81

Ганди64

преди 3 години

Абе зелен чорап, щял да критикува БСП когато те били на власт,значи никога.Няма такъв малоум..к като тебе.Българския Павел Корчагин

80

Анонимен

преди 3 години

Хубаво,ама с общи приказки и голословие не става! Народът иска да бъде убеден във възможностите на алтернативата не само чрез критика,вета и хулене.Искаме факти,цифри,ефекти,конкретни казуси и идеи ! Ясно е,че това се прави,когато имаш бюджет,но в края на краищата се ангажирай с отговорността да обещаеш някакъв резултат,следствие на политическата си прозорливост,който ще е съпричастен на обществото директно в борбата срещу бедността.Реално хората не ги интересува ВЕЦа на кого е,а цената на тока!

79

Калоян Методиев

преди 3 години

Да ви кажа под секрет, Радев знаеше че с *** сме на Боровец, но той се направи на ощипана мома. Уволни ме понеже от там му донесох само една луканка и една краставица.А той попите защо са една?

78

Анонимен

преди 3 години

Тоя е много зле!!!

77

наблюдател

преди 3 години

Пак празни приказки да се намира на лаф моабет и нищо свършено. Ще бъде запомнен като Нищоправецът.

76

Анонимен

преди 3 години

Не мога да се сетя нещо полезно досега да е свършил Фигуранта. Пак щял да критикува, изобщо знае ли какво трябва наистина да прави

75

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 72Напълно си прав, че си ПЪЛЕН ЛАИК!!! Никъде в Конституцията не е написана "такава роля" на Президента! А ако става на въпрос предишното чу-че-ло -прецедент плевльо ДА НЕ БИ ДА БЕШЕ ОБЕДИНИТЕЛ?????

74

Анонимен

преди 3 години

Радев надскочи Волен Сидеров

73

Анонимен

преди 3 години

Абе вие сте много прости.Президента има представителни функции с ограничени правомощия и той не може да управлява държавата.Изобщо няма никакъв смисъл да се разисква от която партия е избран или коя подкрепя при това положение.Ако ще от БКП да е все тая.Той е безгласна буква която може да каже каквото си иска.Но хляба и ножа са в оня дебелия дето се инати и не пуска кокала.Той и неговата мафия ни докараха до просешка тояга, а вие сте се хванали за това какво казал президента.

72

Глас за ГЕРБ

преди 3 години

Колко пъти БКП/БСП фалира България? Сега отново искат власт за да фалират още веднъж България и да припишат вината на някой друг.Не, няма да допуснем това. Левите "ценности" са пагубни.

71

Анонимен

преди 3 години

Ловът на лисици започна.Минали през Богров и забравили да идат на Витошка.Случаино или нее ходили да карат ски та се питам къде ли са гледали в случая от добрина са се объркали.Бъдете здрави и ловете лисици и ако намерите някога такива ловджии ела те ми се обадете дето да ходя т на разходка кога им е кев и за риба по никое време

70

Анонимен

преди 3 години

Явно има заповед лично от Единокнижния за активиране на всички тролчета при появяване статия на Президента. Обаче едно се вижда ясно. Подбрал ви е всички по свой образ и подобие. Невероятни мозъци. Ама още малко и мизерните ви хонорарчета ще секнат. И тогава???

69

Атанас Велмазов

преди 3 години

НЕЗАБАВНА ОСТАВКА ЗА ФИГУРАНТА , РУНДЮ ГУМЕН ГАДЕВ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

68

Анонимен

преди 3 години

Моля всички доктори да кажат каква е диагнозата

67

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 60Хи-хи-хи........"руски комунисти"......явно някои герберчета тука живеят в миналото, някъде към 100 години назад!!! Всъщност, не се учудвам, те не ходят на училище, книги не четат (най-много 1 книга да прочетат)!!!! Откъде за знаят, че комунизъма се ЗАРАЖДА В ГЕРМАНИЯ, никога не са чували за Клара Цеткин и Роза Люксембург и т.н. А за опита със социалистическия страй в СССР, той даде на света разрушаване на колониалната система и борбата за правата на човека! Идете на училище!

66

Тони

преди 3 години

Оставка за озлобеният ФИГУРАНТ Румдю Гадев

65

Анонимен

преди 3 години

Мога да кажа като лаик, че ролята на президента е не да критикува правителството и управляващите. Неговата функция е съвсем друга и тя е обединител на нацията и неин легитимен представител. Изтече му мандата, а той още не разбрал за какво е избран!

64

Mr . STARBUCKS

преди 3 години

От както Гешевму разрови шпионското гнездо в президенството,тоя тотално изперка.Ама да се стяга де,че като му свърши мандата,главния Прокурор на мига ще го чака на изхода на Дондуков 2.Да видим тогава, дали ще вдига юмрука!

63

Никога

преди 3 години

Радев: Подкрепям Нинова, ще критикувам и БСП, когато са на власт, т.е. НИКОГА!

62

Анонимен

преди 3 години

С тези публични обясненията в любов към Нинова той излезе от ролята на "президент на всички българи" и стана "президент на всички корнелии". ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА