144

До179

преди 3 години

Е, нали милион пъти казват, че стартовото лечение е като за пневмония, как да няма общо??? Нещо и вие май се объркахте, щото всичко е неясно и говорят за корона вирус у нас само книжни плъхове, а тези, които са с практически опит никой не ги слуша.

143

Анонимен

преди 3 години

Мдам, лошо нема, колкото повече толкова по-добре. Дано има още место до асансьора за некролози

142

????

преди 3 години

Не мога да разбера самочувствието на българина- пари ли има , здравеопазване ли има, високи застраховки и т.н. ,и да се държи като пълен идио*т- той е най-знаещ, най- недосегаем за вируси , най-умен от всички . В цяла Европа затягат мерките,което РЕАЛНО СЕ СПАЗВА, а това са държави ,които са доказали във времето,че могат да вземат правилни решения.Като ни гледам отчайващото положения явно не сме добри стратези-все си мечтаем като Пурко, а накрая ,най-****ни.

141

Анонимен

преди 3 години

Абе то повечето вече са се заразили и са оздравяли без да знаят,не са си правили тестове.

140

Анонимен

преди 3 години

Мутантите и болните са първи в списъка на короната. Друго няма. Лек ден.

139

до 157

преди 3 години

.....Всяка година загиват хора от пневмония и ангина, защо нямаме и статистика за тях?....кой ти каза че няма статистика. А и тази пневмония от вируса няма нищо общо с това коеъо се лекува тривиално до сега. Не случайно е наречена атипична пневмония.Моли се да не я изпробваш.

138

Анонимен

преди 3 години

8 жертви повтарям, скрийте се под дивана моризливците.

137

Анонимен

преди 3 години

Официалната статистика е пълен фарс. В училищата близо половината от децата, които са болни от нещо - хрема, кашлица, температура, но всички се снишават и никой, никого не тества. Мръсотия, дезинфекцията е мираж, а маските са непозната дума в коридорите, всички са един върху друг и никой не ги контролира. Нещата така яко ще изгърмят до две-три седмици, че и Господ няма да ни помогне. Това е положението!

136

Анонимен

преди 3 години

Пенсионери, пътници сте, със и без маски. По-добре излезте на чист въздух в парка, стига сте писали глупости по форумите.

135

НОЩ

преди 3 години

На районите по места оставяме да въвеждат мерки ако искат. Ние само ще четем статистика и ще гледаме строго от телевизора.

134

реалнафантазия

преди 3 години

И в Русия и в САЩ има много заразени. А сега се очертава да пламнем и ние като Италия...Не разбрахте ли, че по един или друг начин ще наложат да ви боцкат ваксина.Новия Световен Ред е на прага ни. :)

133

Софянец

преди 3 години

В София таратайките една до друга, блъсканица навсякъде, време беше да се направи нещо и да се разкарат ***.

132

Мдам

преди 3 години

И бабите от блока спряха да ходят по болници от март месец и затова повечето вече ми се усмихват от таблото до асансьора.

131

До поручика

преди 3 години

Това че, Швеция имат добър здравен модел и система и са предприели този подход не значи, че той може да се приложи - автоматично навсякъде - необходими са определени условия, на който за съжаление ние не отговаряме.Пример: В училищата в Швеция класовете в момента са по 10-15 деца със съответното дистанция и перфектни дезинфекционни мерки а у нас 25-30, една хигиенистка забърсва с една кофа целият етаж, учениците от горните класове тъпчат по два пъти на ден в нередовен градски транспорт.

130

До 157

преди 3 години

Има статистики. Например миналата година от усложнения на пневмония в България са загинали 1800 човека.

129

Анонимен

преди 3 години

8 умрели старци и кво? Ще пия за тях една малка водка за бог да прости.

128

Анонимен

преди 3 години

Ало,щаба купете хл.камиони и повече чували бря,депутатите не носят маски ,и що не мрът като гъби,къде се е скрил вируса за тях

127

АнонимеН

преди 3 години

ЗА СОФИЯ 200 ДУЩИ СА НИЩО НИЕ СМЕ МИЛИОНИ ТУК!!НО БЛАГОЕВГРАД Е МАЛЪК ГРАД А ВСЕКИ ДЕН ДАВАТ ГОЛЕМИ ЧИСЛА ОТ ТАМ!!!

126

Анонимен

преди 3 години

На практика мерките за носене на маска са само на теория, защото няма контрол, съответно санкция. *** носи под носа, когато се вози в автобуса, ако сложи такава.

125

Анонимен

преди 3 години

Стига мерки!Кога ще живеем?Дай им мерки и глоби и за какво?Утре ако стане силно земетресение колко хора ще измрат?Ама яко ше измрат!И какво да се скрием и да чакаме за да не загинем ли?Живейте си спокойно е както е в Швеция.Там няма такава паника и такива мерки,живеят си хората.То все от нещо ще се мре няма да векувате!