23

Гробокопач

преди 3 години

Бойха е станал като мокро тесто, малце преди да завърши мандато;))) Кой надето го натисне, натамце поддава;))) Пустата му власт тъй се крепи до краят, с клизми;))) Бойха, па ви думам, ич го не и еня за вазе, той просто иска да си изкара мандата, за да може да се фали ства как е бил на изборите непрекъснато и е завършил поне един мандат;))) Инак тая фалба, как е бил не му е достатъчна, горчи му, ако не се пофале, че е бил, но пък не си е завършвал мандатите, което е смешно.

22

Анонимен

преди 3 години

Упълномощили ЕК да преговаря от името на България и да поръча ваксини. За това са ни докарали за два месеца такива нищожни количества, сравнено с другите държави

21

Анонимен

преди 3 години

Имаме ваксина Pfizer/Biontech и Biontech/Pfizer. Вие от коя искате ? Имате избор...

20

Гено от Грамада

преди 3 години

Стана опасен прецедент страхливците да диктуват на цялото човечество, след ковид като нищо ще измислят и други поводи за тормоз на хората, уж за тяхно добро.

19

бай ганю

преди 3 години

нашия мислител предлага да се било мислело за нещо сие как да се измисли нещо с толкова малко капацитет там горе?мислители навсякъде всякакви но резултата е че егото на един инди.вид накрая налага какво ще стане

18

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Щом премиера е поискал,да се...помисли от кабинета за проблема с отварянето на ресторантите,значи всичко е...наред,пандемия...няма.То нали заради нея ги затвориха,а то с...мисленето на кабинета,не може да се...стопира пандемията;значи...няма,народа да е спокоен.

17

народа

преди 3 години

Само генерал доктор Бойко Борисов се грижи за народа, даде хляб и пара и хората са доволни! ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ГЕРБ!!!

16

тоя заповядва като

преди 3 години

диктаторвижте западна европа - там се събират премиера с медицинските съвети и обсъждаттук един дебелак се разпорежда с животи, бизнези, деца, абсолютен безсрамник

15

Анонимен

преди 3 години

Тъпия не разбра че в БГ всичко идва с забавяне - вижте другите държави. Най лошото предстои.

14

АД

преди 3 години

Фокусът трябва да е върху училищата. Няма нужда да убиваме едно цяло поколение, за някои възрасти социалните контакти в училище са критични за изграждането им като хора. Писна ми да гледам във соц мрежите маси пълни с хора, а училищата празни. Всеки бизнес, продаващ стоки, може спокойно да функционира онлайн, има безброй финансово изгодни решения, не е чак толкова трудно да се превключи. Няма критична нужда от отваряне на молове.

13

Анонимен

преди 3 години

Хаха другарите сега ще се оплетат какво точно да плюят

12

Анонимен

преди 3 години

Много по-удобно се пазарува в магазините в мола отколкото да се обикалят хилядза магазина на хиляда места.

11

Анонимен

преди 3 години

Очаквано, нали е марионетка на "бизнесмените".

10

Гаро

преди 3 години

Пак се изплаши шушумигата от народното недоволство, че ще го ометат и си свали гащите!

9

Анонимен

преди 3 години

Тези не са мъже и Християни страх ги е да кажат с прости думи истината на народа. Играят си на Гатанки и други игри.Една певица има смелост повече от тях и да изпее истината, ама...

8

Анонимен

преди 3 години

Значи децата ще си седят по къщята а пък кръчми и чалготеки на фул,абе тоя наистина не е нормален!

7

Анонимен

преди 3 години

Отваряйте всичко, важно е да пламнем отново тъкмо преди изборите, да се наплашат хората, да се изместят изборите или да не идат да гласуват от ***, че ще се заразят.

6

Друг Помнещ

преди 3 години

Отваряйте всичко, махайте всякакви ограничения и оставете хората да си живеят живота. Предупредихте, казахте си препоръките. Оттук нататък всеки е сам - пази се ти, за да те пазят и другите. Бог с вас!

5

баба Ленче

преди 3 години

Казах ви, че кръчмарите са сила. Хайде сега по-бързичко мислете и отваряйте ресторантите, че да не става пак напрежение.

4

Случаен минувач

преди 3 години

Този генерал Мутафчийски да си ***. Ще ги отворите, готвачи, келнери, пък собствениците - те от това живеят! И да са имали някакви спестявания - свършили са ги!Прави са да протестират!