43

Анонимен

преди 3 години

Крадците искат да работим заедно ?! какво имат предвид - ние да работим а те да крадат ли ???

42

Сата НАТО

преди 3 години

до ТонкатаА този път срещу Фигуранта няма да е кака Цецка Цачева:):):)------Ами кой ще е?

41

Анонимен

преди 3 години

Абе махайт се бе...

40

опаааа

преди 3 години

Кметът на Симитлииии ... и кво, кво станА? Взеха ли се?Иначе да попитам, има ли друга нормална държава в Галактиката, на която премиерът ежедневно харчи народни пари, за да си джитка с джипката и УЖ да инспектира какво ли не. От дупка на път до АЕЦ, добре, че нямаме космически кораби иначе и на Луната щеше да иде да прави инспекция.И това нещо се показва нон стоп по всички медии. Че това си е предизборен пиар, но пак за сметка на народа.Що не си седне на дебелио г... в МС и да работи???

39

Данко

преди 3 години

Не че се заяждам ама съм пт Северозападо! По времето на Костов направиха пътя Враца-Оряхово и Враца-Мездра! Тези пътища бяха поляна. Общо са около 100км. Само за тях знам, имало е и други със сигурност. Нямаше лентички, нямаше самоизтъкване, нямаше масови медии...Боко направи 200км с евро пари за 11 години и подскача от кеф като ученичка и ни го натяква това вс ден. Много е жалко!

38

Тонката

преди 3 години

Деса е поставила ултиматум на Фигуранта,че ако не спечели втори мандат,се връща обратно при Жорката Свиленски,който щял да си я вземе обратно с удоволствие:):):)А този път срещу Фигуранта няма да е кака Цецка Цачева:):):)

37

Тикволандия

преди 3 години

Да работим заедно и заедно да си пълним чекмеджетата с пачки и кюлчета, така ли?При бай Ставри в Централния затвор...

36

Анонимен

преди 3 години

Абе тоя кмет на Симитли не беше ли същия дето искаше да *** премиера бе щом се обичат хората да, се, вземат

35

Театър Сълза и Смях

преди 3 години

Боренце, нещо да коментираш за един твой бъдещ избирател на име Фончо Тариката който е номер ЕДНО шЕфиор от маааалатЪ у Пещера?

34

Анонимен

преди 3 години

Борисов, спасявай сам себе си, докато още не е късно!Защо ли имам чувството, че и ти ще свършиш като Доналд Тръмп?

33

Анонимен

преди 3 години

Спасението е да спрете да крадете и всички калинки да се разкарат..

32

Глей сега:

преди 3 години

Баал не е бог на войната персийски или какъвто и да било, Баал е бог на плодородието затова го изобразяват с крака на паяк, с жаба на него и котка - три много плодовити същества. Да ама той се плоди и размножава самия факт, че сте му дали държавна титла и сте го допуснали на власт - други умират не той!!!!

31

Евроатлантик

преди 3 години

Който не е разбрал, в момента сме наполовина от Ерата на Борисов. Очаквайте друг лидер през 2030...може би. Българите няма да допуснем случайници да стават премиери на България.

30

В. Узунов

преди 3 години

За мен беше успешна година. Под моста подпийнал до като аках се запознах с любимата ,която и тя акаше. Поиска ми цигара и се запознахме. Била ***,но заради наркотици зарязала тая работа и трябвали пари за билет на село.Изпихме патронче водка и взех бърз кредит.Дадох и парите и трябва да е стигнала. Такова нещо е живота.

29

Анонимен

преди 3 години

Да заработим заедно и да го заколим пред НС ! Аз ще донеса картофки !

28

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Спасение от пръскащи самолети, има ли ?!

27

28,

преди 3 години

Ми като са им нечисти съзнанията, ние какво сме им криви?

26

Тонката

преди 3 години

Бойко Победоносец:):):)Ред е да спаси нацията и от Коронавируса както я спаси от крадливото Иванкостово седесе,партизаните от Позитано и напиращите талибани от Турската граница:):)В кръга на майтапа,Лично за мене заслужава не чекмедже,а гардероб с пачки и кюлчета за тези постижения:):):)Тва да държиш озверелите от глад комунисти от Бесепето 10 г.далече от властта и да ги гледаш как се гърчат си е направо красота:):):)

25

Анонимен

преди 3 години

Какво виждаме на снимката - кмета на Симитли, Апостолов вдига юмрук.

24

тъй де

преди 3 години

До Анонимен 24Понеже те си представят едно друго лапане.