50

Билбо

преди 3 години

Блиц анкета: Кое ще се случи първо в България?"плюс" - ще дойдат самолетите"минус" - ще се ваксинира 70% от населениеето

49

Анонимен

преди 3 години

Изядохте ли си зелето,че ще започне да мирише.

48

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Комисионните нали са...взети;от всяка...ваксинка капе.Гешефф да се...самосезира и провери...случая,докато ГЕПИ са на...власт.После ще е...късно,ще проверяват и...него.

47

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 20И какво излиза, според теб в Швеция без мерки, пак толкова са умрели, колкото и у нас. Интересна е статистиката за Беларус. И за Германия. Мерките пазят колкото онези маски с клюнове по време на чумната епидемия. Нищо.

46

Анонимен

преди 3 години

Преди да се появят ваксините имаше по 300 коментара колко са лоши, как ще ни чирпират, и ще си седим чипирани и така ще ни контролират, и че в никакъв случай не трябва да се ваксинираме, а пък онези лошите щели да ни васкинират насила.Даже имаше някои дето се кълняха, че няма да позволят да бъдат ваксинирани насила.Сега точно обратното ли стана?Просто трябва да сме вечно недоволни и да се оплакваме.

45

Анонимен

преди 3 години

И на Мангъров май му изкривяват думите, не вярвам да е казал буквално това, което пише.Защото такава дума като "литеритет" няма. Може би става въпрос за "леталитет".Освен това, няма нов щам на вируса, а има нов вариант на стария щам.Това дори дървеният професор Кантарджиев се изтърва, та каза една умна приказка, че е вариант а не щам.И "вълни" няма. Но както и да е. Скоро всичко ще приключи - в Англия, да не чуе Дяволът, пикът от по-заразния вариант отминава вече.

44

ha ha

преди 3 години

"АстраЗенека" отказва среща с Европейската комисия за ваксинитеПроизводителят не казва защо липсват количества, поръчани есентаКакто се казваше едно време - "човеко зема парите и каза - ще гледаме да видим..."От Астра Занека - към Европейската комисия - 'Кои бяхте точно вие та да ви се отчитаме???'

43

Анонимен

преди 3 години

Само да попитам, ваксините във един руски хладилник ли ги заключиха сас катинар или във западен барутник, дето и катинар не можеш да му туриш. Що тъй все до руската техника опирате г-да транссексуални северноатлантически илитерати.

42

Анонимен

преди 3 години

Браво на доц. Мангъров! Ако корумпираните медии ми даваха глас и аз щях да кажа точно това като заглавие! Добре че поне той може да го каже вместо мен.

41

Rickson

преди 3 години

Бях излекуван от 5 години хепатит уголемяване на простатата с д-р Нелсън Билки.Прочетох свидетелството на жена, която излекува миомата си с билки в продължение на 21 дни с билкови лекарства и тя сподели здравната си информация Купих неговите билки, които получих на моя адрес чрез DHL и според инструкциите бях излекуван в рамките на 21 дни. Препоръчвам д-р Нелсън на всеки със сърдечно-съдови заболявания, имейл за рак на белия дроб; drnelsonsalim10@ gmail. comили номер на WhatsApp +212703835488

40

Щерю

преди 3 години

То в БГ докато се натуткаме с това безпаричие да поживеем - и живота минал...

39

Bond

преди 3 години

"Клиниката, където се лекуват болните от COVID, заема 2 етажа от Инфекциозна болница, разполага с 90 легла, от които в момента са заети 7. Така да се каже, бизнесът замира..."-----------------------------Нека всички ковидпсихари внимателно да осмислят казаното от Мангъров.

38

Анонимен

преди 3 години

Мангъра го апи кучито.

37

Майдел

преди 3 години

Туткат се ,защото търсят начин как да прокарат ваксината на фирмата, на която е представител за България майката на евродепутатката. Нищо че ваксината не е от надеждните.

36

До 38

преди 3 години

Имаш отрицателни рсг и антигенни, защото в момента не си болен. Но имаш АТ , защото си го изкарал леко като си мислел, че е друго.В Ямбол бяха направили тестове за антитела в едно голямо училище и никой нямаше АТ.

35

Анонимен

преди 3 години

Ааа, не така, метрото пропадна, но за сметка на това релсите се надигнаха, за да компенсират.

34

Метрото пропада

преди 3 години

Гордостта на Борисов Софийското Метро, всъщност е една машина за изсмукване на обществени и европейски средства.

33

Контрадезинформатор

преди 3 години

Тоз комyндел Мангъра пак плещи наизуст от времената когато е бил малко малко университетско гномче и не осъзнава, че патогена е съвсем различен, антителата спадат с времето, шведите публично и ясно съжалиха за либералния подход и стремеж към стаден имунитет, а този подмолник се прави на ударен по отношение немедленната му дейност по КЪСАНЕ на дипломата си, както щеше да стори ако беше доблестен мъж.

32

Анонимен

преди 3 години

За едно е абсолютно прав- да се правят масово тестове за наличие на антитела и да се види реалната картина за изкаралите болестта. PCR,или антигенни тестове са вятър работа. Имам 4 PCR и 2 антигенни ,всичките отрицателни и при теста за антитела наличие на "G"и "M" модификации и то в значителни количества.

31

Анонимен

преди 3 години

Доц. Мангъров е таралеж в гащите на управляващата клика. Господ да му наспори годините!