106

Сердика

преди 3 години

CureVac вчера се листнаха на борсата и чабърсаха едни 288 милиона $ от инвеститори. Ден преди това тяхната ваксина незнайно как се промени от края на phase 2 до средата на phase 1! Та 10 пъти по-добре Руска ваксина отколкото да вярваш на тези крадливи ***

105

Анонимен

преди 3 години

Неочаквани доказателства за руската РЕАЛНА сила практически подлудяват Запада!

104

Анонимен

преди 3 години

До Явна партенкаАбе, как няма доказателство бе, нали Путин каза, че са ваксинирали с нея дъщеря му!ХАХАХАХАХАХАХА

103

Анонимен

преди 3 години

Българина не иска нови Ф-16 иска стари турски Ф-16 които ще ни пазят ако не закупим нови самолети щото ресурса на Миг-29 е изтекъл.

102

Анонимен

преди 3 години

Хохохо, руските *** толкова болезнено приемат отхвърлянето на руските бълнувания, че вкарват всички опорки от последните 3-4 години: то не са самолети, помощ за Италия, митични тайни лечения, свръхскоростни магистрали, американска помощ ... абе пълна програма.Тавариши, успокойте се, щом толкова ви харесва отивайте да си я биете веднага. и без това не е минала фаза 3 и им трябват доброволци.Ще направите и добро дело, защото Путин се кани да ваксинира насила учители, лекари и т.н. Спасете ги

101

Анонимен

преди 3 години

Ми Цял Свят да казаха го института Пастьор института Кох и тн.Учените не слушат Тръмп и Снн ако ти ги слушаш по научни теми си е твой проблем.

100

Явна партенка

преди 3 години

Ваксината е още по-лесна и от спътниците, дори не трябва да правиш анимационни филми, а достатъчно е само да твърдиш, че я имаш - никой не я е виждал, нито има доказателства, че работи ! А колко дози са произвели ?

99

1234

преди 3 години

Кока колата е по полезна нали? Особено за черния дроб. А най ми харесва като си мия казаните с нея, чудесен разредител.

98

Анонимен

преди 3 години

Българина не иска нови Ф16 иска си старите Миг-29 изделие 9-12 на 32 години дето падаха над Сърбия.

97

Анонимен

преди 3 години

Пропагандата е голяма работа, щом е руско лошо, щом е щатско добро. Става въпрос за пари. И как тия направиха ваксина с откраднати резултати от ингилизите а самите ингилизи нямат ваксина. Малко работата стана като с новичока. А за магистрала Москва Петербург съществува и е в зависимост от района с от 4 до 10 ленти, цена 25-55 лева.

96

Анонимен

преди 3 години

Къв цял свят бълнуваш, твоят носоводител до вчера отричаше че има вирус, после каза че до март април няма да го има. После те почерпи с белина. Накрая се заяде със СЗО. Хората отдавна почнаха да изследват, докато западната пропаганда свърши в чували.

95

Анонимен

преди 3 години

Пияници да правят ваксина???

94

Анонимен

преди 3 години

До Black DeathПродължавайте да се лекувате в Русия моля. :)))))) Дори и да е само като анекдот :))))

93

Анонимен

преди 3 години

А САЩ каква помощ изпрати на България за справяне с кризата околко корона вируса?

92

f-16

преди 3 години

Неее, не искаме руска ваксина, искаме нови модерни 50 годишни американски самолети f-16, плащаме милиардите предварително.

91

Путин е велик

преди 3 години

Трябва да се знае че ваксината е напълно безвредна, защото една доза съдържа само дестилирана вода, захар, сол и 2 капки самогон. Не се препоръчва единствено за хора с непоносимост към самогона.

90

Бате Гойко

преди 3 години

"...един процесор нямат ползват Интел."Имат, как да нямат - Елбрус:)))))Интел държат патента на х86 архитектурата и вече не го дават на никой. Така че, дори да успеят, да разработят свой вариант, пак няма да могат да го използват....

89

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 92Добре, че вместо да изпрати помощ Раша изпрати шпиони и водоноски.

88

Анонимен

преди 3 години

Щом като целият Свят каза една година значи знаят колко отнемат различните етапи и изведнъж руснаците за три месеца ние направихме.Което означава че нещо са прескочили.Да си я пият това няма да влезне в употреба нито в Европа нищо в Северна Америка нито в Австралия.За Африка и Азия и сателитите може.Тоест за Третият Свят към които спада и Раша

87

Анонимен

преди 3 години

Само дето се наложи Италия да поиска помощ от Русия, докато западняците си крафяха маските и спирта един друг.