58

тролуване

преди 3 години

Чакам историята, как на един цялото му семейство му измряло и отишъл до магазина, та магазинера бил умрял, решил да изкаже съболезнование на жената на магазинера и видял и нейния некролог на вратата. Чакам заплахи, интубации, закани и пожелания!

57

Ъъъъъъ

преди 3 години

Всичката НОЩ до стената - и с шмайзера!

56

Анонимен

преди 3 години

Според проучванията от вируса умират предимно тия които не вярват че го има

55

Анонимен

преди 3 години

В Белорус не спазват строги мерки, но броя на заразените е същият както в България (малко по-нисък е там но броя варита). Затова пък броят на смъртните случаи е цели пет пъти по-нисък. Значи не е до мерки, ами до здравеопазване, там болниците работят и лекуват хората, а тука болниците стоят празни и се пазят само за скъпо платени клиенти, а държавните които бяха съсипани нямат капацитет да поемат болните.

54

Анонимен

преди 3 години

Цялата шайка трабва да бъде съдена

53

Анонимен

преди 3 години

До Анонименвсе пък излизат някакви познати с познати, дето всички са измрели. добре, на мен познат на познат умря от грип, жена му умря от грип, сестра й умря от грип и сега дъщеря им е с грип. кво правим?

52

професор пръц

преди 3 години

Какви генерали бе?След изборите да не станете редници?

51

Ще се мре

преди 3 години

ама здраве да е

50

Анонимен

преди 3 години

Мутафчийски, за какво са ти легла, като има нарастнала смъртност? Трябват ти места в гробищата, Мутафчийски, а не места в болниците. Щото като гледам как ги лекувате в болниците, смъртността може да стигне до сто на сто.

49

Анонимен

преди 3 години

Много неща ще открият едно време пак са експериментирали с няколко ваксини наведнъж против тиф и подобни, ве след дълго избухва пандемията с Испанския грип и впоследствие установяват, че от Испански грип умират само ваксинираните с експериментални ваксини против тиф.

48

Анонимен

преди 3 години

На моя позната миналата година почина мъжът и от вируса , сега почина синът и , и от една седмица са в болница тя и снахата и Вие нямате близки починали от вируса , затова пишете глупости тука

47

Анонимен

преди 3 години

Вие червените кратуни не разбрахте че с плюене по опонента избори не се печелят Хората си казват - Тия плюят като зверове , кой знае какви ще ги вършат ако дойдат на власт , и не гласуват за вас И Бойко пак печели

46

Анонимен

преди 3 години

Кажете кои са фирмите, които произвеждат ПСР тестовете. Приходите от ваксини ряпа да ядат. Там трябва да се търси. От ПСРи на ден се правят няколко милиарда в световен мащаб - това е истинската далавера.

45

Анонимен

преди 3 години

почти всеки го е прекарал, в момента масово лъжат и пишат на изуст

44

Анонимен

преди 3 години

Навсякъде по света след старта на ваксинацията започна бесен ръст на заразените.

43

Анонимен

преди 3 години

Два милиона ПИ ЦИ АРА са направени по 120 лв заброй,смятайте какви пари са отишли в чекмеджето.

42

Българин

преди 3 години

Е онази тиква реши да отвори всичко, точно преди пика. Борисов-българо.убиец, е лично виновен за смъртта на хиляди наши сънародници.

41

Е*АТИ?

преди 3 години

НАЛИ ИМАШЕ ЛЕГЛА ГЕЙТАКА ТАКА ТРЪБЕШЕ ЦЯЛА ЕСЕНКВО СТАВА БЕ??????

40

БАБИКЯН

преди 3 години

протестърите са също и антиваксъри, те не искат ГЕШЕВ искат се ГЕЧЕВ, ДА ИМ ОПРАВИ ДОХОДИТЕ

39

Анонимен

преди 3 години

Всеки ден ще влизам тук само за да помоля умните и интелигентните да не влизат тук в тази медия на цензурата уронваща 111-тият в света "авторитет" по свобода на словото и изказа ! Господа, тук е само за червени овце принадлежащи на ГЕРБ и БКП, които още не са разбрали, че не живеят свободно и демократично и издигат в култ един истински бандит от 90-те типично по сталински!В свободните държави народът изхвърля от публичното пространство такива медии като не ги посещава !