159

Да

преди 3 години

Къде да се запиша и аз искам 1200 ?!

158

Анонимен

преди 3 години

И къде ги дават тия пари, я ме светнете, че и аз да намажа малко.И без това пиша по цял ден коментари безплатно. Поне да изкарам малко парички, така и така съм безработен.

157

Анонимен

преди 3 години

До готов да плаща 178И кой идва на тяхно място? Тези дето не се разбраха кой колко да краде и след година и половина правителството им падна! Та"чекмеджета"? Зала Аемеец с 15милиона по-малко като дойдоха ГЕРБ. ДСБ изпищяха! Защо ли? Южен поток с 20% се вдигна цената му като дойде Орешарски!!! Мая Манолова, БСП и ДПС??!! А за скандалите сега от "Има такъв народ"да не говорим. Слави иска мажоритарен вот, но ще стъжнат живота на вески от партията, който ползва преференциите при изборите!! Опааа!

156

Анонимен

преди 3 години

хахааа разкриха ги тука половината в коментарите :D:D:D

155

Анонимен

преди 3 години

Троловете са основно на ГЕРБ и Кюлчев Чекмеджиев има плаща с пари на данъкоплатците.Влезте в който и да е сайт и ще се убедите сами - про сти и неграмотни и пишат непрекъснато едни и същи опорки, спуснати им от Шехерезада с Виличката.

154

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 165"Обикновените"хора?! Един тук го плюеше, че няколко платежни пускал за данъци и осигуровки всеки месец и го съдирали от такси. Припомних му, че ГЕРБ въведоха едно платежно за всички данъци и осигуровки. Но "здравите"сили нададоха вой щото им намали възможността за шмекеруване. Сега пенсията му била малка заради Бойко. Напомних му колко бе преди него и колко пъти се вдигна "минималната"пенсия при ББ. Припомних му и прохода Петрохан какво бе преди ББ и какво е сега. Тролих го яко!

153

Анонимен

преди 3 години

Най-скъпия политически ***, инфлуенцър и интригант - Радев !

152

ТРОЛИМ БЕЗПЛАТНО

преди 3 години

САМО БКП/БСП ПЛАЩА ЛУДИ ПАРИ ЗА ФАЛШИВИ "СОЦИОЛОГИЧНИ ПРОУЧВАНИЯ"!!!ПРАВИ ОТ "ФЕЙК--СОЦИОЛОЗИ" .... МИЛИОНЕРИ...... ХАХАХААА.....

151

Анонимен

преди 3 години

на коя опашка да се наредя за платен *** ?

150

Анонимен

преди 3 години

До ГлупостиКънев от ДСБ си призна публично преди едни избори. Та не са само БСП. В БСП май е семеен бизнес на "Повелителя на троловете". И като гледам каква жлъч в стил "радев" всеки ден се изсипва.....

149

отровна гад

преди 3 години

Платени *** на Корнелия Нинова и Румен Радев са налазили масово Интернет още от януари миналата година! С пръкването на Отровното трио и Мая Манолова нашествието на троловете стана масово. От началото на тази година е пълна истерия!

148

Анонимен

преди 3 години

Професия Инспектор Председател - 10000лв на месец и всекидневни разходки с "жипката" + допълнително пари и злато в чекмеджето.

147

абсолютно безплатно

преди 3 години

Си пиша срещу сегашните управляващи, каквото ми е на сърце Обещавам ,че ще пиша и срещу новите ,като се дънят и гледат само да лапат ! Писането е малко за такива !

146

Глупости

преди 3 години

НЯМА ТАКАВА ПРОФЕСИЯ!САМО БКП/БСП, ПЛАЩА ЗА ГЛУПАВА ПРОПАГАНДА - - ТИП ДС/КГБ!!!

145

Анонимен

преди 3 години

БСП са майстори в лъжите и пропагандата, фалираха няколко пъти държавата, а са най малко на второ място при избори, наистина са добри измамници.

144

Хм !?

преди 3 години

Прилична заработка, но те от ГЕРБ са най-богатите. ГЕРБ има пари. Те само от контрабандата парите не могат да изхарчат, а онези от европейските може и да не ги пипат..

143

Свободен трол

преди 3 години

Сз толкова много троля о никой не пи плаща безплатно .... чакам предложения мога и по 50 на ден да правя дайте оферти.

142

До много се повтарят

преди 3 години

Потъва, потъва - преди 10 години нямаше шкафчета

141

Анонимен

преди 3 години

Лъжеца Б.Б. най-вероятно ще загуби изборите и троловете му ще останат с пръст в устата...независимо че шкафчето му е пълно...

140

Не е така..

преди 3 години

МРАЗИМ КОМУНИСТИТЕ, ПРОФЕСИОНАЛНО,СИСТЕМНО И БЕЗПЛАТНО!ТОВА Е КАУЗА НА ХОРАТА ОБИЧАЩИ СВОБОДАТА, СВОБОДНИЯ ТРУД И ПРЕСЛЕДВАЩИ СВОИТЕ МЕЧТИ!!! ЩЕ ВОЮВАМЕ СЪС ВСИЧКИ, КОМУНИСТИ, ЛЕВИЧАРИ И ОТРОВЕННИ *** В БЪЛГАРИЯ! ЩЕ СМЕ ТРЪН-В ЧЕРВЕНИТЕ ***!!