129

Анонимен

преди 3 години

a Tersiev s nojicata nisto oste ne e otriazal...koi znae kakvi pisateli hanko brat mu praiat kroikite na kilimchetata...;-)

128

Анонимен

преди 3 години

в статията за Доган 3 пъти по-малко коментара Личи си, къде са хвърлени герберските *** Където е главната пречка пред Борисов , там пишат глупостите си

127

Анонимен

преди 3 години

Най -добре е никакъв коментар на такова ниско пожарникарско ниво да се слиза на земята.Г-н Радев е пилот няма нужда да се занимава с джуджетата.Никакъв коментар тези ГЕРБ сънуват пак ДРОНОВЕ и сянки,извънземни ги следят защото крадат.

126

Анонимен

преди 3 години

С наближаването на 4 Април Националният Оперативен Щаб взема следните мерки: -отпуснати са 15 млн лева за увеличение на броят на болните от корона вирусна инфекция ;-отпуснати са 20 млн лева за увеличение на броят на умиращите от ковид19;-отпуснати са 5 млн лева за увеличение на щата на полицаите проверяващи карантинираните;-отпуснати са 10 млн лева за *** агитиращи за нас и против опонентите;-отпуснати са 1 милиард лева за чекмеджето и гарантиране финансовата благодат на царя-тиква

125

пасарела

преди 3 години

Абе г-н Президент , поне в тия 5 години веднъж се покажи като мъж /не като президент / , излез и кажи като родител , моя син беше там ,нищо лошо няма от откровенността , всеки мъж е бил млад и е правил магарии ,като поодъртее и моумнее ! А Вие го дъвчете и усуквате като мома при кандърдисване ! Така беше и при случая със съпругата Ви при шивачките ! Егати летеца ,и аз на него вяра съм имал да брани РБ !!

124

Анонимен

преди 3 години

Професорът е медик, а не разследващ полицай, но пренебрегна демонстративно правилата за работа с непълнолетни и сетне продължи да повтаря неща, които не са от неговата компетенция и област на действие. Мин.Терзийски, който е шеф на МВР, показа на прУфесора как трябва да се държи един разумен и спазващ законите човек, не професор, камо ли министър на здравеопазване на хората. Т.е. най-важното е да си Човек! А не лице, което не си сдържа езика и не познава и не признава законови норми.

123

До 122

преди 3 години

Неграмотен ли си или избирателно глупав?Като ще отваряш нечий очи поне го напиши (направи) както е правилно!В тази държава всичко се прави през пръсти ,затова сме на това дередже!

122

анономен

преди 3 години

До 120Нещо изнервили се? Не те държат ангелите май)))))))))))))

121

Do 97

преди 3 години

До До 92До 97: Не се ядосвай. Аз също се впрягах, когато някой сложеше негатив под мое изказване. Да, по-добре да се отговори с какво не е съгласен/съгласна. Някои слагат оценките си без да влагат логика. Аз отдавна престанах да реагирам в такива случаи. Май трябва и да намаля още повече идването тука. А минуси не слагам.

120

Анонимен

преди 3 години

ко стана с чекмеджетата бе? Ваньо Танов, Мишо Бирата? ТЕЦ-ове, ВЕЦ-ове, АЕЦ ? Забравихте ли оная Калинка дето щеше да купува Енергото? Цецомобила? Може цял ромамн да се изпише с гафовеоте на мутрафонии бе? Слепи ли сте, или избирателно си затваряте очите? Народа ще накаже това бездарно същество през април, като го тикне зад решетки !

119

МАСКАРА

преди 3 години

Съжалявам за мен Слави президент и Галена премиер Азис заместник това е като ще е гарга то поне да е ролева!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

118

Анонимен

преди 3 години

Аз съм 82 и питам 10-те обърнати палчета защо не ги сложат на топло и влажно място! Кой от вас е гледал филмчето? Всъщност, знам добре, чи не сте 10, а само едно елементарно бастардче! Радев е личност с много достойнства, мои близки чужденци ни завиждат, че имаме такъв Президент.Няма как дебелогызият Пунта Мара да прикрие злобата си! Той е пътник. За затвора!

117

Анонимен

преди 3 години

Здравният министър г-н Ботокс Перчемов предписа на премиера-слънце седмице седмица в Барселона, или на Доган сарай по заместване. Забранява се движението на протестиращи и употребата на думите: оставка, затвор и чекмеджета.

116

Анонимен

преди 3 години

То е типичен комунист, лъже и маже дакато диша!

115

Свободна тв

преди 3 години

С две думи той не знае! Журналисти жорко вечеря ли днес???вода пи ли зъбките изми ли ??????

114

sos

преди 3 години

Аз пък , ако съм на мястото на президента, на пук на лошите медии и неразбрания електорат няма да се кандидатирам за втори мандат. Та да видят какъв характер имам и колко съм принципен. ПРЪЦ.

113

До 110

преди 3 години

До АнонименРадев е завършил военна академия в Съветския съюз, в САЩ е изпратенна краткосрочно обучение. А английски език е учил с плащане от МО.И по нрав е злобен малък човек!

112

Българин

преди 3 години

Гузен негонен бяга. Като инцидента с баща му. Голяма излагация.

111

Анонимен

преди 3 години

как се казва - възрастен корумпиран дебелак с ниско ниво на интелигентност и нулево владеене на чужд език ? В превод на английски.Бойко Борисоф.Е тва е тролчета. Даже отървате края вече щото може и да сте много да драскате, но и много народ харесва и защитава Президента.

110

Анонимен

преди 3 години

(3)Три слънца Премиер и президент..... и разбира се третото е Главен прокурор всички те плешиви ,за да да огряват с голите си темета като ярки слънца чрез телевизора от сабахлам до здрач българските граждани ,който питаят безкрайна любов към тях като севернокореец питае към Ким-Прас-Ун.