12

Късно е

преди 3 години

Вече ги събраха! Вероятно ги и изхарчиха.

11

До bon

преди 3 години

Държавата отпуска достатъчно средства за всяко училище, за да покрие текущите разходи и за ремонти. Много от директорите, явно се възползват от подадените средства, но какво общо има пак правителството не разбрах. Вие, каква информация имате, че крадат? Посочете, моля! Или просто си нямате работа и дрънкате глупости

10

Оставка не пелтек

преди 3 години

Нещастен

9

Очител

преди 3 години

Ми не го пращай на училище, *** като не ти се дават пари да си остане просто като тебе! Тогава. Образованието не е право а привилегия! Разбра ли *** ?!!

8

Анонимен

преди 3 години

Мошеници увеличиха им заплатите и сега пак ще им вдигат 15 % и все търмъчат пари от родителите

7

Анонимен

преди 3 години

Детето ми е втори клас, за една година са ми измъкнали поне 100 лева за всякакви щуротии а за детската градина да не говорим, там всяка сутрин вместо добро утро - дай пари!

6

Анонимен

преди 3 години

Браво!!! От дълги години учителите тормозят родителите с всевъзможни събирания на пари за щяло и нещяло! Трябва и наказания да има!

5

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 3 години

правилно

4

Очител

преди 3 години

Да ни удигнат заплатти малко по горе стига се доле ,доле *** влачи дира няма!

3

Bon

преди 3 години

Ок, а бихте ли обяснили на хората, колко милиарда отпусна ЕС на България за борбата с К-19,а вие нареждате на училищата да покриват всички разходи по борбата с епидемията(диспенсъри, дезинфектанти, маски, изолатори, хартия, сапуни) от собствения си бюджет. Голямо крадене пада, ейййй.

2

Анонимен

преди 3 години

В 109 оу, вече скубнаха по сто и петдесет кинта, за добър ден и успешна учебна година. Най-смешен бе един куфарен търговец(даскал) по испански език, дето си продаваше бумагите,обяснявайки как трябва учебника да се купи от някаква катакомба в незнаен квартал, като до там се стигало бавно и мъчително сменяйки всички видове транспорт познат на човечеството, или тарикатчето да ни го продаде на място, спестявайки всички мъки и незгоди на родителите. Явно се отчита подобаващо, щом го прави.

1

Анонимен

преди 3 години

Въльо ай поспри се малко бре Бойко пита ли ,че говориш..