81

Анонимен

преди 3 години

До Активист на БСПХа, ха ... А, ми то протестиращите са четирима.

80

Анонимен

преди 3 години

Toва е целта дами и господа.... да се отвратите от тия протести. За това са вкарани тия пенсии от триото с техните нелепи действия и ония от Летец, (***, сега угодни ли са ти тия думи?). Кажете ми с ръка на сърце, че първите две седмици не бяха истински народни протести... После бяха вкарани слугите на Сорос , за да бъдете отвратени и да всяват смут между нас

79

БНР

преди 3 години

"Контрапротестът ще събира подписи за импийчмънт на Радев" Утре съм там да подпиша, който се интересува, да прочете статията на БНР.

78

Анонимен

преди 3 години

Нали уж щяхте да правите пряка демокрация? Направете, не се отказвайте. Пряката демокрация е най-доброто средство срещу държавната тирания на мафиота Боко Тиквата.

77

Анонимен

преди 3 години

В България има една партия чиято идеология е ТОТАЛИТАРИЗМА И КУЛТА КЪМ ЛИЧНОСТТА.

76

До 83

преди 3 години

Лъжеш!!!На "пная с колата" никакво обвинение не е повдигнато, защото никой не е подал жалба , а отровното трио ще и плати за нанесените щети. Та какъв сед те гони, след като няма повдигнато обвинение.

75

котка

преди 3 години

До Анонимен 50Да, после да не се чудим защо децата им са такива като тях: "умни и образовани":)))Това ако е възпитание на подрастващите?То постепенно започва да лъсва истината за протестите и затова е така.Има още какво да научим,търпение и всичко ще си излезе наяве за всеки без значение дали управлява, дали протестира,дали е използвач и т.н.Който много говори, нищо не върши...та така и те.Ще почакаме и ще видим...идвал 2 септември, плашат гар.ги.те.

74

Не извратен тип

преди 3 години

Стотици хиляди изразиха своето мнение през юли,милиони искат електронно гласуване

73

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 86 Боко е същия. Всичките са едни и същи. Пред камерите уж врагове. Тия са си едни и същи, само смент цвета на партията.

72

Анонимен

преди 3 години

Болшинството хора разбраха пределно ясно кой стои зад "протестите" и каква е целта им.Домогване до властта без избори, голямо крадене докато има служебен кабинет и създаване на компромати срещу Борисов и ГЕРБ. Разбраха престъпниците, че не става с избори и искат да влязат с взлом. Няма, как слугите на мафията и Фигуранта да успеят.

71

Анонимен

преди 3 години

някакъв коментар че съда опредили като виновна онази с колата която опита да прегази хората?

70

Анонимен

преди 3 години

Няма ли *** да нацъка по 289 лайка на пост, постнат преди 30 секунди

69

Анонимен

преди 3 години

стига с тия купени протести

68

:-)

преди 3 години

До само напомнямОрешарски падна след посещението на Джон Маккейн и др. американски политици. ЛГБТ активистите грантояди и техните пърформанси нямат нищо общо с оставката на Орешарски

67

МишоКонстантинов

преди 3 години

Дръжте се .момчета,нищо че сте 20 човека.28 март 2021 г наближава.Идва зима.Няма къ да са лежи по палатки.Парите на Черепчeто свършват.Малцина се вързват на Тримaтa глyпaka.Фигуранта е под егидата на Гешев Селянката от Крушовица уверено води цоциалистите към фалит,ако я изберат пак.Очертава се Норисов 4, с разгромна разлика.Задава се ВНС.Все хубави неща....

66

Коментар

преди 3 години

Ами като се появиха куп платени от Тиквата провокатори и разни мутри опорочаващи протестите хората се отказаха!Тиквата с ченгесарските си номера "разделяй и владей"!

65

Анонимен

преди 3 години

Много ми е интересно, с тези продължителни протести, как рушветчийстват ушевите. Или си харчат от заплатите и стават за смях и подигравки.

64

Анонимен

преди 3 години

Да ви издам една тайна, когато някой казва как други заработвали със сигурност и той заработва и е не е виждал скоро бонус.

63

Анонимен

преди 3 години

Абе бригадите за аспержи и картофи на запад май започнали и измекярите се преместиха там.

62

Анонимен

преди 3 години

Писайте бе, оти спрехте?