90

Никола Вапцаров №2

преди 3 години

ЩЕ СТРОИМ ЗАВОД.....-завод на живота, мъже,жени,народ.......Народе!!!

89

Анонимен

преди 3 години

Лошото е че няма хора за тия заводи хаха останаха сама едни малцинства дето от работата бягат като от чумав хаха

88

diana21

преди 3 години

Този постинг от мое име - 104 е *** фалшификация и компилация от много постинги на различни хора, поставени под моето име! Мамма миа! Некой тук се чувства много засегнат! Май требе да се убеждаваме и с ***! Злобата ви към истината показва колко не я обичате, но тя е единствената, която работи - другото е имаджинейшън! При това - болнен...Слезте на Земята, моля!

87

инспектор Борисов

преди 3 години

Утре ще инспектирам както следва:1. diana212. завода за копчета в с. Пандурци3. комбината за черни и цветни моливи в Пловдив4. фабриката за пране на килими в с. Железница5. шивашкия цех в Доспат6. отново diana21 по нейна молба

86

Анонимен

преди 3 години

Ако тези милиарди еврофондове, които получихме досега за 13 години чкенство е Евросъюза бяха използвани по предназначение ВСИЧКИТЕ, България можеше да е дръпнала с 20 години напред. За жалост, едно 60-70 % от тези пари бяха окрадени от една шепа хора и техните приближени. Ето тук трябва да рови Гешев, щом се представя за такъв борез за справедливост и враг на олигарсите. А дано, ама надали.

85

Анонимен

преди 3 години

Боко, ЕС няма да остави БГ да направи нищо. Ти си свикнал да приемаш само заповеди и да се кланиш. Обясни ми как 2,5 млн българи са зад граница, обясни ми как ОН е написало че през 2050г населението ще е 5 млн само? Обясни ми защо златото изкопано през 2019г за 130 млн евро е изнесено и БГ взело такса 4 млн евро САМО и ОБЩО? Ти нормален ли си?

84

Ямболски цървул

преди 3 години

Нямам право да протестирам,защото съм военен.Пълна морална подкрепа за утре от мен!

83

Анонимен

преди 3 години

Баце, виж ся...За инфраструктурата съм съгласен. Ама има някои детайли...1. Направеното от теб не е читаво. Съжалявам, ама не е. Днес минах по Северна тангента, тва все едно е преди 20 години правено и не е пипано оттогава. Дори не коментирам магистралите (кофти качество + корупция) и пътищата между малките населени места (масово от времето на Тошо).2. В провинцията е демографски ПОГРОМ. Пиша ти го с големи букви, белким вденеш. Кви заводи, като хора няма? И пълно с роми, човек.

82

Reptile

преди 3 години

Видин и Монтана обезлюдяха вече. Пътищата малко закъсняха, но това е следствие от управлението на БКП, които всеки път оставят държавата в тежка криза.С пътищата идват и заводите - прав е Бойко. На изборите отново ще гласуваме за ГЕРБ и дано това да е краят на БКП-то.

81

Мехуро

преди 3 години

Иска да каже, че със строежа на пътищата идват и пълните чекмеджета. Понеже имат акъл да пълнят чекмеджета по просташки начини и селяндурски кражби. По умен начин не могат да измислят. Каквато тиквата, такива и падладжанчетата им. За това веднага оставка!!! Първо тиквата, после и каскета.

80

Анонимен

преди 3 години

Боко ке падне!

79

Анонимен

преди 3 години

Това ли ни е младата генерация?Ами, това даже е читавата част. Герберите изгониха всичко друго.

78

diana21

преди 3 години

Ама много съм заплодена от Бойко и ще раждам големи розови бойковчета. Да ми е честито !

77

Анонимен

преди 3 години

Боко, кой ще ти позводли да направиш завод ... и какво ще е, завод за клечки за зъби?Смешна работа, предизборни празни приказки. Обещания обещания.Боко с тази магистрала Пловдив-Бургас и тези вънообразни асфалти не знам колко камиона трябва да се обърнат за да разбвреш че даже и магистрали няма.

76

Анонимен

преди 3 години

Мутро мутро вие ги разграбихте готовите и построени от Бай Тошо това време няма да, се върне когато в един завод работеха хиляди това да не са ти фирмите дето ги открива с по 50 човека това не е завод

75

Анонимен

преди 3 години

До Анонименхайде стига глупости,че вие в софия да не сте по-различни...същите,че и по зле.софия е това,което е заради огромната корупция във високите етажи на властта и инвестирането на пари в рамките на софия-град.но това сса европейски пари.ако софия не беше столица щеше да има съдбата на видин и монтана,че и по злехората са казали рибата се вмирисва от към главата.

74

diana21

преди 3 години

До Анонимен 92Инвеститорите не идват при такива /като БСП!/, които създават специални закони, за да ограбят бизнеса им! -справка Лайф Чойс в България

73

diana21

преди 3 години

Вие протестърите не знаете какво крадене беше преди!Особено при тройната коалиция за милиарди!Затова тогава не се градеше както сега! Обикаля, лелче, щото тъй се върши работа днес. Аз вече съм заплодена от Бойко.

72

Анонимен

преди 3 години

До Читател"Млада генерация"? Този, дето потроши колата на жента с двете деца- 350лв.МЕСЕЧЕН ДОХОД!!!! Това ли ни е младата генерация? Тези ли ще казват кой да бъде и кой да не бъде. Тези дето не могат едно нормално дете да родят? Те ли ще ми казват какво да бъде? "Сг-ан-и" и "о-т-ре-пки" било лоша дума?

71

Анонимен

преди 3 години

Един немец питал как се оправят българските шофьори с дупките каза ли му има навигация за дупките отишъш да си купи такава продавача ми рекъл не ти трябва държавата, е една голяма дупка