314

ПО-ХУМАННО

преди 3 години

До Безплодие 2020АКО ИСКАТ ДА НЯМА ДЕЦА , АМИ ДА ПЛАЩАТ САМО НА ТЕЗИ БЕЗ ДЕЦА И НА ТЕЗИ С 1 ДЕТЕ!

313

Анонимен

преди 3 години

Trudno shte vaksinirate 70%. Pak i za kakvo? Povecheto hora mai sa go izkarali veche kovida, pak i ako shtamovete mutirat postoianno. Niama da si bieme vaksini na 6 mesetsa ia! POBARKAHTE HORATA!!!

312

ПО-ХУМАННО

преди 3 години

До Безплодие 2020АКО ИСКАТ ДА НЯМА ДЕЦА , АМИ ДА ПЛАЩАТ САМО НА ТЕЗИ БЕЗ ДЕЦА И НА ТЕЗИ С 1 ДЕТЕ!

311

Шаши

преди 3 години

До 314 Никой не говори за нано във ваксината. Става на въпрос за много бърза НЕ тествана ваксина.И да има нещо друго то ще е на биологична основа. А според теб има ли хора, които искат да владеят света. Или корпоративни интереси.

310

пияница мистик

преди 3 години

ваксината е отрова. Аз няма да си я бия.Даже съм казал на любовницата си да не си я бие. Но вие си я бийте колкото си искате.

309

Анонимен

преди 3 години

До Без съчувствиеДОКТОРИТЕ ВАКЛЬОВИ - И ТРИМАТА, УМРЯХА ОТ ВАКСИНИРАНЕ....

308

Анонимен

преди 3 години

Смях народ който има средно по едно дете на семейство и жените чакат да станат на 40 за да родят се страхува от безплодие... отделно пие и пуши до откат!

307

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "да ми обясни чипирането чрез ваксината" Няма такова, а и не е нужно, вече сме на 50% чипирани (от банки, през егн та и нетдоставчици до софтуера във вашия телефон). Сега излиза на преден план ликвидацията на държавата като институция и яко друсане в пералнята на мозъци с всякъкви *** до целта на 10 човека 1 новородено и по-малко.

306

До 315

преди 3 години

Пич, аз в момента съм на почивка в друга държава. Пък ти им вярвай на глупостите за пандемии

305

Анонимен

преди 3 години

Министърът на здравеопазването и няколко търговски пътници с професорски титли и бели престилки рекламират денонощно в медиите ваксини на конкретни фирми. В същото време, обикновен човек, попаднал в телевизионно студио или пред микрофона на журналист, не може да каже каква "марка" вафла или кисело мляко е изял на закуска, "за да не правим реклама".

304

Само питам

преди 3 години

В лявата бузка или дясната, или в средата?

303

Безплодие 2020

преди 3 години

До До 312Бил Гейтс твърди, че свръх-популацията е най-големия бич на човечеството. За това иска да ни направи безплодни, за да реши проблема със свръх-популацията.Има много клипчета на самия Гейтс. Даже в неговия канал има едно клипче, дето ни обяснява с усмивка как ще ни убива.

302

Ха-ха

преди 3 години

Угур Шахин, създателят на ваксината на Файзър искал да се ваксинира, ама нямал желание!

301

ПОЛОЖЕНИЕТО Е:

преди 3 години

Не знаем дали ваксините са опасни, май имат и странични ефекти, ама я си ги бийте, пък квото стане...А да.. и да ми подпишеш само тази декларацийка.. то това са само досадни формалности, драсни едно подписче тук.

300

Анонимен

преди 3 години

А на мен някой да ми обясни защо мен този вирус не ме хваща? Имах контакт с болни, дори в момента съм контактен, не че болният има кой знае какви симптоми, все едно е леко настинал, но все пак...? Взех да се притеснявам вече :) Сигурно не съм човек

299

Анонимен

преди 3 години

Ангелов "блаженни са верующите" нищо не разбра или се прави на такъв. Няма ама никога няма да се върне това що е било, постулат. Мечтите за печене на зад..ци по морето и планините ще си остатат само такива (хехе да му мислят тур "работниците"). Милите кратунки дори не са разбрали какво ги чака!

298

До 312

преди 3 години

И каква е целта да те направят безплоден ? На кого ? А от къде на къде твърдиш това ? АНОНИМЕН 312 каза,че ваксината те прави безплоден .Хахахахаха

297

Анонимен

преди 3 години

"Ганьовчета, стаден имунитет е термина ползван от шарлатанина Мангъров, ваксинационен имунитет е термина използван от експертите по коронавирус от Щаба! Нашите 70 % не са като другите! Короната бяга само като чуе за ваксината на Пфайзер! Четохте ли заболеваемостта от сутринта?"----------------------------------------Човек, ти направо ПРАЩИШ от АКЪЛ.Сега, въпросът е дали ще има 70 %, които първосигнално ще мислят така.Или ще се гъбаркат, както вероятно си се опитал ти.

296

Безплодие 2020

преди 3 години

До АнонименКакъв чип бе ***?Ваксините нямат чип, но те правят безплоден.

295

nikonik

преди 3 години

Има ли такива наивници, които наистина вярват, че американци, президенти, милярдери, западняци, български политици и обикновени българи всички ще получат абселютно същите ваксини от определена марка ... ?Справка : едни и същи хранителни продукти от една марка по веригите тук и на запад, както и козметика и много други неща..Казвам ти дъще, сещай се снахо.....