172

Анонимен

преди 3 години

Може и да има роднини емигранти в Канада, работещи в дърводобива...170

171

гост

преди 3 години

Тая лелка не разбра ли, че колкото повече се показва, толкова повече негативи се трупат от правителството. Ако алтернативата е да дойкат комунисти или типове от НПО-та да почват да ни управляват - мерси! По добре учиндолския ***.

170

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 151Въпроси: откъде ще дойдат достатъчно пари за всички и то веднага, след вземане на властта? Младите, които искат да живеят по европейски какви заплати ще очакват и ли ще работят на ползу роди за минимална заплата с цел изграаждане на новата държава? Ще си тръгнат ли към по-уредени държвави, нищо че друг е на власт или ще останат дори и да не получат всичко веднага?

169

Анонимен

преди 3 години

Пътничка си. Никога повече няма да видиш пост. Това ти беше.

168

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 162Не е ли изкара :) Биха някакво лапе и тийнеджърка и толкоз, сега са кротки :)) Бойко вместо да дръпне една реч, колко е неоправдан...като пълен гал фон е :))) Но не го упреквам, необразован е, също му липсва елементарна култура :))

167

Чебурашка

преди 3 години

Провокация та с "майките" показва, че Радев и Отровното трио няма да се спрат и пред най-голямата подлост и мpъcoтия, която ще им помогне да достигнат успех и да се докопат до властта. Нищо чудно в близките дни да се случи някаква кървава провокация или да склонят някое психическо лабилно лице да се самозапали.

166

Анонимен

преди 3 години

Сачак е дървена обвивка.Ега ти дърводелската фамилия.

165

до вива 156

преди 3 години

Вива от сърце ти желая да имаш такова болно дете и да видиш как системата ще те храни!

164

Анонимен

преди 3 години

до 143 Прав си пич! БСП Не е спирала да иска властта! Само че ПРОБЛЕМА НА др Борисов вече е.ЧЕ И НЕ САМО БСП Я ИСКА! -:) А че БСП и ГЕРБ им е време.ДА СЕ САМОРАЗПУСНАТ КАТО " партии".На всички НИ Е ЯСНО! Виждаш и че младите българи ни подкрепят в чужбина и стачкуват чрез протест. А тук по голямата част от българите млади.Им се мътят мозъците с някакво БСП,Черепи,Нинова и кой ли не?! А цветето Непомирисано МУТРАТА от бившата СИК днес клатещ ни повече от 10 г е "чист като момина сълзица"?! Да бе!

163

Анонимен

преди 3 години

До Сата НАТОКоя е удобна на нас и кои сме ние? Например ако сегашните водачи вземат властта, ще бъдат ли подвластни на СЗО и ще налагат ли мерки, затваряне на градове, области при втората вълна, която СЗО предвижда? Ако са, ще ги сваляме ли тутакси или ще ги изчакаме да си изкарат мандата?

162

Диоген

преди 3 години

Искам да задам въпрос към организации,които се занимават със защита на децата! Ще сезират ли прокуратурата за това, че посред нощ деца, и то болни, се използват за политически акции?

161

До този с подкрепата

преди 3 години

на ЕС за ББ.Ами ти кой искаш да ни подкрепя?Турция ли,Русия ли?Ние смечлен на ЕС,ББ е лицето на БГ за тях,разбира се,че ще го подкрепят.Той сеусмихва,Радев се озъбва.Той е за европейска солидарност.Радев е рускапета колона.

160

Анонимен

преди 3 години

Жената умее да говори аргументирано и да показва здрав разум, за разлика от протестърите, които го карат на първични, емоции, тропане с крак и искания животът им да е по-лесен. Всички го искаме, но помним и жанвиденовата зима и купоните за храна и вноските за коли по 20 години по соца!

159

Анонимен

преди 3 години

Ne znam за Сачева, но скоро ще се наложи да се превърне в спалня МС. Целокупния правителствен кабинет ще нанка там. Ако смее, да излезне навън. А ако не смее да продължават да си правят видеобрифингите и да се правят че "управляват"съвременните партизани.

158

Анонимен

преди 3 години

Добрината на Борисов си има граници накрая ще изкара сопата.

157

анонимен

преди 3 години

КО ПРАИ МИШКА КОНСТАНТИНОВ- БРОЯЧЪТ НА ФАЛШИВИ ГЛАСОВЕ.КАТО СЕ ЗАМИСЛИМ,МАЙ ТОЙ Е НАЙ-ВИНОВЕН ЗА СЛУЧВАЩОТО СЕ.

156

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 154Аз ако бях някоя важна клечка в ЕС, щях да бъда доволен от някакъв си да ме такова с 200, в най бедната страна в Съюза :))

155

Анонимен

преди 3 години

Бабата,която с бастуня правела провокации на орловия,била луда фенка борисова.Поне няма да е сам кат ***.Фенки бабиенки-дал Господ.

154

Анонимен

преди 3 години

Тая наистина добре са я избрали има лице на надзирателка от лагерите на смъртта на Хитлер,без грам емоция изписана на лицето,говори със добре заучени реплики спуснати от партията,робот!

153

Анонимен

преди 3 години

Цачева е сложена от Европейския съюз да прокара стратегията за детето и истанбулската конвеция, което вече се изпълнява тихомълком.