43

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Тоз са наигра САМ...безконтролно и вече пледира за...законност и ред,но под негов...контрол.На това му казват...дървено желязо,като дървото естествено е Тиквата и иска да се узакони за...желязо.

42

Анонимен

преди 3 години

Велико Народно Събрание да се прави от следващото правителство. В това ние нямаме Доверие. #Оставка

41

1

преди 3 години

1

40

В никакъв случай

преди 3 години

Тиквата иска да предизвика някакъв дебат не от грижа за държавата и народа,а за да спечели време и нещата да се успокоят.Ако се свика ВНС, Тиквата отново ще има контрол над преходното правителствои така пак ще фалшифицира изборите. Ще краде милиарди от рекет на наркотрафикакойто преминава през България и ще може да подкупва всякакви вътрешни и външни политици, прокурори и съдии.Тиквата е прокоба за България - невиждан срам един гангстер да е най-дълго управлявалия политик у нас.

39

дано бсп да подкрепи

преди 3 години

Сега е момента БСП да докаже, че е отговорна партия им им е останало и малко доблест. Гласуват ли против, то още 20 години няма да помиришат властта и протестите ще се преместят под прозорците на Позитано.

38

Анонимен

преди 3 години

Ако се гласива Велико народно събрание СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ НЯМА!Управлява сегашния кабинет.Оставка няма как да бъде подадена, защото народното събрание е разпуснато, няма пред кого да се подаде оставка.

37

Анонимен

преди 3 години

Ако е шега - това е голяма шега и голям шегаджия се шегува.Ако е истина - този е истински глуппак.

36

666

преди 3 години

До Анонимен 5Е нали до преди няколко часа всички св кълняха че искат Велико народно събрание и промени на конституцията,за да се премахне сегашния модел на управление..??????Сега вече не ви харесва ...а? И защо?Защото не знаете какво искате,единственото което можете е да крещите,смърдите и цапате..а,и да вгорчавате животв на нормалните хора.

35

Русомраз

преди 3 години

С този ход Бойко Борисов разстpeля от упор комуноидната cгaн!

34

Чоко

преди 3 години

Президента като организира предишните избори, кой ги спечели ? И сега да ги организира резултата е ясен. Това настояване за оствака не е нищо повече от ИНАТ.

33

Анонимен

преди 3 години

Целта на Борисов е: 1. Чрез свикване на ВНС и нова конституция и клаузи в конституцията да си гарантира не търсене на отговорност за минали престъпления, безопасност и лустрация. 2. Няма да има служебно правителство с Радев и ревизия в министерствата. 3. Шиканиране на протеста.

32

Анонимен

преди 3 години

Политическият ти пирует да си изкараш мандата д-р Борисов Няма да мине! Другите след теб ще свършат нещата! ОСТАВКА ВЕДНАГА! ОСТАВКА!

31

Анонимен

преди 3 години

Това не е добър опит!Да си повярваш толкова, че да си помислиш, че някаой ще се хване на тази въдица е жалко...

30

Калеко Алеко

преди 3 години

Ще има ... тия дето уж много го искаха, но да мине през оставка на правителството, сега почнаха да се услушват, Бат Бойко ги обрули с техните камъни по техните глави ... Що се отнася до служебния кабинет, такъв няма да има. В един предишен фигуранта се опита да договори едни Грипени, но пи една студена вода, а сега вече си договорихме F 16, така че от нов служебен кабинет нямаме нужда ... !!!

29

Анонимен

преди 3 години

Няма смисъл да правите ВНС, ние няма да участваме и да търпим един мафиот да ни пише законите. Не се подигравайте така с демокрацията, че ще стане страшно.

28

Анонимен

преди 3 години

Новата гербераска конституция е писана от Барни Ръбъл, с изплезен език и много джуркане.

27

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 22Па много ясно той Баце е хитрец, Виж как поставя нещата, 1-во НС да гласува свикване на ВНС, па после той щял да се отегли, обърни внимание на "отегли" не да си подаде оставката, шото той и да си подаде оставката, няма да има кой да я гласува :)))та така предлага да се отегли ;)

26

Анонимен

преди 3 години

Ако се гласува свикване на Велико народно събрание, Борисов няма как да си подаде оставката, няма пред кого, защото парламента се разпуска веднага след гласуването.Така пише в Конституцията.

25

Чоко

преди 3 години

Добре , щом и това не ви устройва, Бойко подава оставка. След два месеца са изборите, които той отново ще спечели и какво правим. Лежим по паветат и разхождаме болни деца при -10 градуса ли?

24

Анонимен

преди 3 години

Дайте новата герберска конституция, да я разгледаме на обществено обсъждане. Гледайте си джипките, магистралите, тойотите и мисирките и не се месете в по-големи дела, които не са по силите ви.