667

ЦК на ГЕРБ

преди 3 години

Чекмеджан-Повелителят на Западните Балкани!!! Дават, Мохамед,Буда да му дадат 1000 години живот да работи за благото на народа!!?

666

конфюзчо

преди 3 години

гледам 99% от коментарите са от някой си Анонимен. баси човека без работа. само щрака коментари. ***

665

Анонимен

преди 3 години

Не само държавния дълг скочи много при управлението на мутрите, а и резервите на държавата бяха присвоени от мутрите още е началото на режима им

664

Дядо Йоцо

преди 3 години

Сега България преживява второ Възраждане.През следващия мандат, Бойко трябва да се погрижи да създаде нови кадри които да управляват когато той се пенсионира. Важно е да са кадърни, работливи и отговорни. С търпение, постоянство и желание всичко се постига.Скоро ще стопим разликата с другите успешни народи. С времето, останките от комунизма ще бъдат разчистени.

663

Анонимен

преди 3 години

Добре си беше със софийското жителство въведено през 1942 година по царско време.

662

Анонимен

преди 3 години

До Анонименфактите са си факти, при управлението ан Баце, държавния дълг се е увеличил 3 пъти, лихвените плащания 4 пъти, кое не ти ясно червена мутричке ? а къде е отишъл, всички видяхме снимките от чекмеджето, едно е ясно не отишъл в полза на развитието на страната

661

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 699Слабичко колега, слабичко.Направо сте за ожалване.Ще се направя, че не си *** и ще тикажа само: корона вирус.:))))

660

Е как къде?

преди 3 години

До АнонименЕ стига де, как къде? Кино "Изток" в София е Била. Друго кино в центъра е Лидъл. Аз съм ходила на балет там където е Сен сити, червената сграда на площад Възраждане. Сградите са с други функции, от читалище е станало свърталище.

659

Анонимен

преди 3 години

До ха хаМоите наблюдения са, че точно тия дето лаят срещу Борисов по форумите като този са от най-неграмотните и най-необразованите: буквално.

658

Анонимен

преди 3 години

Смъртността в България през 2020 година е 18 на 1000, а през предишните 15 години е 15 на 1000. Увеличение с 20%.

657

Ало-ало

преди 3 години

Божков: Да. Имах от някои политици предложение да направа партия ида ги подкрепа. А пък такова, да ме вкарат в Парламента. А моите,моите опорни точки утре аз ше ги дам, за политическо движение...Мъж: Хъ. Абе, и Конституцията плаче за промяна. И, а.Божков: Абе, няма да събереме сто и осемдесе депутата. Но аз мисля, чеГешев не ни е проблем, ако спечелим властта, щото мое да му орежемправомощията без да променяме Конституцията.

656

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 690абе шамандуро, що не погледнеш статистическите данни по възрастови групи в София бе ? в момента децата на възраст 2-6 години са с 30 хиляди по-малко отколкото през 80-те години и това по настоящ адрес а не по постоянен, толкова сте зле че дори 2 числа неможе извадите

655

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 688Аз те питах да ми кажеш как се е увеличавал дълга и за какво, не да пми повтаряш като папагал заучени фрази.Нали ги разбораш нещата: покажи го.

654

686

преди 3 години

Може да е имало повече а *** не забравяй и онзи кумунистически екстра "жителство" особено "софийско жителство"... Та където се роди там си се гледа... А не някакви мякащи с две деца в София и плачат че Бойко не им е построил градини...

653

ха ха

преди 3 години

Забелязвам че много се горещят някои като стане въпрос за образование. Много мразят някой да е по-кадърен от тях и ръмжат. Хора, не се палете, простия си е ***, на него му е лесно, всичко ще си се подреди по старому, спокойно. Борисов ще говори от амвона, а вие ще си карате по дупките. Това си можете.

652

Анонимен

преди 3 години

До До 656/689"Ми като е имало двойна рсждаемост60-70 години къде са детските градини които са побирали децата тогава... М??'Недей така, ще го обидиш.

651

Хората лудуваха

преди 3 години

А Бойно и мутрите му се нас.аха, и хванаха по черните пътища, въпреки че ги викаха в Европа за справка! Това им е "Победата "

650

Анонимен

преди 3 години

Демократите разпродадоха детските градини след 1989 срещу жълти стотинки и комисионни.

649

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 686Освен да ти хвърчи слюнка от устата друго можеш ли?В София проблема с детските градини се дължи точно на взривното увеличение на населението поради вътрешната миграция от малките градове и селата към големите градове. Толкова сте неграмотни, че чак е болезнено човек да ви опровергава.И вие и такива като вас претендирате, че знаете как да водите страната по-добре от Борисов. Той може да е мутра, но поне може да гледа реалността в очите. Вие и това не можете.

648

До 656

преди 3 години

Ми като е имало двойна рсждаемост60-70 години къде са детските градини които са побирали децата тогава... М??