27

Анонимен

преди 3 години

Сърбите са злобно племе. Те мразят всичко и всеки, даже мразят и себе си. Няма по-комплексарска нация от сърбите. Иначе на македонците не трябва да им пускаме аванта. Вето до дупка и да загиват в мръсотия, щом крадат история. Игнорирайте ги. Македонцитрще все едно не съществуват, те са жадни за внимание и се вбесяват, че никой не им обръща внимание на лъжите. Нека си дрънкат глупости. Не хранете трола. Донт фийд дъ *** :)

26

До 32 София

преди 3 години

Никой не се мъчи да ги прави българи!Явно си македонец!Спорът е да не крадат нашата история!Иначе ако искат да се наричат македонци или някакви подобни.

25

Скопски 1689

преди 3 години

До КрайБраво Братко !-ете тоа е вистината-во Скопе нема говор на омраза-додете па видете-ние седиме и се смееме-оставете ликови како Катарина и Красимир...

24

1234

преди 3 години

Решението е да раздадем масово бг гражданство на всеки с македонски паспорт и то веднага! При достигане на 1 млн нешата рязко ще се променят без да правим нищо. НО КОЗЯК НЯМА ДА НИ ДАДЕ! А БМБ и ВМРО са страхливци

23

Диана

преди 3 години

До КрайНе нашата политика е глупава - ако така влезе македония в ЕС, тя ще работи за сърбия там и за македонците ще стане още по-лошо /положението ще се бетонира!/ - те са лошите ,глупавите - всички ще ги унижават, не само сърбите! Виж как се отнасят към нас ЕС заради имиджа, който са ни създали гърците и турците /най-вече гърците, защото ни говорят с техните думи дори!/...Сега е моментът македонците да поставят нещата по местата им там - сега всички ще ги чуят, не могат да им попречат открито

22

Анонимен

преди 3 години

"И защо е тази злоба към нас"Сърбите са злобни към всички. Просто са си такива комплексари. Питайте хървати, албанци или словенци, че дори и унгарци, гърци и австрийци да видите какво мислят те за тят. Те се държат също толкова неадекватно към вскички съседи и постоянно предявяват претенции. Макетата са им като малки братчета. Десетилетия наред пропаганда си оказва влияние.

21

Българофил

преди 3 години

Един гръцки свещеник пред имного много години беше пророкуал че Северна Маймунодония ще бъде разцепена между три държави България,Албания и Гърция и всичко ще си дойде на мястото.

20

отровна гад

преди 3 години

Проблемите ни с Македония едва сега започват!Още нишо не сме видели!

19

Анонимен

преди 3 години

"За македонците ясно - искат да се обособят като нация."Те са си нация. Това сме го признали първи. Обаче те искат да си въобразят че са някакъв уникален народ, който не произлиза от другите. Опитват се да крият историята и да си измислят нова, което е недопустимо.

18

Диана

преди 3 години

Странно ми е колко много ресурси /всякакви!/ хвърлят сърбите за една такава загубена кауза да направят черното бяло-направо беснеят от злоба, слепи, глухи , нищо не ги интересува..И защо е тази злоба към нас, българите-защото това е злоба точно към българите, не към македонците!..Целта е българите! Много им бъркаме в очите на тези амбициозни негодници, не ни търпят почти органически - имам чувството, че още малко и ще изпаднат в кома! Не обикновените сърби - политиците им!..Трябва наблюдение там

17

Край

преди 3 години

Поради глупавата политика на очилатата министърка България губи шанса да вкара СМ в орбитата си и я тика към Сърбия където и без това я води носталгията по югославското време.Българските патриоти историчари така истерично *** без да разбират че насила хубост не става - нещата стават со кротце со благо и со малко кютек.

16

сознат фиромец

преди 3 години

Вето за отридените българи в Република Скопие.

15

Анонимен

преди 3 години

Не може да се спори с ***, защото ако тръгнеш да спориш с него, трябва да се принизиш до неговото ниво. Оставете ги тия аматьори да си фантазират каквото си искат. просто ги игнорирайте. Колкото повече им обръщаме внимание, включително и в медиите, толкова повече им се покачва егото.

14

Край

преди 3 години

От РСМ -език на омразата. От към РБ същото. Глупост велика. За македонците ясно - искат да се обособят като нация. Нашата реакция обаче е много глупава. Вместо да ги вкараме в ЕС и да падне границата между нас и да се инвестират български пари там и да заработят българските фирми по европрокти там ние пречим на процеса. Вместо да учат деца от там в нашите университети и да внасяме култура там с концерти и театри - ние се сърдим като ученици.

13

Възмутен

преди 3 години

Тя таз професорка вместо сто пъти да "артикулира" ...тя да беше научила български език!

12

Третият свят

преди 3 години

Северна Корея на балканите, само дето тикволандия не е точно като Южна Корея, а по скоро като Бангладеш и Бирма (Мианмар).

11

Анонимен

преди 3 години

Като им се дават български паспорти,вече да полагат изпит по история на България (така е в други страни когато трябва да вземеш техен паспорт)и като не могат да отговорят на елементарни въпроси като:Къде са били столиците на България в периода между 990г и 1018? Като какъв е бил цар Самуил (българин)?Или като какъв се е самоопределил Гоце Делчев (истината всички я знаем-Българин)?И други такива кратки въпроси по история, тогава по преценка може да им се дадат паспорти.Ако наистина са го разбрали

10

Зозо

преди 3 години

Северна Македония след няколко години ще е Южно Косово :))))))))))))))))))))))

9

Анонимен

преди 3 години

Нашите политици или са предатели или не си вършат работата.

8

Анонимен

преди 3 години

Габриел е вице на ЕНП и ГЕРБ които командват и ВМРОДПМНЕ, а Станишев е президент на ПЕС които командват Заев. И няма никакъв резултат.