30

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 2Не го е права Захариевица. Какво има де се празнува на една годишнина от смъртта на Тито? Ако е това, че е имал навика да дава обещания и да подписва договори без да ги спазва - това е едно, но тези времена отдавна свършиха. Това има много общо с Хитлер, но обикновано привържениците на някого не частват годишнината от смъртта, а на раждането. Освен ако смъртта му не е била героична, напр. обесен като Левски, загинал като Хр. Ботев. Всички знаем как умря Тито.

29

Анонимен

преди 3 години

В македонските медии: Невъзможността да се открият македонски монети от средновековието доказва, че още тогава в Скопие са използвали кредитни карти!

28

Анонимен

преди 3 години

Моментът, в който се чудиш дали някой е неграмотен или просто пише на македонски :D

27

От квартала

преди 3 години

Значи да четем чужди медии за да разбираме истината за България, ами то и без това знаем в каква действителност живеем.

26

Анонимен

преди 3 години

В македонските медии казаха: Македонски археолози откриха шлема на Александър Македонски. Радостни, те копаха още 24 часа и намериха и таблета му!

25

пиринско маке

преди 3 години

Много рядко съм бил сегласен с тази калинка, но по отношение позоцията към сърбизираните северо макета я подкрепям.На ония по вардарско така са им промили тиквите, че ще трябва поне още 70-80 години, за да забравят Тито и Югославия. Сърбите успешно прехвърлиха и насадиха в тях такава омраза към всичко българско, че е нужно много време новите поколения да се осъзнаят и видят нещата такива каквото са.Да се надяваме,че в тия времена с неограничен достъп на информация и извори за нея,това да стане

24

хмм2

преди 3 години

Интересното за мен, кой/и (колко хора) са прочели минимум 14 699 статии за 50тина дни? 14699/50 са около 294 публикации на ден, тоест поне екип от около 5 души са прочитали по средно 60 публикации на ден.. Те най - вероятно вече са и с увредено зрение, интересно ми е и колко им е било платено за тази важна задача?

23

Питанката

преди 3 години

Интересно колко от тези 14 хил публикации са само от последния месец? Патриотите постигнаха нещо довчера немислимо - българи и македонци да се мразят!

22

Как ви звучи

преди 3 години

Биячи с пагони на Премиера Бойко Борисов убиха човек в Перник за удоволствие!Такова заглавие може да излезе в NY Times е най скоро време!

21

Анонимен

преди 3 години

Този от Благоевград със сиругност е взел бугарски пашос и учи в България и се ползва с всички облаги от това.

20

Анонимен

преди 3 години

Защо да няма ? Какво направихте за да няма ?А да шкембето изпусна газ !!

19

Барселона

преди 3 години

Браво Захариева...твърда и постоянна...

18

Терор в БГ

преди 3 години

В България няма защита на елементарни човешки права!Хората в България биват унизявани и убивани от полицията ,службите и мутри на Борисов!Последен пример;лагер за изтезания в Перник!

17

Анонимен

преди 3 години

Тия продължават да се наричат македонци, накрая ще ядосат и гърците.

16

гост

преди 3 години

Толкова дни ще почакат за ЕС.

15

Анонимен

преди 3 години

Бъдете коректни със заглавието медиите им са северномакедонски.

14

Анонимен

преди 3 години

Един македонец ми разправя, че и в Македония имали Сан Марино, ама се пишело с. Марино!

13

Стефан

преди 3 години

Защо се занимаваме с македонците?Искат да са самостоятелни-да се оправят.Защо трябва ние да ги признаваме и им помагаме,когато те ни мразят.Съюз със гърците и ЕС на *** ден.

12

Анонимен

преди 3 години

Северномакедонците действат на принципа мижи да те лажем, ама ние не ядем доматите с колците.

11

хмм

преди 3 години

Македонците просто са по - обективни.