28

Германец

преди 3 години

По-добре скъпа демократична газ от САЩ отколкото тоталитарна газ от престъпника Путин. Долу Северен поток 2. Бундестага да го обяви за незаконен!

27

Анонимен

преди 3 години

Самият Навални е кандидат олигарх. Само че не му позволиха да граби и сега е сърдит ;)Не, че не се опита да забогатее на чужд гръб, ама не му се получи. Започнаха го с дела, блокираха му имоти и банкови сметки... Няма повече шанс да се реализира в Русия. И то това беше ясно де. Може би и затова тоя си инсценира отравянето, за да си осигури финансова и политическа защита от запада ;) Да, ама няма да се върне повече в Русия ми се струва. Поне до края на живота си. А може и след това ;)

26

Анонимен

преди 3 години

До 9Много не си запознат с доставките на газ и нефт.Най е зависима Германия на която руската газ е около 35 процента от вноса.Прибалтика успя да се отърве от руският рекет внасяйки втечнена газ която се оказа по-евтина.

25

Анонимен

преди 3 години

Когато България беше с Русия пенсионерите не ровеха в кофите за огризки от храна.

24

Анонимен

преди 3 години

А кой изби в Ирак над половин милион цивилни между които стотици хиляди деца под предлог за несъществуващите оръжия за масово поразяване на Саддам?

23

Край

преди 3 години

То щото САЩ се управляват от благородни девици демократи хуманисти алтруисти дето на мравката път правят.Тази нация консумира световен ресурс колкото всички останали хора по света това става с голем патлак опрян в главата на човечеството.

22

Тролове Сороски

преди 3 години

кажете ни сега и за глобалното затопляне и за поредната имигрантска вълнакро стана с пропагандното ви деббилче - Тумбергата - нещо не се чува или сега всички сте заети да пропагандирате фалшивта пандемия, та не остава ресурс за глобалното затопляне и "бежанците"*** юдо-масонски ......

21

Анонимен

преди 3 години

Те са си точно такива.Още от едно време.

20

Анонимен

преди 3 години

И това го казва някой, който дължи няколко милиона на няколко бизнесмена, с които е сключвал сделки... Ако не беше жалко щеше да е смешно...

19

Анонимен

преди 3 години

Разбира се, добре би било да се премахнат олигарсите, но това трябва да се направи от руския народ, а не от шепа предатели, които хленчат в западните столици и само чакат да се вкопчат в голя-я-ямата руска баница.

18

Хемус

преди 3 години

Тоя като го гледах по Тв-то май беше прекалил с допингаКой му плаща интернета на дисидентчето

17

Щерю

преди 3 години

Което си е вярно, вярно си е - нищо, че го казва Навални. Хубав народ с лоши управници е руският...

16

Добрутро Г-н Навални

преди 3 години

Явно не сте чул, че в предизборната си кампания Джоу Байдън каза: "Кремъл се управлява от банда убийци". Светът знае за тираните и Хагският трибунал знае...

15

emigrant

преди 3 години

Явно нито една от мишките,които цвърчат против Навални не е гледал нито един негов материал за червената банда в Кремъл?!Щот сте прости и надъхани чавдарчета,които сляпо вярват в дружинните си ръководители от Кремъл!А рано или късно Навални ще бъде новият и първи демократично избран президент на Русия,ако не го очистят *** от КГБ!!

14

Анонимен

преди 3 години

Много добре г-н навални,заработвайте,заработвайте...

13

Цирк

преди 3 години

Поредното грутестно шоу,един платен шут лае срещу родината си за пари, нищо ново...

12

Анонимен

преди 3 години

Навални да намали пиенето на одиколон троинии и няма да получава такива кризи като пътува.Рускии сар хош.

11

Факт

преди 3 години

Целта е постоянни провокации, лъжи и дезинформация срещу Русия,запада така и не може дасе премири с силна и независима Русия.

10

Анонимен

преди 3 години

Дреме му на Абрамович. На него милиардите са във Велика Британия. Знаете ли кога Велика Британия ще му обяви бойкот? Когато цъфнат налъмите. Същото важи и за швабите по въпроса за Северен поток 2. Западните държави са станали велики, защото са си гледали само и единствено техните интереси. Човешките права са за наивниците. Европарламентът няма никакви права. Кучета, които лаят, но не хапят.

9

Анонимен

преди 3 години

"Надявай се коньо за зелена трева"Западняците ги интересува повече милиардите налети в техните банки и фирми отколкото за руският народ.Путин и затова демонстрира самочувствие ,защото знае ,че неговите хора знаят да инвестират в правилното място където санкции не ги ловят.