358

Анонимен

преди 3 години

Нито една идеология не може да отмени природните закони, колкото и да им се иска на болните мозъци!Природните закони са валидни за всички без изключение! Който изнасилва природата в крайна сметка си плаща и природата му се отплаща! Природата не подбира.

357

Кобилкина

преди 3 години

АНГЛИЯ ДА ВЪРВИ ПО ДЯВОЛИТЕ КЪДЕТО ИМ Е МЯСТОТО ЗАЕДНО СЪС САЩ

356

Мишо

преди 3 години

Не мога да чета, но ми се повръща!

355

Анонимен

преди 3 години

На хомо ергастерус му е трябвало 8 милиона години за да се изправи, прогвори и мисли, а на хомо дефектус точно едно десетилетие да се върне там от където е тръгнал. Добре че еволюционния закон е ясен Няма наследственост и еволюция за противоречащите с природата.

354

Стар набор

преди 3 години

Цитат от статията: "Всеки заслужава да бъде третиран с уважение и достойнство". Правилно, това заслужават и МАЙКИТЕ и БАЩИТЕ !!!

353

Анонимен

преди 3 години

В ръководството на тези болници значи има тежко умствено болни хора.Не баш толкова колкото в България че да те оставят да пуукнеш на стълбите или да плащаш 500 лева на кръводарител! Англия си е Англия и никога няма да копа дъното, гаранция!!!

352

Калин

преди 3 години

В ръководството на тези болници значи има тежко умствено болни хора.

351

Анонимен

преди 3 години

Както винаги поредната фанатична политика вървяща към утопия е тупик в човешката еволюция. Добре, че Дарвин го е написал и се знае. Нито една идеология не може да отмени природните закони, колкото и да им се иска на болните мозъци!

350

Няма свобода наслово

преди 3 години

Днес.бг защо ми триете коментара? Не ми трийте коментара защото тези хора които забраняват тези думи са така ли толерирате свободното слово?

349

1

преди 3 години

Като се ваксинирираш това става!

348

жена

преди 3 години

понеже знам че ще го изтрият това което ще кажа затова направо ще го кажа с червените точки: "********************* и ваща ************************* и на ************* и неговата ************************* и на оня *********************************************************************************************************************************************************" .... който разбрал - разбрал

347

Анонимен

преди 3 години

....да пиеш хормони...А като станеш стерилен от инжектираните анаболни стероиди какво следва??Ни мъж, ни *** а само фасада с увредени вътрешни органи!

346

Анонимен

преди 3 години

Аман от сбърканяци.

345

Интересна

преди 3 години

тактика за борба против ЛГБТИ+ и т.н. - Защо да искаш да си променяш пола, да минаваш през операции, да носиш перуки или дрехи на другия пол, да пиеш хормони...да искаш си жена, когато си се родил мъж или да си мъж когато си се родил жена след като такива не съществуват...Няма нужда да страдаш, че не си нещо друго след като това другото го няма и не съществува нито като понятие нито като функция. Интересно да ли ще прехвърлят фетиша си върху животни след като ги лишат от човешки цели.

344

Анонимен

преди 3 години

...така ли мислиш? Я виж около теб колко подкрепят линията на Брюксел.......От Брюксел подтикват българските младежи масово да "възмъжават" чрез анаболни стероиди, така ли!?Самоскопяването си е личен избор! При местно население от под 7 милиона резултатите вече прозират! Колко от българските младежи в момента са стерилни????

343

ФЕМИНИСТКА

преди 3 години

ЗА ПРАВАТА И СВОБОДИТЕ НА ЖЕНИТЕ.Какво по-хубаво от това? Жените се оплакват от дискриминация борят се за кариера и достъп до мъжки професии. Ще се сбъдне мечтата на много жени по цял свят да могат да имат права и свободи да живеят като мъже и мъже които искат да са като жени домакинска работа, гледане на деца и да бъдат обгрижвани и издържани от работещи жени кариеристки доказващи се като мъжкарки в бизнеса.

342

Анонимен

преди 3 години

То само им виж премиера какъв клоун е ....ако не бяха грабили колониите с векове днес щяха да са едно модерно островче. Тая държава е изградена от кръвта и търговията с роби ,опиум и експлоатацията на милиони *** в целия свят.Вижда се пределно ясно по лицето на държавата в момента кой клоун и кой с интелект! Някога България и Англия са били част от римската империя но едните са поумнели а другите - тотално оглупели! (:

341

Анонимен

преди 3 години

Нямам против жени да се изживяват на мъже или мъже на жени.Искам обаче да не ми пречат аз да съм си мъж ,да не ми налагат измислени техни ценности.

340

Анонимен

преди 3 години

Това вече излиза доста извън рамките на човешкия разум... От една страна искат да ги приемаме за нещо съвсем нормално, за което нямам нищо против, от друга обаче постоянно се напомня как те са нещо различно и трябва всички да се съобразяват. Транс хората няма как да станат майки, да родят, да кърмят, техен избор си е да си премахнат атрибутите...

339

Майка

преди 3 години

Това е жестока дискриминация на майките и жените, в полза на мъже, желаещи да са такива.