70

Анонимен

преди 3 години

А то какво ми е управлението на Норисов?

69

Анонимен

преди 3 години

Има такъв малък народ, но безкрайно ***!

68

До 62

преди 3 години

В момента мутрата мислиш ли, че ни показва кадърни кадри?

67

ей тоя Слави бее

преди 3 години

Много ви бърка изотзад!:))

66

До 65

преди 3 години

Мислиш, че управлението на мутрата еснокнижник не е добро олицетворение на абсурда в България?Че ни даваш за пример Слави?

65

Анонимен

преди 3 години

Мислех, че след Костов по-зле не може, ама после Царя, после Вожда... Така, че смело и напред овче стадо, нека да е Слави!!!

64

Ако кранчето текне

преди 3 години

Учиндолеца нали направи референдум, една от точките беше да се намалят броя на депутатите. Другата беше да се премахнат субсидиите за партиите.Дали ще е съгласен пак на тези искания ако влезне в парламента?

63

Анонимен

преди 3 години

България ще се оправи само с огън и кръв!

62

Гугутка интернешънъл

преди 3 години

До към 198 см, докато тиквата расте настрани, а столевницата расте на години.

61

Анонимен

преди 3 години

има тук един под 45 и всеки ден пише, че Славчо Трифчо ще саботира новото Народно събрание та фигурантът да назначи служебен кабинет ииии Ку-Ку партията ще бъде вън, дали ще направят точно това, аз допускам коалиция с Баце ЗА ДРЕБНИ НА ПЪРВО ВРЕМЕ, то телевизия има да оправя

60

Анонимен

преди 3 години

Слави - премиер!? Един закономерен завършек на едно общество, подложено на 30г. чалгария и духовна деградация.

59

Анонимен

преди 3 години

Слави замества ролят на СДС и ДСБ(костовистите) от първия мандат на Боко и като Марешки и ДПС в този парламент. Ще подкрепи правителството на малцинството на ГЕРБ и ще им помага когато имат нужда, без да влиза в официално коалиция. И за него ще има по малко в копанката, а в същото време ще се тупа в гърдите, че е върл опозиционер.

58

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 42... ами плащай му на Слачо по 300 лева вместо по 78 ст. защото Ку-Ку партията са тръгнали за пари, малките ще са субсидията, която искаха да е 1 лев, а голимите пари ще .... дойдат сами при тях

57

Анонимен

преди 3 години

Доникъде няма да стигне Трифонов. Първо, още не смее да покаже кадърни и избираеми кандидат-депутати, защото най-вероятно ги няма. Второ, със своята крайна нагласа да не приема хора от големите съществуващи партии вероятността за желаещи да се ангажират с реална политическа активност се свива много. Трето, категоричността, че биха влезли в коалиция, само ако им се изпълнят решенията от референдума, е безумна, защото 2-3 постановки не правят ежедневна политика, а и тези 2-3 постановки са наивни

56

Коментар

преди 3 години

Слави Трифонов е поредното мюре(фалшива-патka)за привличане на другите пaрки за отстрел и отвличане на внманието!Изкуствено надуван балон!Патерица на някого!Аз не виждам как някой човек с разсъдък би гласувал за тоз мучащ ***!

55

загрижен

преди 3 години

Оздравя ли онзи където от м. май пишеше всеки ден "До 2-3 дни Боко ке падне".

54

Калеко Алеко

преди 3 години

Не знам докъде може да стигне ръстът на Слави, в страна като България където чалгарщината промотирана от него се превърна в етикет и на държавата ни ... Що се отнася до авторитета на президента Радев, той може да бъде "авторитет" само в социологическите агенции на такива като Андрей Райчевците и Кънчо Стойчевците, които отдавна превърнаха социологията в печеливш бизнес, чрез който придобиха Голф игрища и един куп фирми и офшорки завлекли КТБ ... !!!

53

Мунчо

преди 3 години

Въпрос за вота: Докъде може да стигне ръстът на Слави Трифонов?Отговор: До под кривата круша!

52

гражданин

преди 3 години

До 50. Хе-хе, ами значи трябва да гръмне първо себе си.

51

Анонимен

преди 3 години

Време е за една чиста и свята България!