49

Анонимен

преди 3 години

Следете пътя на парите.. Тестове.. Кой купи хигиенно медицинска индустрия и подобни

48

Мяу

преди 3 години

Не разбирам какво се пените - всеки ден и здравният министър и Баце обясняват как всичко е под контрол. Нямате ли им доверие? Баце лъгал ли е някога?

47

Да

преди 3 години

Няма как да се предпазим от вируса, той е навсякъде около нас!Въпрос на време е да го минем всички.

46

Анонимен

преди 3 години

Най важното лоената топка Делян *** на ден по над половин милион от тестове

45

Анонимен

преди 3 години

бе къв вируууис бееее офСе слагайте си намордниците зомбита аз утре съм на излет сред природата ще отидем и на кафенце сред хора разходка из планината.

44

реалнафантазия

преди 3 години

България - 6.5 милиона населениеКитай -1.4 милиарда населениеКак така страна като България настига Китай по брой заразени? :)

43

до 43

преди 3 години

Няма как да направят 1 млн теста. Няма ресурс и лаборатории за толкова на ден.Няма и лаборанти.Лекарите изкапаха. Само вчера има 25 заразени и един починал лекар.Тестове ще купят. Няма от къде да купят лекари. Нали не искате да ви рекуват ветеринарни лекари от Ковид19?

42

реалнафантазия

преди 3 години

България - 6 5 милиона населениеКитай -1.4 милиарда населениеКак така страна като България настига Китай по брой заразени? :)

41

Анонимен

преди 3 години

Кво плато кви пет лева.. Тестовете са недостоверни.. В момента има и други вирусни инфекции.. Професор Чалъков го каза лаборант ки и мед. сестри не знаят и не могат да бъркат в нос и гърло

40

Анонимен

преди 3 години

навсякъде в Европа втората вълна тръгна от училища и университети и това е проследено в научни статии. Но смъртността намаля, защото въведоха нови здравни протокололи. В момента това, което правим в България е самоубийство, защото ние нямаме здравната система на Нидерландия или Швеция. При 1000 позитивни, смътността ще бъде 30-40 души до две семици на ден. Цифрите и числата не лъжат. Достатъчно е да се затворят училищата и след две семици, случаите ще се върнат на 15-20.

39

42

преди 3 години

Да затварят училищата. Децата в големи групи са най-сериозният междинен приносител от семейство в семейство.Да не ми се прави на луд Кр.Вълчев слушайки заповедите западните господари, за които сме си образователен донор.

38

Анонимен

преди 3 години

Ако наистина от 1.11 започнат да тестват само хора със сиптоми да не се окаже, че трябва да връщаме пари на ЕС. Тогава и Бойко няма да е тъй загрижен за населението и може да ни излезе късмета. Ако се брояха само хората минали през болница, ковид случаите щяха да са по-малко от скандалите на управляващите и нямаше да са новина, която да ги засенчва.

37

Анонимен

преди 3 години

Ако направят 1 млн тестове и ще цъфне цялата истина. Дали смеят. При 30 заразени затвориха хората в кошарите като овце с КПП, затворени паркове, определено време за пазар, маски на открито, а при 1000 заразени-стадиони, диско, училища... И къде е логиката и как да им вярваш на измишльотините. Нещо не се връзва.

36

Анонимен

преди 3 години

Борисов ще остави хората да се заразяват заради тъпоъгълниците от протестите.Мангъровците са Ковид-и.диоти.Славчо дългуча и той атакуваше Щаба още когато Генерал Мутафчийски държеше положението.Румен Радев и други жадани за власт се уплашиха от рейтинга на Ген. Мутафчийски 80% и го атакува.Атакуваха го със заплахи за живота. Подиграваха се.Ген. Мутафчийски им каза яко ще се *** не вярват-хора! Те ще повярват само когато близки за тях хора се заразят.Мангъра сухата съчка е луд с картечница.

35

Анонимен

преди 3 години

Че Бойко Тулуоа не е ли някъде по горите около вас? Вместо стари календари и килими да ви подари старото си шкафче и ще си направите още една болница.

34

Анонимен

преди 3 години

Вчера купих 4 пакета тоалетна хартия, за всеки случай.

33

Анонимен

преди 3 години

Затваряй, да си ядем бурканите и пием виното в мазето.

32

Анонимен

преди 3 години

А общинското ръководство на Ст. Загора се скъса да провежда панаири,фестивали,базари и всевъзможни сборища на много хора! После ще затварят училища и молове. Кмете,кмете,нали помниш как те нарече един младеж в социалните мрежи?!

31

Адда

преди 3 години

Ееее да бяхте си написали още 2ма че да за кръглите на 1000 не ***

30

Анонимен

преди 3 години

76 болни са в интензивни отделения,те са важните борят се за живот.Дали са открили 1000 или 2000 нови заразени е без значение,не са болни само носят вируса засега.Всички ще се заразим въпрос на време е.