153

Ест суд. Ест Божий с

преди 16 години

Че никой не го кара да лежи за Очите. Да си излежи своята присъда. Такива тъпачки сте!:-) Сигурен съм, че и мъжете ви, които ви кръшкат, идват и се извиняват, и омеквате!:-)"Аз пък искам да попитам, ако Максим беше получил ефективна присъда, кое щеше да е по-различното? Нима Петър щеше да стане от гроба, или Мануела да се събуди?" - Ами той точно затова трябва да лежи, глупаво, защото Петър няма да стане..."Дано поне сред убитите да има повече мислещи като теб."

152

преди 16 години

Жално е да бъдеш българин у нас при тази разюздана Темида, зависиш от това колко можеш да и' "пуснеш". Хайде да видим тия "безпристрасните", които по Нова година си гласуваха по 60 000 лв. суха пара.

151

преди 16 години

Адвокатите на родителите на загиналия при катастрофата Петър Петров и бащата на пострадалата Мануела Горсова - Красимир Горсов са категорични, че ще обжалват решението на съда.Защитата на Стависки ще се запознае детайлно с мотивите на съда и тогава ще реши да обжалва. Принципно обаче решението на съда съвпада с тяхното желание присъдата да бъде условна.

150

преди 16 години

gospoda razbira4i ne za6titavam Maksim no predi da izlivate zlobata si pro4ete vsi4ki *** v internet prostranstvoto. za6toto v agenciq Fokus qsno e napisano 4e semeistvata na postradalite sa se OBEDINILI OKOLO IDEQTA toi da polu4i USLOVNA PRISYDA.

149

пирует

преди 16 години

Забравили са да го осъдят да възстанови на данъкоплатците средствата похарчени за кампанията "ти шофирай препил с алкохол над промил, щото аз бързам млад да ида на оня свят".

148

taniade

преди 16 години

Възмутена съм от нашата правораздавателна система.

147

преди 16 години

до 140 - ако брат ти беше на местото на убития пак ли щеше да напишеш това и да защитиш една пияна *** седнала зад волана ?а особено такава като това руско страхливо *** !!!!!!!

146

Ани

преди 16 години

Ама какви са тези простотии, пишете си спорете си ама какви са тези клетви бе, как може да пожелаваш на някого да се случи подобно нещастие, само защото има по-различно мнение, тъпо е грозно е и показва единствено липса на възпитание и невъзможност да си защитиш позицията по нормален и цивилизован начин. Малко ли са ти трагедиите по пътищата, че пожелаваш да се случват и нови??

145

преди 16 години

Тешко и горко на Максим за това което е направил но не само за това ,ами тази на пръв поглед невинна физиономия на Албена Ужас.Какво бъдеще го чака с нея ами тя горката е гледах в един телевизионен канал какви флиртове прави с руските му колеги тя е безбожно загоряла за някой по здрав...... Но това е друга тема на разговор какво изопщо бъдеще има той с една ***

144

Ime

преди 16 години

Убит човек, а друг е вече ***. Стависки е карал пиян и с превишена скорост и благодарение на това, че "прослави" България (не дарам) излиза сух. Българският съд показа отново, че в страната живеят различни категории хора и, че живота на някой е по важен от на други. Показа че законите и съдилищата се правят и работят за отделни случаи и хора. Показа че в BG е важно да си някой "прославил се" (независимо как) и след това можеш да мачкаш. Това добре ама и тук трябва да се въведат правила: Олимпийски шампион има право на двама убити и един (максимум двама, но не за дълго) в кома, Световен шампион - един убит, един в кома, Европейски - един убит (но по добре да е от малцинствата) и т.н. до окръжен шампион който ще има правото примерно да извади окото на някого или пък да мине 10 пъти на червено.

143

idiot

преди 16 години

а, защо не го накарат да се промени?да започне като в нормалните държави да изнася лекции и да работи без пари с деца. да им покаже че човек може и да сгреши, но може и да се поправи. да стане за пример( не с катастрофата), а с останалата си част от живота досега и занапред. може би съм просто *** незнам!!!

142

aaaa

преди 16 години

nadqvam se sadnicite v tova delo, koito dadoha sme6nata prisada da im se slu4i sa6toto deba i svinete nasrani

141

някой

преди 16 години

няма значение кои са максим и албена. а и защо намесвате момичето?ако не беше толкова раздухан този случай щеше да се точи с години това дело и накрая пак нямаше да лежи. щяха да измислят свидетели, да фалшифицират експертизи...

140

sdm

преди 16 години

Maksim e napravil mnogo za Bulgariq,kvo mi se pravite vsi4ki na mnogo vazmuteni be.Vseki den umirat hora i nikoi ne mu puka,ama nali e Maksim,daite da go zatriem...6matki.

139

КАРАМ ПИЛ

преди 16 години

както се очакваше така и стана !! - лигавия руски страхливец-пияница с условна присъда - платил много и много за да отърве мръсната си кожа - в нечии съдийски джоб потънали много парици-- още веднъж съдораздаването в тази страна доказа , че е несправедливо и корумпираноНа ход са родителите на убития !!!!!!!!!!!

138

valentin

преди 16 години

ne sam iznenadan,dosta dalgo ni podgotviaha!

137

desy

преди 16 години

Какво като е световен шампион трябва да си понесе последствията - убил е човек и е провалил живота на младо момиче. А всички, които го защитават едва ли щяха да го правят, ако беше убил техни близки. Дай сега като е известен и богат човек да гази на ред

136

БОЙКО

преди 16 години

ЕГА ТИ И БЕЗОБРАЗИЕТО.....

135

Яна

преди 16 години

Незнам защо всички решиха ,че точно Максим трябва да е изкупителна жертва за всички убийства станали по пътищата и се мислят за по-големи съдии от съдията в Бургас.Как мислите дали ще намалеят умрелите на пътя ако той е в затвора ? Или просто ще сте по спокойни ако точно той е в затвора и няма как да ви убие на пътя.

134

Една българка

преди 16 години

Не смятате ли, че карайки така Максим всъщност не е осъзнавал какво може да стане и при друго стечение на обстоятелствата той можеше да е на мястото на мъртвото момче или тежко раненото момиче? Тогава тези, които сега кълнат може би щяха да тържествуват и да казват "така му се пада"?! Наистина станалото е непоправимо и да се живее с тази вина цял живот е най-голямото наказание за Стависки. Много жалко е за нас българите, че сме събрали толкова агресия, ненавист и омраза и за някои от пишещите във форума удовлетворението идва от това дали М.Стависки ще влезе в затвора или не. Защо сме такива, че на станалото зло мислим как да отвърнем с още по-голямо зло?