109

Иван

преди 3 години

Той вече е пропуснат Бойко Ви го нахака.

108

Анонимен

преди 3 години

До пияница мистикКазваш човека на Маджо, а кой направи неговият шофьор шеф в МВР. Или пък за Ахмед Доган, но кой назнаваше негови хора за шефомве в държавни банки и финасови министри. Или пък БСП е виновно, а кой плати десетки милиони на един червен олигарх за една дупка във Варна. И на кой Шиши му беше приятел и задно избираха договаряха. Още да продължавам ли или това не се брои. Пак комунистите са виновни, нищо че минаха 10 години и друг рещшаваше.

107

Анонимен

преди 3 години

Към избирателите на Слави - коя е основната политика, която ви накара да гласувате за него? Мажоритарната система не е, защото тпй се извъртя за нея. Нещо друго?

106

Анонимен

преди 3 години

Стария премиер, кучета го яли.Да си харчи парите на спокойствие, ама не му дават гладните стръвници.

105

Анонимен

преди 3 години

Споко, така са половината държави в ЕС и няма нищо общо с герб и Борисов

104

Анонимен

преди 3 години

Направи ли Трифонов правителство на първата седмица очаквайте провокация и начало наплатени гробарски протести. Те само така знаят. Не са ли на власт да предизвикват хаос. Това е копие на национал социализма в Германия края на 20 те и началото на 30 те. Обвързване на едрия капитал със шпиц командите на Хитлер. Борисооффф се изживява на фюрера на българите само той можел да ги управлява.

103

МаяМа ВаИС

преди 3 години

За какво се карате. 6.3 милиарда безвъзмездно за тях И 4.1 милиарда като кредити за нас. ОЧЕВАДНО Е . Както обикновено. И те така до края на света другари.

102

Анонимен

преди 3 години

Ми той не бил генерал,, а мишкар бе???

101

Анонимен

преди 3 години

Аха. Избрали са те за депутат, но няма да влизаш в парламента. Ти, ако работиш някъде, ще ти плащат ли, ако не работиш и го играеш обиден? :)Пък и по-добре да не влизат. Няма да ми липсват.

100

Анонимен

преди 3 години

Всичките тези нови формации спечелиха гласове с хейт по ГЕРБ, а не с конкретни политики. Те не са и експерти. Сега ще забатачат всичко и Бойко ще се върне на бял кон.

99

Бау

преди 3 години

какво да очаква човек от сценаристи на забавно телевизионно шоу. Ще пускат остроумни шеги и ще се обиждат. Това не са политици...

98

Каратето

преди 3 години

Биби показа истинска смелост...като избяга. Спечелената война е неводената война. Сун Тсу

97

Анонимен

преди 3 години

Ясно е, че няма да пропуснем срока, но за съжаление маските паднаха при предложението за пълна ревизия на управлението за 10 години назад, както и мотаториум върху раздаваните от кабинета в оставка концесии за жълти стотинки.Партиите на Трифонов, Христо Иванов и Манолова гласуваха въздържал се . Приеха само ревизия за последните четири години, може би защото голяма част от тях управляваха преди това заедно с ГЕРБ и бяха част от схемите.

96

Анонимен

преди 3 години

До пияница мистикГерб заминават в кофата

95

Анонимен

преди 3 години

"премиера беглец" не е правилноМижитурка е по-подходящо

94

пияница мистик

преди 3 години

До 87Същият номер ще го гледаш пак. ГЕРБ пак няма да влизат и ако тази шайка, дето се намърда в Парламента, уж като нещо ново и различно от ГЕРБ се изпокарат, Ахмед Джолан, а нищо чудно и БСП да гласуват вот на недоверие и да се стигне до нови избори. А то така и ще стане де. Трябват само няколко месеца на ***, за да осъзнаят, че Славуца, човека на Маджо и сестра Галева не са никаква промяна и че само хаос създават и търсят кокала

93

Анонимен

преди 3 години

Трифонов и бандата му от бездарни сценаристи които част от сънародниците ни решиха да вкарат парламента, ще ни донесат големи беди. Не знам Трифонов какво е очаквал, но лично мен ме вълнуват реални политики а не спорове за мажоритарен вот който съвсем не е от първостепенно значение. Ако подготвят държавата за нови избори, сигурен съм в следващия парламент ще бъдем без "Шоуто на Слави"!

92

Зозо

преди 3 години

Планът на Р.Гечев: Пенсия 3 долара, заплата 5 долара, няма хляб в магазина, няма ток, няма бензин....... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

91

до 92

преди 3 години

взет от него заем за един милионмилиард не милион :)

90

Анонимен

преди 3 години

До Край800 хил. подписа на хора събра за мажоритарни избори и сега ... немам думи.Някой май си няма и понятие или им изнася да се правят на рязсеяни. За да има мажоритарни избори, трябва да се изчистят списъците с избиратели, да създадат районите, да се промени изборният кодекс. Иска време, ама сте свикнали кавото каже Борисов и всички да търчите да му се мазните. няма значение дали е законно и възможно. Защо Герб не го направиха 4 год., а сега правят мръснишки номера. Или от жипката е лесно