131

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 43Шопите ли? Че то останаха ли шопи в София? Целият прованс е тук.

130

анонимен

преди 3 години

До Анонимен 154Грипът е много гадно изживяване особено от дрискавицата! Който го е минал знае какво ускорение дава! Минава за 3-5 дни и само това му е хубавото!А за бройките новооткрити - може сега да има нова партида тестове от друг производител, вносител....!Обаче СЗО обърна палачинката и не препоръчва такова затваряне както напролет!И сега какво?!

129

реалнафантазия

преди 3 години

Кажете как такаБългария е с население 6.5 милионаКитай с население 1.4 милиардаА ги настигаме по брой заразени? :)

128

Разгневена

преди 3 години

Носете маски безотговорни, сами си го правите, сега ще ви заключат и ще умрете от глад цяла зима! Всякакви селски тарикати ходят без маски по магазините!Ама какво се чудя като 80 %сте калпав матрял!!!!!! Борисов и Иво Христов са прави!

127

Професор Пръц

преди 3 години

Черната жътва започва....

126

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 34Ами купи си клечки за уши и се самоизследвай тогава, за по-евтинко. Ех, нискочели балкански философи! Все някой ви лъже и ви краде.

125

Анонимен

преди 3 години

До 144Кралство Камбоджа били с няма и 200 заразени. Ти в кой свят живееш. Те у Туркменистан казаха,че там заразени нямало. Болестта била измислена. Да им вярваме на тези "демократични страни" значи

124

МУТРИ ХОДЕТЕ СИ

преди 3 години

Много ясно че го правят за да останат на власт. ОСТАВКА

123

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 3 години

И като затворят училищата, децата ще се събират по полянките между блоковете си. Няма да си стоят вкъщи.Мислете бе, хора!

122

???

преди 3 години

914 нови случая, а грип още няма. Какво ли ще стане когато се намеси и грипът и не се знае грип ли е, Ковид-19 ли е или и двете?

121

Анонимен

преди 3 години

Още от лятото беше ясно, че застудее ли времето и започне ли да циркулира "обикновения" грип, ще скочи статистиката рязко. Просто защото тестовете "хващат" не само този конкретно вирус, а реагират и при други вируси. Разбира се, това не се тръби, за да не се компрометира тестуването като цяло. Но е факт, че в Южна Америка, където настъпва лятото, нещата се успокояват и вече има значително намаляване на случаите, а сега "вълната" се прехвърли при нас в Европа, където настъпва зимата.

120

да,да ама не

преди 3 години

До реалнафантазияИстина е!Каквото и да си пишем тук - финикийските знаци най-вече по време на криза са определящи!

119

Оффффф!

преди 3 години

До Знаете ли чеДосега никой българин не е останал без лечение, депутат или не

118

Оставкааааааааааааа

преди 3 години

ОСТАВКА. Правят го за да останат на власт. Не затвориха дискотеките и пуснаха феновете на стадиона, не за друго а защото всичко това щеше да се влее в протеста и до сега щяха да са си заминали.

117

Анонимен

преди 3 години

Половината от заразените са с обикновен грип.Евтините тестове, които купиха ГЕРБ не правят разлика.Целта пак е да се откраднат едни пари и да се затвори държавата зада се устиска властта до Изборите, чиято фалшификация вече е подготвена.

116

Избирател

преди 3 години

Смятах да гласувам за ББ но с това, че ни остави да се заразяваме и да мрем яко, че пусна училищата да сеят заразата, трябва да съм лудддд за да го направя.

115

Знаете ли че

преди 3 години

Ако се разболее депутат, министър, зам министър или кмет НЕЗАВИСИМО от коя партия или член на семейството му, ИМАТ ОСИГУРЕНо лечение без никакви условия. В статистиката няма да видите починали от тези групи. Умират обикновените хора, които да гласували за горните изброени. Замислете се какво трябва да се направи знаейки този факт.

114

Ужасена

преди 3 години

За хората които не спазват мерките и заповедите на НОЩ трябва да се респектират със затвор, дори съм крайна, при залавяне на такива хора при безцелно разхождане да се бият с пръчки като в Индия!!!През КПП-тата да не се пускат лични автомобили само коли носещи медикаменти и храни!Абсолютна забрана за излизане от дома и най-вече за тези които симулират че разхождат кучета, веднъж помогнах да бъдат глобени такива тарикати! Маски навсякъде, открито и закрито, силен контрол и глоби и затвор!

113

Анонимен

преди 3 години

Кралство Камбоджа е с 16,8 милиона население, а досега имат само 283 заразили се и нито един починал. За последните два месеца имат 13 нови случая, вероятно дошли от чужбина. Значи можело.

112

да,да ама не

преди 3 години

До реалнафантазияИнфoрмaция oт CЗO - 1234 мутaции нa кoрoнaвируca рeгиcтрирaни дo крaя нa юли! Кoлкo ли ca ce рaзцъкaли дoceгa?! Кoи ли oт тия 1234 мутaции ca в oбръщeниe мeжду хoрaтa ceгa?! Кaтo дoбaвим и грипa c тeмпeрaтурa, пoвръщaнe и дриcкaнe кaртинкaтa cтaвa кaтo риcувaнa oт нaчинaeщ худoжник-eкcпрecиoниcт!C eднa думa : УЖACТ!Пcихoтeрoрa oтвcякъдe e cтрaхoвит!Oбaчe CЗO oбърнa пaлaчинкaтa и кaзa, чe нe прeпoръчвa зaтвaрянe кaтo нaпрoлeт! И ceгa кaквo?!Това е копи-пасте!