225

Анонимен

преди 3 години

Никакъв локдаун, без икономика сме изгубени!

224

съвет

преди 3 години

Приберете си децата онлайн, ако не искате да сте в тези 100 днес, които другия вторник ще са 200. Не се качвайте в рейсове. С познати говорете с маска и на 2 м., за да не идете на 2 м под земята.

223

Анонимен

преди 3 години

Вируса живее най-добре между 5 и10С. Предстоят още много дни, докато се стопли.

222

Анонимен

преди 3 години

До НЕКОЙ"Измислените мерки" сработиха в Китай, Виетнам и Южна Корея. Ако не знаеш. Явно Господ е решил да се отърве от лошия матреал. Не носете маски, скупчвайте се, правете сватби и кръщенета с пълна сила. Давай! Ти го можеш!

221

Анонимен

преди 3 години

Кога Борисов ще въведе локдаун? Или и той като арменския лидер Пашинян ще упорства безсмислено до пълната капитулация.

220

Анонимен

преди 3 години

БОРИСОВ, ЗАТВОРИ ПОНЕ ЗА 1 МЕСЕЦ ДЕТСКИТЕ ЯСЛИ И ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ.НИКОЙ НЕ ПОЛЗВА ДЕЗИНФЕКТАНТ.ДЕЗИНФЕКТАНТИТЕ ГИ КРИЯТ.КАРАТ НИ САМО СЪС С-А-П-УН ДА МИЕМ РЪЦЕТЕ НА ДЕЦАТА.ОБУВКИТЕ ИМ СТОЯТ В ШКАФЧЕТА. ПО ДВЕ ДЕЦА ИМА В ЕДНО ШКАФЧЕ ЗАЩОТО ДЕЦАТА СА МНОГО. ДЕЦАТА СА МАЛКИ В ЯСЛИТЕ И ГРАДИНИТЕ В ПЪРВА ГРУПА.НА ВСЯКО ДЕТЕ СЕ ПОМАГА ДА СЕ ХРАНИ, ДА СЕ МИЕ.НЕ МОГАТ САМИ ДО ТОАЛЕТНАТА ДА ХОДЯТ.СЛАГАТ ИМ СЕ ПАМПЕРСИ.ПЕРСОНАЛА Е НА ВЪЗРАСТ.ЗАТВОРИ ДЕТСКИТЕ ГРАДНИНИ ЗА 1 МЕСЕЦ И БР ЩЕ ПАДНЕ ДРАСТИЧНО!

219

Анонимен

преди 3 години

До НЕКОЙМярката е само една - lockdown.Китай го доказаха по безспорен начин. Затова сега и в Европа всички развити държави я прилагат.

218

До 232

преди 3 години

Коя икономика затвори Борисов? Какви ограничения има в България? Чети какво се прави в другите държави!

217

Сигнал

преди 3 години

Аз ви казвах да носите шлемове, които блокират 5G вълните, но никой не ме слуша.Това ни е единственото спасение. Или да се спре 5G ти или да носим шлемове.

216

Анонимен

преди 3 години

Няма страшно ще спасим червените пенсии. Излезе немско - американска ваксина против Covid-19. Ефективност над 90%.

215

Анонимен

преди 3 години

За статистиката: днес няма жертви сред танзанийските кози и папаята.

214

Анонимен

преди 3 години

Старците да стягат богажа за отатъка. Ваксината ще дойде догодина.

213

Анонимен

преди 3 години

Аз пък си имам европейска здравна застраховка през тогедър и като ме хвана короната имах придружител, който веднага ме уреди в токуда, лекуваха ме с ремдесивир и платих 0лв за всичко, защото съм ЗАСТРАХОВАН. На мои познати в същата болница им казаха няма легла, познайте защо ;) Ама байгану има пари за цигари и рикия, но няма пари да си застрахова собственото ЗДРАВЕ.

212

Анонимен

преди 3 години

Тия сухи клечки много на брой. Да не подпалят и гората и храстите от магнолия?!?

211

Анонимен

преди 3 години

Тез дет правят твестовете кви пари направиха не е истина. Работодателя ги кара на сила и никой не плаща .Никой не държи сметка кой ги плаща тестовете .Пълна безстопанственост ,а герб плаща с наще пари по 30 ? на седалка за английски наркоман ;)Голямата далавара сега е в тестовете много хора ще си купят имоти щото народа бива принуждаван да плаща а тиквата не плаща а само затваря икономиката .

210

Анонимен

преди 3 години

Очевидна е връзката със започването на учебната година присъствено и скока на заболеваемостта, но виновниците продължават да се измъкват с писането на указания на хартия, които в повечето случаи са неизпълними в родното школо. Децата дори и болни не ги изследват. Хванаха няколко реално болни, но без симптоми ходещи деца на училище само заради критично вече състояние на родителите. И после се чудят за бройките. Ще пренесат заразата в семействата си и градския транспорт и ще загубят близки.

209

Анонимен

преди 3 години

Хах електората бесепето измре

208

Анонимен

преди 3 години

Дибрата новина е, че най-много са в софето. При нас на село е спокойно и няма нищо, ни лекар,ни ковид, то и хора не останаха ама.

207

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 214Не е лесно да живеем с 80 % като вас толупи. "Простия"пожарникар поиска елементарно нещо. Носете маски. Пазете дистанция. Хигиена. Нееее, той е *** и неук, ние сме недооценени професори. Мангъра каза! Дааа, не е лесно да си ***! Човек колкото и да иска, не може да ви спаси от собствената ви безгранична глупост.

206

НЕКОЙ

преди 3 години

Скоро ще станат 100% и това ще е краят на измислените мерки от които нямаше никаква полза. Всъщност и сега няма смисъл от тези мерки, нонека изчакаме да се вдигне процента.