38

Анонимен

преди 3 години

Бойко е искал да се махне,но зависимостите са голями и не му позволяват.Докато не сложат свой директор на филхармонията и преди това се разплатят сметките,няма нищо да стане.Осман Октай е наясно.Не е лесно да си зависим и колониален.Свободата иска цена и се плаща скъпо.

37

Чебурашка

преди 3 години

Навремето генералите руски агенти биваха съдени, осъждани и присъдата им привеждана в изпълнение. Днес, понеже има демокрация им позволяваме са станат президенти и от най-висока ниво да работят срещу България.

36

Анонимен

преди 3 години

Радев гледа към властта като социалист към пакетче с краве масло. Иска му се, но не!

35

Василев

преди 3 години

радев по един перфектен начин обузда и стана водач на Гражданското недоволство в страната, и това Борисов го знае много добре!Тази гражданска енергия така трябва да се акумулира, че нито да се губи, но същевременно да се види че правитлеството и хората на улицата започвта да теглят каруцата заедно и в една посока!Това е изкуството на политиците, сега да запазят и да дадат тласък на Гражданската енергия!Животът е жесток селяни прости!Агент Сара Мишел!ЦРУ!!!

34

Анонимен

преди 3 години

Браво на президента, за първи път от 5 години показа предложение на хартия. Извинете на пауърпойнт.Друг е въпроса за качеството на предложението - да създаде армия от дронове, над цяла България да летят и да следят?!?!?Така сме щели да виждаме къде вали дъжд, къде не, щели сме да знаем какви култури къде да засаждаме,...... Пълно безумие като самия него.

33

Диана

преди 3 години

Как правителството и заинтересованите лица могат да измислят, проектират, отлежат проектите си, корегират проектите си и ги предложат за удобрение за нулата време, което Радев предлага за целесъобразно?! Гласуват се не проектите, а програмата!.Програмата дава карт бланш на проектирането!..Моделът на управление е ДЕМОКРАЦИЯ, г-н Радев! Струваше ми се че вашата БСП искаше точно демокрация, или отново пътят им се откланя към ДИКТАТУРА на ПРОЛЕТАРИАТА?! Демокрацията не ви иска, вие пречите да дишаме

32

Бибо

преди 3 години

КЪСНО Е Г-Н РАДЕВ КЪСНО Е.... 11 ГОД. БЕ ТАКА. УСВОЯВАНЕ, УСВОЯВАНЕ ДО ПРИПАДЪК. НО НАИСТИНА ПО ДОБРЕ КЪСНО ОТ КОЛКОТО НИКОГА. ЕВРОПАТА И ТЯ МЪЛЧИ. КОЛКО СИГНАЛА ИМАШЕ САМО ЗА БГ. НИЩО. ТОЗИ БИБИТКО ЩЕ ЗАТРИЕ ЕНП. ЗАЕДНО СЪС ДРУГИ ОТ БИВШИТЕ СОЦ. ДЪРЖАВИ....

31

Чебурашка

преди 3 години

Недоразумението Радев отново се изхрачи върху българските институции защото е част от хибридната война срещу БългарияВойна, за която българската държава му плаща 180 000 лева годишно. Или 15 000 лева на месец, 681 лева на ден!

30

амии

преди 3 години

Лицемер и наглец,Радев е като ,,Господин за един ден,, - *** начесал болното си его.Инпичман за да го запомнят и тези които гласуваха за него.

29

Тонката

преди 3 години

Гледа ли някой вчера Атанасов Гнома колко жалък беше при кака Цветанка Ризова?:):):):)

28

Анонимен

преди 3 години

Снимката е подходяща. Вижте физиономията на разгонена невестулка.

27

Анонимен

преди 3 години

Абе, верно ли синоптичката Натали Трифонова е любовница на Боко Тиквата? Справка - Люба Кулезич.

26

Анонимен

преди 3 години

До АнонименСпоред едни.....починали бизнесмени, самият Бойко ще е 1ва дама ;)

25

Христо

преди 3 години

Мълчи, селяндурино!

24

Анонимен

преди 3 години

Оставка на нищоправещия фигурант.

23

Диана

преди 3 години

След колко дълго време правителството ни ще работи спокойно и целенасочено за доброто на България зависи само от това, кога БСП и издънки от нея ще освободят политическото ни пространство - президентът Радев съвсем не може да приеме очевадни истини! - правителството се избира от народа точно затова: народът му дава карт бланш да го води! Народът не търси роб в лицето на правителството - той търси ВОДААЧ, който да УПРАВЛЯВА социалния му живот, а не да подвива опашка пред всеки самозванец ОЧЕВАДНО

22

тъй де

преди 3 години

До Анонимен 17Е коя?Барцилонката.

21

Анонимен

преди 3 години

До АнонименМи Десито, тя ще орита фигуранта!

20

Василев

преди 3 години

Единственото спасение за българинът е , да започне да работи поне на 80% от капацитета на един немец или японец!!!Другото са празни приказки и политическа демагогия и некоректност!Радев е топ летец, но никога неп съм го чул да казва на своите фенове, че трябва да се трудят повече и по-качествено!!!Или си открит,честен и прям с хората, или ставаш селска лопата!!!Агент Юджийн Скарлет!ЦРУ!!!

19

каунь

преди 3 години

Президентството - никому ненужна държавна институция, чиито годишен бюджет се равнява на даваното за гр. Враца и областта и. За какво хрантутим и дондуркаме един доказал се некадърен и злобен безделник, известен Грипенчо Фигуранта както и антуража му от безполезни, но oгромен брой чиновници, баджанаци и доносници на ДС ? Толкова ли сме богати !!!