54

Анонимен

преди 3 години

И от къде всъщност са принудително изселени?! От незаконно строителство или от обществените тревни площи?

53

Анонимен

преди 3 години

Обаче снимката е фалшива. Това с гръб е Роналдо на гости на третата си сестра и племенника лани. Мошеници

52

Анонимен

преди 3 години

И какво ще се случи след като не се съобразим с това?

51

Анонимен

преди 3 години

Такава хубава Германия си имаме за тях в Европейския съюз че в Бг нямаме нужда от тяхната работна сила

50

Елемаг

преди 3 години

Я да видя в Англия или Германия ,къде да се настаня на хубаво място общинско и да не плащам наем,за колко реме ще ме изгонят ,като мръсно куче?

49

59753

преди 3 години

Когато Европа покаже как се е справила с маргинализацията на мюсюлманите, България ще приложи същия подход. Право на личен живот и лично пространство имат и българите. Няма как ромите да издевателстват безнаказани, а ние да търпим. Изселване се прилага в случаи, когато ромите са подлудявали цели селища длги години. За незаконните къщи си има закон. Всеки е длъжен да спазва закона.

48

f-eh

преди 3 години

Принудително ХАХАХАХАХАХААААААААААААААА

47

Анонимен

преди 3 години

Ако ги бяхме изселвали наистина, нямаше да ги има нито Факултето, нито Филиповци, нито Шекер махала и т. н. всякакви незаконни гета в София.

46

Анонимен

преди 3 години

Да заповядат корпорациите дето финансират НПО-тата и да им построят небостъргачи ако искат. От тия техните като в Америка, с много желязо. И така да идват през две години да строят нови на мястото на старите. Ще има работа за строителите поне

45

Възмутен

преди 3 години

Българският народ пък иска Bulexit!Значи ромула може да дойде и да се самонастани в хола ми незаконно и аз да нямам право да го изхвърля щото той имал право да се самонастанява където му скимне!Даба тpaверсите им да ***!

44

Анонимен

преди 3 години

Най-лесно е се дават съвети от голямо разстояние... Защо не не поживее тук няколко месеца в квартал с преобладаващо ромско население, за да добие истинска представа каква всъщност е действителността и кой на кого нарушава човешките права и правата за спокоен живот.

43

Анонимен

преди 3 години

До 52 РомЩе преминете вие към тоя дето дава повече кюфтета ще преминете.

42

Анонимен

преди 3 години

Какво значи право на достъп до адекватно жилище? Всеки кафяв маргинал има право да се нанася където иска, така ли? Правото на жилище е правото да го ИЗРАБОТИШ и КУПИШ, или правото да ИЗРАБОТИШ парите за НАЕМА. Никой не е виновен на каруцарите, че са неграмотни и с коефициент на интелигентност на средно голяма торба с чукове. Да си учил, да си работил. Само с крадене и телефонни измами единственото жилище, което ти се следва, е в земята. Ай сиктир, съвети - мъвети.

41

Анонимен

преди 3 години

А на мен кой ще ми построи безплатно жилище или аз тряя бачкам за да има от моите данъци на тези да гледат по 10 деца и да им строим и жилища.

40

Анонимен

преди 3 години

Къде пък сме ги изселили принудително? Те сами ви идват в държавите, защото им давате големи социални помощи.

39

Анонимен

преди 3 години

Днес този закон ще се погази после друг и всичко за богопомазаните роми. После ни секарат, че не сме били правова държава и имало корупция.

38

Анонимен

преди 3 години

"Становището е свързано с изпълнението на решение от 2012 г. на Европейския съд по правата на човека по случай на изселване на самонастанили се в София роми. Според съда изселването е нарушило правото на личен и семеен живот на ромите."===Правата са си права, но явно Миятович не знае, че незаконното заселване е именно НЕЗАКОННО. Явно е забравила как държави от ЕС депортираха български роми обратно в България. Не че нямаше защо, но това не беше ли нарушаване на правата им? Аман от еврочиновници

37

fffffffff

преди 3 години

съборете мръснната църква защото тя предава бг да са всички срещу.

36

Анонимен

преди 3 години

Събирайте ги в автобусите и пред офиса на тази мисирка, която е написала този доклад, да направи показно как се интегрират. Като се справи с първия автобус идва следващия транж. И без това се смилат от работа

35

Софокъл

преди 3 години

Май искат да заселват социално слаби в необитаемите жилища в България.