59

ined

преди 3 години

Свръхсмъртността се дължи на некъдърнстта на ГЕРБ и че заради коронавируса хора с други болести не могат да стигнат до болница. Ноември месец бащата не можаха да го приемат в болницата щото нямало места, докато министъра разправяше от джипката на Боко как местата в ковидотделенията били заети само на 40%.

58

Анонимен

преди 3 години

От Бау може след ваксината да стане Мяу

57

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 55От твоята смърт, целия Свят ще спечели.

56

До 52

преди 3 години

Ти си глупавия. 4 декември-18 декември нови ковидслучаи в България..... 34834. Много лесно се верифицира числото. Как е възможно да сте такива прости овце, беее беее?

55

Анонимен

преди 3 години

В събота погребахме наша близка. Опяха я на гроба, в църквата на централните Софийски гробища нямаше места за 16 дена напред. Много страшно ми се видя, докато гледах как едните ги опяват пред входа, другите вътре и почти без прекъсване се сменяха ковчези. Не си бях давала сметка за този ужас до момента, но нищо продължавайте да се самоуспокоявате и да градите колективен имунитет чрез заразяване.

54

Анонимен

преди 3 години

За кое е прав този папагал? Всички щабове, във всички държави повтарят едни и същи неща - директиви които са спуснати от световното правителство.

53

Анонимен

преди 3 години

До БауЧетох.Чувствал се здрав. Не бил рискова група. Затова не смятал да се ваксинира.Прав е човекът.Ти БАУ, щом не си здрав, ваксинирай се и ни дай клипче.

52

Анонимен

преди 3 години

Колкото повече умрели - толкова повече пари за усвояване.От всяка една смърт ГЕРБ печели десетки хиляди левове.

51

Анонимен

преди 3 години

Ако конспираторите дето пускат вируса и тези дето ви карат да носите маски са едни и същи, каква е логиката? Хем пръска вирус по въздуха, хем пък иска да го ограничи с маски? Според мен чипа ще ви го инсталират направо през 5g мрежата, без ваксина.

50

Т.Шак

преди 3 години

Изчисления, базирани на неверни данни. С една дума - глупости.

49

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 45Ти май си много глупав.Последната седмица, всеки ден излекуваните са повече от новозаразените.Единия ден бяха 3 пъти повече.Всички регистрирани досега са 180 хиляди.Активните са 88 хиляди.6 хиляди умрели.Останалите са заразени.Чети бе чукча.

48

Вуте

преди 3 години

До КоронаскептикНе са гаджета, омъжени са и двамцата... От новите полове!Джендър технология са...

47

Бау

преди 3 години

До 48изобщо прочете ли ЗАЩО няма да се ваксинира ВЕДНАГА? Предполагам не :D Беше ужасно трудно да излъже наистина. Реши да си признае, защото ...

46

Анонимен

преди 3 години

Мутафчийски се оказа абсолютно прав (за голямо съжаление на няколко пaпaгала тук и във Фейса).Но мерките закъсняха фатално и затова сега има много жертви. Голяма грешка и с училищата...

45

Анонимен

преди 3 години

До БауСЕОто на Пфайзер каза, е няма да се ваксинира.Ама, както ти казваш, той и *** не разбират.

44

Бау

преди 3 години

мнооого специални всички. Следят ги , искат им 700те лева. Ще им съсипят здравето, защото са ... много опасни за света :D Не ви е лесно, ей ...

43

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 40През лятото почти нямаше болни

42

Анонимен

преди 3 години

За да са 88000 активните случаи значи през последните 14 дена са се заразявали средно по 6286 българи и това, ако няма нито един оздравял и нито един умрял в тези 14 дена. 88000 са защото не отписват отдавна излекувани(преди 1 месец) и е позор, че никоя медия не разследва тези числа!

41

Анонимен

преди 3 години

За ГЕРБ е изключително важно България да бъде на първите места по смъртност в ЕС за да можем да вземем колкото се може повече пари от възстановителния фонд на ЕС.В случая при сегашните нива и размера на фонда говорим за поне 50 милиарда Евро.Голямо усвояване ще падне.....

40

Короноскептик

преди 3 години

Витанов и Мутафчийски май са гаджета.