205

Сандо

преди 3 години

при толкова много гейове е нормално. Колкото и да се пвобват нещата няма да се получат ... ама те пробват ли пробват

204

ЖЕНИ ГЕРБ

преди 3 години

Призоваваме и умоляваме господин Борисов да започне лична забременителна кампания с нас, за да преодолеем демографския срив, предизвикан от комунистите.

203

Анонимен

преди 3 години

Има доволно нормални млади хора, които "тук" си гледат децата и имат семейства........Има защото са от шумкарския ген но Природата си знае работата и скоро ще им покаже как се калява мек ***.

202

аз-ът

преди 3 години

Има доволно нормални млади хора, които "тук" си гледат децата и имат семейства. Това че вие сте неграмотни, бедни и зле изглеждащи, поради което нямате шанс за семейство, както и защото не можете да издържате такова, не означава, че останалите са като вас.-- тия "нормалните" са които нямат шанс за навън. Дошли от село, довчера *** на двора, мечтата им е гасониера в СФ с вътрешна тоалетна. За нас обаче "ненормалните" това е нищо, ние искаме много повече от живота. Стойте си тук.

201

Анонимен

преди 3 години

Лойко, време е да се махаш и да не си забравиш шкафчето

200

Анонимен

преди 3 години

Само не разбрах защо е необходимо това преброяване след като журналистите предварително знаят резултатите.

199

аз-ът

преди 3 години

и по-добре. Нищо добро не е излязло от българин на този свят.

198

Анонимен

преди 3 години

Това са предатели, нека се махат. България е водена от любимия Генерал и Министър-председател на Република България, който трима папи са галили по главата, а Меркел го гняви през седмица - г-н Бойко Борисов. ГЕРБ е нашата кърмилница и по-добра майка и благодетелка от нея няма. Под знамената на Партията, напред към светли бъднини!

197

Анти НАТОвец

преди 3 години

При лошите руснаци (рушнаци, руски фашисти) се множехте... а сега при добрите германци и афро-америкаци намалявате с бързи темпове.XaXaXAAxa

196

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 238Има доволно нормални млади хора, които "тук" си гледат децата и имат семейства. Това че вие сте неграмотни, бедни и зле изглеждащи, поради което нямате шанс за семейство, както и защото не можете да издържате такова, не означава, че останалите са като вас.

195

Факт

преди 3 години

А най-големия проблем е че тия 50-60 хил. са все бели хора!Цве*тн*ите даже се увеличават!Не е нужно голямо въображение,за да се досетим какво ще стане след 10-15 години.

194

зяпач

преди 3 години

Излишна статия,топлата вода е открита!!!

193

Сахар

преди 3 години

Но места в детските градини и ясли - няма.Дани Фандани каза, че ще осигури след 3 години, когато ще сме -180000 и мандатът й свършва.

192

Анонимен

преди 3 години

Проблемът е емиграцията, хората бягат в други държави и се връщат тук само на екскурзия.

191

бай Тошо

преди 3 години

Само заради Герб ,ще гласувам за комунистите.И като мене мислят още 2.5 милиона патриота ,с толкова гласове няма кой да ни бие!С тебе сме како Корнелия ,ние сме на всеки километър и така до белия дом!

190

Анонимен

преди 3 години

На ро.мите разчитахме а и те хукнаха към Германия.

189

Анонимен

преди 3 години

До До 212Ако им се плащаха данъците тук, щеше да е добре, ама нали имаме 10% за всички. Не че нещо, ама без 30 000 работника из ТЕЦ, рудници и други, както и милион+ протребители, нямаше да има и една стотинка тоя.

188

Анонимен

преди 3 години

Брей и сега от чуждината си решил да ни ги отваряш очите щот си загрижен за нас... Тцъ тцъ тцъ тцъ...още един образУвател........ В никакъв случай, българските очи са постоянно отворени от гледане като преживвщи кавички. Гледат гледат но не виждат!

187

Анонимен

преди 3 години

Ако щът и 200 000 да си одат, пак ше гласуваме за Бойко, много обичами Бойко, мъжете си мечтаят да бъдат като него, а жените да му правят деца. Тука сме така. Бойко, слава!

186

не разбрал

преди 3 години

Ама как така се топим, понеже според неподаващия ОСТАВКА, държавата е много стабилна?!