206

ИСТОРИЧАР

преди 3 години

До АнонимеНТАКАВА ИМПЕРИЯ ,КАТО ВИЗАНТИЯ НЯМА И НЕ Е ИМАЛО-ТУК ИМА ИЗТОЧНА РИМСКА ИМПЕРИЯ-ТЕРМИНА ВИЗАНТИЯ Е ИЗМИСЛЕН ОТ ЕДИН ГЕРМАНСКИ ПОП ПРЕЗ 15 ВЕК..А И ВИЗАНТИЯ НЕ Е-ГРАДА СЕ Е НАРИЧАЛ БИЗАНТИОН И Е БЪЛГАРСКИ ГРАД-ГЪРЦИТЕ НЯМАН БУКВАТА Б И ИЗПОРЗВАТ -БУКВА В-ЧЕТИ ПРИЯТЕЛЮ--ИЗТОЧНА РИМСКА ИМПЕРИЯ...ИЗТОЧНА И РИМСКА--ГЪРЧЕТАТА СА БИЛИ РОБИ И МОМЧЕНЦА И МОМИЧЕНЦА ЗА УДОВОЛСТВИЕ...

205

Пян Гъ

преди 3 години

Тук влизането в ЕС е само претекст. Никой не знае какво да прави РСМ и Албания. Никой. Проблемът произтича от геополитическата инициатива за изтласкване на Русия от Балканите. И, разбира се, Гърция си опече работата овреме. Кой стана "лошия"? Ние. *** трябваше да кажем първо решавате проблемите, а договора - ПОСЛЕ. Да го цените повече. А ние кво - с козове в ръката си създаваме проблеми. Оооф, кьорав карти не играе.

204

Анонимен

преди 3 години

Комонизъма е рак и уврежда всяко общество, до което се е докопал. Ех колко хубаво щеше ако англичаните бяха дошли преди Червената армия. Сега София щеше да е по-убава от Виена, но всъщност е едно панелно гето, а на всичко отгоре имаме огромни проблеми с нашите братя македонците. Всичко е вследствие на комонизъма, не се самозалъгвайте!

203

АнонимеН

преди 3 години

СПОРЕД НАПИСАНОТО В РИМСКАТА ИСТОРИЯ ТАМ ПИШЕ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е СЪЗДАДЕНА ПРЕЗ 168 ГОДИНА СЛЕД ХРИСТА ОТ АВИТОХОЛ!БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ СЪЩО Е ПИСАНА ПО ВРЕМЕТО НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ СТРОЙ И В НЕЯ Е ПЪЛНО С ГЛУПОСТИ КАТО ТОВА, ЧЕ СМЕ ВЯРВАЛИ В ТАНГРА ПЪЛНА ЛЪЖА

202

муспи

преди 3 години

Има и друго, достойно за този паднал свят решение: Всичко каквото казват политиците им и историците, да се публикува постоянно на челната страница на Стършел, а да не се оставя българска територия на апетитите на Албания, Сърбия и Гърция.

201

Анонимен

преди 3 години

В антична Македония са били гърци, а не македонци.

200

Анонимен

преди 3 години

Нема как да поварвам на люде, които носят имена като Твъртко или Хусния. Извинете ме, но наистина не бих повярвал, че това което Твъртко казва е истина!

199

ХАЙДЕ ЗАЕВ...

преди 3 години

ИЗЧИСТИ СИ КЪЩИЧКАТА ОТ СЪРБОМАНИ И РУСОФИЛИ ...И СИ ГОТОВ ЗА ЕС!ИНАЧЕ "СРЕДНИЯ ПРЪСТ"...ЩЕ Е ЗА ТЕБ , БРАТО....ХА,ХА,ХААААААААА

198

Анонимен

преди 3 години

Македонците са тренирани 30 години в исторически спорове с Гърция. Простакът Боко Тиквата просто няма шанс. Той сигурно си мисли, че Дом Периньон е френски мафиот.

197

Саимсн

преди 3 години

Ххх Македония няма такъв нарот измислен от големите сили

196

Анонимен

преди 3 години

До ТурчинаБлагодарение на Тодор Живков, който изгони диста турци, ДПС не могат да правят правителство и премиер което ще откъсне територии от България. В Правец има негов паметник и вероятно трябва и мавзолей.

195

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 209Австро-унгария е искала да запази териториите си в бъдеща Югославия и разпалва ПСВ, губи и се разпада.

194

Анонимен

преди 3 години

210,176 Когато Македония е била българска, Сърбия не е саштествъвала на картата, Гърция никога не е била един а и силна държава, Византия не е Гърция, само тя може да претендура, но я няма. Остава България.В древността, Албания никога не е била империя.Албанците обаче имат шанс, да за вземат Северна Македония с нарастващата си лопулация.

193

Анонимен

преди 3 години

176 Когато Македония е била българска, Сърбия не е саштествъвала на картата, Гърция никога не е била един а и силна държава, Византия не е Гърция, само тя може да претендура, но я няма. Остава България.В древността, Албания никога не е била империя.Албанците обаче имат шанс, да за вземат Северна Македония с нарастващата си лопулация.

192

АнонимеН

преди 3 години

НИТО СЪРБИЯ , НИТО БЪЛГАРИЯ НИТО СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ НИТО ГЪРЦИЯ ИМАТ ПРАВО ДА КАЗВАТ КАКВОТО И ДА БИЛО!!!РИМСКАТА ИМПЕРИЯ МНОГО ТОЧНО Е СЛЕДИЛА КОЙ КЪДЕ СЕ Е НАМИРАЛ И КОЕ НА КОЙ Е БИЛО!СЛЕД РИМСКАТА ИМПЕРИЯ ИДВА ВИЗАНТИЯ И ТЯ Е СЛЕДИЛА МНОГО ТОЧНО КОЙ КЪДЕ Е УПРАВЛЯВАЛ!--------------------СПОРОВЕТЕ СА БЕЗСМИСЛЕНИ !! КАКВОТО ПИШЕ В ИСТОРИЯТА НА РИМЛЯНИТЕ И НА ВИЗАНТИЯ ТОВА Е!

191

Анонимен

преди 3 години

Да е поясно на тези, за които света започва от Коминтерна, Сталин,Ленин, преди тях са Маркс и Енгелс. Първия пише основните си трудове в Ингилизко, а тезата за Южни славяни (Югославия) е разработена още от Австро Унгарската империя. За това никъде в предварителния договор на Руската империя с Австро Унгария, не пише България и българи, но се говори за Южно славянска държава. В този ред на мисли, в Коминтерна има над 50 партии, и от държави, където тези са забранени

190

Анонимен

преди 3 години

Спокойно, в Европа знаят истината. Няма кой да застане на страната на Северна Македония. А ние ще отстояваме истината докрай, разбира се.

189

Анонимен

преди 3 години

Сега остава да изкарат съветски учени от Московския университет.

188

Сандо

преди 3 години

е тия от сърбия да оплакват където искат ама не и в ЕС ... това е положението!да се подписват, да пускат петиции, ама към Белград!

187

Анонимен

преди 3 години

Северномакедонците се позовават на югославски историци все едно са във Варшавския договор и в СССР, а не в НАТО и кандидат за член на ЕС, абсолютни кукувци.