134

Анонимен

преди 4 години

Ами да си го създадат тоя нов политически проект по дяволите. Какво ни мъчат. Все някой друг ли трябва да им върши работата на некадърното младо поколение?

133

Анонимен

преди 4 години

Хайдееее. Вън от Евро съюза, вън от нато, вън от Интернет, вън от свободният пазар, вън от свободното движение на хора,вън от банковия съюз на Европа, вън от финансовият борд. Хайдееее. Вътре в Евразийскиат Съюз, вътре в ограниченият Интернет, вътре в банковия съюз на олигархията, вътре в инфлацията, вътре с обрязването на заплатите на половина и пенсиите на половина(не може така двойно по високи от руските) вътре в затвора на комунизма.

132

Анонимен

преди 4 години

А кой създаде Вис.Не бяха ли БКП.А БКП не стана ли БСП.Тоест всички са едни и същи.

131

Анонимен

преди 4 години

Ак бългрон много плитък мозък имаш ние пък останалите българи не искаме олигарха Радев лъжкинята Нинова Отровно трио и олигарсите на вшасъ

130

Прогнозиращ

преди 4 години

Мисля че до седмица СИК ще падне от власт

129

Корк Тики, Таки

преди 4 години

119 По времето на провала на тройната ( коалиция) у нас, когато влязохме в рецесия 2007- 8 година, в Румъния правеха реформи и Кьовеши чистеше от корен червената мафия и нейните руски зависимости в страната- пример изгониха крадците от Лукойл, започнаха СОНДАЖИ за шистов и природен нефт и газ в шелфа на Ч. море ( това е тежка индустртрия, която е основа на други производства като ХИМИЧЕСКАТА примерно), Вие по това време доволно гризехте кокала и мислехте че ще си векувате,

128

българин

преди 4 години

Значи.Ако наглите Герберасти си мислят че ще им се размине.Жестоко се лъжат! Идеята им е да се задържат на властДо тогава когато България ще започне на получава средствата от ЕС? Да ги " усвоят" и откраднат!Политиката е ПАРИ най вече! ГЕРБ е вредна с всяка минутка на политическата сцена в БГ! ОСТАВКА МУТРО от бившата СИК!

127

Анонимен

преди 4 години

Млади и образовани с нулева политическа култура!Станаха метежници!Отивайте другаде да сваляте правителства!

126

До 126

преди 4 години

Много си прав. Но това е началото на края. След него идва саморазправата.

125

избирател

преди 4 години

128-ми е написал,съвсем точно и сбито всичко,както си е през последните,да кажем 40 години,но...Много *** беее,минуси та минуси?!На човека е написал,факти!Не плюе наред,а е написал това,както си беше...

124

Революция

преди 4 години

Вижда се, че България има нужда от гражданска война!! Гербаджиите заедно с всичките си поддръжници трябва да бъдат избити за да може да има държава България!!

123

Анонимен

преди 4 години

Протестът става все по-рехав,акциите все по-***.

122

Анонимен

преди 4 години

Напълно нормални, образовани, млади хора на протестите.

121

Абсолютно

преди 4 години

Аз живея по-добре от когато и да било. Не съм мутра, не участвам в европроекти,не съм държавен служител и не се занимавам с политика.Същият съм без връзки с властта. Работя на две места за различния кеф от двете и за повече пари. В момента така ме устройва, мога да откажа втората работа по всяко време, но ме харесва.Неудачниците която и власт да дойде все нещо ще им попречи да разгърнат потенциала си:D и да се видят у пари.

120

Анонимен

преди 4 години

БСП най-верният съюзник на ДПС да говори за чиста и свята република е гавра с Левски Ботев Раковски Волов Хитов Бенковски и тн.

119

Simvola

преди 4 години

Всичко е ясно протестиращите са лакеи на Васил Божков който плаща за да манипулира 2000-3000 симпатизанти на бсп защото и те са в този коалиция заедно със Манолова и Радев. Причината запорираните сметки на Божков, имоти за милиони антики с неясен произход и най вече реабилитация чрез Бсп на истинските мутри Божков и Цветан Василев. Жалко за наивниците.

118

Анонимен

преди 4 години

Радеф ще те оправи моето момче!После ще ревеш като магаре!

117

Ураааа на ден 29

преди 4 години

Се сетиха да формулират ПЪРВОТо си смислено искане. И, момент, всъщност, подсказано им от някой от кукловодите. Да не изглеждат кухи к неориентирани вече месец. Я ще посочат президент, я грозния чалгар, я Засрами се БГ, или ония неадекватници от ДА съсипем България.

116

БСП

преди 4 години

Българи подкрепете протеста!! Тези хора са на улицата заради Вас!! За вашето бъдеще!! Не им обръщайте гръб в разгара на борбата за Чиста и Свята Република!!

115

Анонимен

преди 4 години

Полираните герберски мозъчета дрънкат за комунисти, шумкари, Радефф, Решетников и прочие севдотворени опорки. Пък техния идол - пазвантин на Тошо, пази си партийната книжка, виден участник във Възродителния процес, ярък кадър на комунистическата идея, олицетворение на слабограмотния пролетариат и звезда на прехода, в който преход нямаше случайни - всички бяха бивши комунодейци, ДС агенти и силоваци.Тия приказки ги разправяйте в маалата, там може и да ви повярват.