16

тъй де

преди 3 години

Околийски да си гледа околията и да не ръси мозък.

15

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 10Ти си селски овчар разсъждаващ за мозъка на другите.

14

Бау

преди 3 години

"тези дето се ваксинират са ОВЦЕ!" А умният българин трябва все правителство и полиция да го спре да се прави на ***... Китай си носиха маските скритно 2 месеца и се оправиха.

13

Анонимен

преди 3 години

Интересно е да разберем починалите( светла им памет) какви допирни точки са имали с ресторанти, сладкарници, фитенс зали

12

Споко

преди 3 години

На изборите като си изберем некой друг и всичко ще се оправи. Има много други мераклии да ни оправят, само требе да гласуваме за некой друг и ще живеем в материално богата страна като материално богати хора.

11

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 4Ти си трагедия откакто си се родил.

10

Анонимен

преди 3 години

тука е трагедия от 1957 на сам... Ама толкова зле не е било никога, толкова лишени от мозък бо.клуци не са били на власт

9

Българин

преди 3 години

Ох, да отворят малко по Коледа да отидем в мола да обикаляме със щастливи лица да си првим покупките да си купуваме маркови дрехи и красива западна техника с новите visa карти които дават банките за коледа, ох да се почувствуваме малко и ние щастливи в живота, ох!

8

Трагедията

преди 3 години

последните 11 години, разликата е, че вече талава апатия на легнала глупавия манипулиран беден и болен българин, че вече е все тая.

7

неверници

преди 3 години

Май това е времето та срашния съд!На най-светлите празници за християните ще е забранено да празнуват.Направихте ни мюсулмани да носим маски/булки/ и да погребваме близките си голилВируса е ясен, Християните винаги ще сме гонени и убивани.

6

Бибо

преди 3 години

САКЪН НЕ ЧУПИ МУ ХАТЪРА НА БИБИТКО. ТОЙ ВЕЧЕ Е КАЗАЛ: НА 21ОТВАРЯМЕ (МН. ЧИСЛО) КОГАТО ИМА СЪМНЕНИЯ КАЗВА НИЕ КОГАТО НЯМА АЗ. ВСИЧКО.НАВЯРНО ПАК ЩЕ БЪДЕ.. ПРОБА- ГРЕШКА.

5

Сеирджия

преди 3 години

Сега Бойко е в много кофти положение - на Меркел ли да угоди и да затвори както си беше по план или да си изпълни обещанието и да угоди на хората... Интересно ще бъде!

4

До 05

преди 3 години

Повечето от тъпотия ще се гътнете

3

Дънов

преди 3 години

Тя държатава и сега си е отворена

2

Анонимен

преди 3 години

Трагедията ни е гарантирана от 30г, когато всичко е бутафория, пунта мара и мижи да те лажем, за да може едни хора от да излапат едни пари никаква карантина няма да ни помогне.

1

Момо

преди 3 години

Докато се вземат половинчати мерки ще е така. Хората са казали отдавна, че евтиното излиза по-скъпо.