85

Striker

преди 3 години

Ах, леле, че е благороден! Мамин той безродник и национален предател! Хахха! Айде мутро, вън, Гумен Крадев!

84

Анонимен

преди 3 години

До ВасилевАма ти ся и кат женоря ли са подписваш?

83

И да кажа 2:

преди 3 години

Ще жънеш каквото си посял, ще сееш каквото си жънал! Има ли разлика? Двете твърдения? We want to die!We choose to die!Има ли разлика в двете твърдения и в двата глагола: искам или избирам или накарам?

82

Василев

преди 3 години

Радев казва на Борисов и Сие, вие които се имате и мислите за истински водачи, покажете пред хората че не ви е страх от ваксините, но не да си правите пиар акции и хибридни войни, ами както е испанската лотария , избира се инкогнито едно дете, което да отвори някой фризер и да вземе една ваксина!И това става публично и са избегнати всякакви машинации за измама!!!Гешев-Борисов-Пеевски-Доган са длъжни да се ваксинират публично!!!Агент Сара Роганес!ЦРУ!!!

81

Анонимен

преди 3 години

И той се страхува,от не известната ваксина ,първи требва да си бият министри и депутати на живо ,шефа на лекарите каза че ще си бие на живо по тв

80

Анонимен

преди 3 години

Първо да се ваксинират лошият материал и толупите.После останалите.

79

Анонимен

преди 3 години

Не ги мислете тях. Той, Боко и компания отдавна са ваксинирани. Народа да му мисли, че тези 60 000 бройки които още не са пристигнали не стигат даже и за медиците, след тях са полицайте и държавните служители и тяхната рода, после работниците във фермите за норки, че те са жизненоважен отрасъл, вместо както направиха в Норвегия да ги затворят, евентуално учители и чак тогава почват възрастните. Та докато стигне ваксина до вас може и да сме 2022 вече с тяхната организация.

78

МКII

преди 3 години

До ПатриотАми тя вашата родна ваксина е готова. Нарича се "Спутник V".

77

СГВ

преди 3 години

Аз ще се ваксинирам 10 години след като видя Мис Биккини и нейното дете да ги ваксинират на камера.

76

Само да ви кажа:

преди 3 години

Можете ли да броите до четири? А до осем? А хронологията как ви е? Има четири вида отмъщение? Подготвително, разпарчетосващо, капанно, ще посееш каквото си жънал!!!! Аз като гледам от едно до четири .... Ще има за всички!

75

Бил Гейтс

преди 3 години

Светът трябва да се поразчисти от глууупаците. Тази ваксина е за тях. Затова пожелавам приятно ваксиниране на всички желаещи. Напред, юруш на панацеята, ковидбааалъци!

74

Патриот

преди 3 години

Аз па ще чакам наша, родна ваксина, и тогава!

73

Анонимен

преди 3 години

Няма да се ваксинирате, ами недейте. Писна ми да слушам цялото това мрънкане. Никой не ви кара на сила! Няма ли нещо друго дето се случва в тая държава.

72

Дефиниция за

преди 3 години

Глупендър - кьораво същество дето гледа кво да свие, но с нещо свито от "гадните комунисти" направило такава глупост това любимо нечие същество, че малкият му брат му рекъл бива, бива простотия, ама твоята откъде извира, някъде отзад извира. Още ли се опитваш да ме убиеш лигьо????

71

Анонимен

преди 3 години

Д-р Менгеле.Я момиченце влез в тази вана и се изкъпи.Детето влиза и след като излиза от ваната започва да реве.Няма и кожата.Д-р Менгеле.Защо ревеш мойто момиче,я влез в другата вана .Момичето влиза и о чудеса.След като излиза кожата и е възстановена

70

Василев

преди 3 години

Войната между цинистите и антиционистите в България е хибридна, информационна и за смислите на тази част от населението, които все още може да мислят и да шават гънките!Другите са изгубени безвъзвратно!!!Войната навлиза в нов етап и се води по всички фронтове!Агент Нейтън Грифитс!ЦРУ!!!

69

ВЕЧЕ МНОГО УМЕН

преди 3 години

Аз ще се ваксинирам с ваксина произведена от де'Бил Гейтс само, ако той се ваксинира пръв с ваксина произведена от мен.

68

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 63Айде и ти пък...........като че ли не знаеш КАК се получават тези "разрешителни"!!!! Ще пуснат в нечии джобчета (или шкафчета) някоя и друга пара и готово........опитните мишлета са осигурени!!!

67

Г.Т.

преди 3 години

Шубето е голям страх ...

66

Анонимен

преди 3 години

А тримата бивши us президенти с какво ще се ваксинират?