто граждански без значение кой каква политическа позиция има,това е протест против диктатурата и комунизма наложен от една клонирана от БКП партия водена от един сталинист с КУЛТ КЪМ ЛИЧНОСТТА!Това беше народен протест,протест срещу злото и неправдата,само мал'оумници и трудно мислещи могат да храчат срещу справедливите народни искания!А ти Нинова е време да полегнеш на ГЕРБ от една партия сте !

160

Анонимен

преди 3 години

*** здраво се е наточила за власт. Само т'ва и е пред очите. За нищо друго не мисли.

159

Анонимен

преди 3 години

Нинова е права. Слави ще се окаже доста хлъзгав. Новия бай ***. Има някаква скрита договорка със борисов но ще видим..няма къде да се скрие

158

Анонимен

преди 3 години

Недей да плашите Белата Златка ,че ще поиска и той охрана от НСО ,та и за този отпадъчен продукт да плащаме.Като на шефа му Доган.

157

моч

преди 3 години

Другарката Нинова се справя отлично !!! Колкото и да ми е антипатична и омразна , фактите ме принуждават да призная че действията и са в правилна посока и резултата е видим - БКП(БСП) продължава да е неадекватна , ретроградна , популистко-плямпаджийска организацийка , която най-накрая започна да се пропуква , цепи , свива и потъва. УРА ДРУГАРИ !!!!ДАВАЙ КОРНИ , КОТА НУЛА Е ЗАВЕТНАТА ЦЕЛ !!!

156

Анонимен

преди 3 години

Не ! Но това за него е плюс....

155

Оправяне наред!

преди 3 години

*** оправи БСП, сега и държавата иска да оправя!

154

БГТ - ДНК

преди 3 години

Някои ще последват Бареков. Той обещаваше таблет за всяко българско дете.Нито таблети видяхме, нито промяна някаква.

153

Анонимен

преди 3 години

До ЦонкоЧе той Слави не се гласи никакъв ако има добра коалиция ще представи млад министър-председател завършил Кеймбридж, а тия комунисти къде са зъвршили знаят ли английски или и те ще ходят със преводачи в ЕС. Не се ли виждат, че със музика им искат оставките.

152

Янка

преди 3 години

Само Мика Зайкова ще оправи България!

151

Анонимен

преди 3 години

давай ***, довърши ги ***! С теб сме!Като Лупи както срина ЦСКА , искаме те така хахахаха

150

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 154Опита се Вожда с ромските гласове, успя да е ПЪРВИ отново, ама не може да кара жипката, греда :)) Да отиде у парламенто и да се защити, къв е проблема .... :)) Мейби Севдето му е казала да си отваря устата, колкото се може по-малко, щото само резили се раждат :)

149

Анонимен

преди 3 години

Голям *** се е наточил. Дебне от засада и чака да влезне в управллението че да ни я Оправи държавата! Голям ***, глолямо оправяне чака.

148

1280

преди 3 години

До ФениксЯ погледни точно там, в деловодството какво вкарват Мутрите и Пинокио. Промени в полза на разследвани, обвиняеми и намиращи се в чужбина лица. Случайност? Не мисля.Нови и чисти лица? Не мисля.Нали разбирате как ви излъгаха и кой управлява всъщност? Да ви е честито мутренското управление на Божков, Василев и Маджо.

147

Др.

преди 3 години

Да добавим:др. РадеФ и той за същото като др. Нинова. На есен ще се чуе на изборите.

146

Русия

преди 3 години

Ми ти де беши ***, да са умите Тиквата кат приз 2013?*** е саму ф угода на Боцку и наркуманцити.

145

Цонко

преди 3 години

Ей, значи като взема една тояга! Не че много го харесвам Слави (не е голям капацитет като политик), обаче за всички е ясно, че не може да ходи добре. Можеше примерно да го изведат в инвалидна количка и да се разхожда с нея. Обаче само при тази картинка си представете колко хора ще гласуват за него като го видят в количката.