366

Анонимен

преди 3 години

Много тъжен ден за Гърбавите

365

Анонимен

преди 3 години

Абе ***, нали се очаква всеки момент банкова криза и ще има сума ти фалирали европейски банки. Милия пияндурник си мисли, че лева с борд ще може да премине хиперинфлация, без еврото да мине през хиперинфлация :)) Ти най-елементарна представа от диверсификация на риска имаш ли си, дедка? Отивам да си сипя едно Лагавулинче и да видя в какво да инвестираме, ти си фантазирай за лошите комунисти :)

364

Анонимен

преди 3 години

Ние знаем какво си правил в Перу.Бибитки.И тук продължаваш.

363

Анонимен

преди 3 години

Е, не може всички да сме богати като гербавите трафиканти, не сме живяли всички в Перу...

362

пияница мистик

преди 3 години

До 469Значи 20 пъти вече пиша какво съм правил в Перу, ама ти явно си слабоумен и забравяш. А един такъв анацефал като теб, чак ме плашеше, че бил подал сигнал в ДАНС и щели да ме арестуват....ХАхахаха, вече седмица чакам :)))

361

Анонимен

преди 3 години

Когато пияницата-мистик ви говори за ВИП ескорти, той не ви лъже. Просто не споделя една маалка подробност и тя е, че става дума за ВИП ХОМО ескорти.

360

Анонимен

преди 3 години

Който свикне да преживя в червена палатка, лесно ще свикне и в Белене!

359

Анонимен

преди 3 години

Остави мистика да ти ги обясни лихвените проценти, той като джасне две пърцуци и гледа лихвените проценти какви са по кристалнит чаши :))

358

пияница мистик

преди 3 години

До 466Брей, ти да видиш. Като настъпи хиперинфлация всичко се обръща в долари или швейцарски франкове, както и ипотеките . Така стана по времето на хиперинфлацията при Жан Виденов. Тези дето имаха ипотечни заеми им ги врътнаха в швейцарски франкове и го взеха още по-навътре. Казах ти, тези тъпизми само в кварталната кръчма пред плочкаджиите от северозапада. Ти май забрави, че всичко в БГ се продава в евро/кв.м. или $/кв.м. а не в лева. И това колко си богат, при положение, че работиш, забрави

357

Анонимен

преди 3 години

,,"момента в БГ банките отпускат ипотечни заерми с най-ниския % в Европа"Пич, моля те не пиши такива работи, че замалко да си разлея Лагавулина от смях :)) Ти с Гугъл разполагаш ли?

356

Анонимен

преди 3 години

А в какво се изразяваше протестът ти, щом никога не си ги търпял?------ В нищо не се е състоял, за да има протести, първо трябва да се събере критична маса хора. Малко късно увряха хората, че Бокича реставрира живковия режим, но по-добре късно, отколкото никога.

355

Анонимен

преди 3 години

За да нанка гол и по корем на леглото, на колко ли уиски е бил, а познай?

354

Анонимен

преди 3 години

Тиквата, ако не се беше натряскал като казак, сигурно наистина щеше да прибере пачките в сейфа, прав си!Само че и он човек, понякога пропуска нещо...

353

Анонимен

преди 3 години

От друга страна разполагаш с ликвидност, с която можеш да реагираш при една идваща криза и така вместо ти да ядеш дървото при пукане на балони с недвижимости, бянката яде дървото. И за този риск плащаш 0.7%. Разбра ли сега селско парвеню, защо се взима заем от банка?

352

пияница мистик

преди 3 години

До 463Ей, направо ме убеди! Утре отивам и аз на метежа и ще искам оставката на Бойко, защото има в отключено чекмедже пачки с евраци и кюлчета злато. Много *** този Боко бе. Не ги сложи в сейфа, дето беше на 2 метра до вратата на спалнята, а в чекмеджето. И не се научи от СИК какво е швейцарска банка, платинена VISA карта, офшорка...А и тази дето снимаше само как цък, цък и право до шкафчето с пачките, а имаше 2, от другата страна на леглото, ама до там не стигна. Сигурно там има диаманти

351

Жиб.

преди 3 години

Откога антикомунистите станаха съюзници на комунизма-кретенизма и драпат по червени протести с искане да го върнат на власт???

350

Анонимен

преди 3 години

Горкия мистик си няма идея, че богатите хора взимат заеми от банки за да диверсифицират риск. Само един беден панелен таласъм може да си помисли, че да купиш на 100% имот в конкретната икономическа ситуация е "голямата работа". Приятел, имам пари да те купя и да те продам и после пак да те купя, барабар с цялото ти семейство :)) Заеми взимат в момента всички с големи финансови възможности и влагат в злато и недвижимости. Идеята е, че ако утре настъпи хиперинфлация си изплатил всичко на безценица

349

До 456

преди 3 години

До АнонименА в какво се изразяваше протестът ти, щом никога не си ги търпял?

348

Жиб.

преди 3 години

Товариш самальотчик и Техноимпекса разединиха народа- на тях се сърдете, тяхната оставка искайте!

347

Анонимен

преди 3 години

А Бойко не простее по интернационалните срещи и не къта в чекмеджето кеш за няколко небостъргача :)) Ама как не ги е срам тея протестиращи бе , ами те са комунисти и искат да вземат на Батьо изкараното с честен труд бе!